- Konu Sahibi Neysesakinim
-
Kocanla ilişkinin anlatman ona hakkı vermene sebep olmuş. Bidaha özel hayatın hakkında konuşma boşver. Selamlaş yeter. Işık konusunda da daha dikkatli davran. Kimisi bu tür konularda takıntılı olabiliyor. Bizim müdür de zor. Bende muhatap olmamak için herşeyimi düzenli yapmaya çalışırım. Bazı tepkileri aşırı oluyor çünkü.
Siz başka iş kovalamaya bakın daha rahat edersiniz bence
Hanımefendi ilişkiden tek anlayacağınız cinsel ilişkiyse bişey demiycem. Müdüre olan kızgınlığınızı burada çıkarmaya çalışmayın.evet cinsel fantazilerimi anlattım
eşimle ilişkilerimi anlattım ne özeli ne özel hayatı allah aşkına ya lütfen yapmayın
kursla ilgili samimiyetine dayanarak 3 cümle kurdum
muhatap olmuyorum ama ne yapım tek başıma onunla çalışıyorum
bundan sonra tavrıma daha çok dikkat edeceğim
ben boş boğaz konuşmuyorum hanımefendi yaptığınız yanlışı söylüyorum. diğer arkadaşlar da benimle aynı yorumu yapmışlarben boş boğaz konuşan biriyim tamam ama sizinde benden kalır yanınız yok maşallah
ben boş boğaz konuşmuyorum hanımefendi yaptığınız yanlışı söylüyorum. diğer arkadaşlar da benimle aynı yorumu yapmışlar
siz de geneline çemkirmişsiniz zatenanlamadan yapılmış yorumlar çünkü
anlayıp çok güzel yorumlayanlarda oldu
Adam aklini bosamaya takmis. Birgun karisi koyarsa kapinin onune gorurum onu.
Oyledir zaten nazik hanimlara hanzolar duser. Dusunceli hosgorulu adamlara da kapris otesi nazli niyazli kadinlar.karısıda ne kibar na nazik bir hanım bir defa iş yerine gelmişti orda gördüm