MÜDÜR DERDİ

ben onu tabiri caizse diye ekleyerek söyledim eşim direk bu duruma küfür ediyor demedim ses tonumdanda onu kast ederek söyledim. bende yorum yapmış olmak için yorum yapmayın.

Yorumlari okursaniz bana katilan bi cok kisi var. O zaman sizde mudurunuzlr lackalasip sonra bana boyle dedi diye aglamayin.

adam kafadan kontak...
her b.kta karısını mı boşuyormuş?
sen de arabada giderken gereksiz bir muhabbete girmişsin adamla, ağzına laf vermişsin dangalağın...

ben en bastan ne olursa olsun esım kufur ede ede gıdıyor muhabbetıne bıle gırmezdım
banada esımı bu yuzden bosayacaktım nerdeyse dedıgındede esınızle aranızdakı sorun benı ılgılendırmez derdım ters bı sekılde
tavrınızı koyun derım adamda edep usul yok

adam çok itici terbiyesiz bir tip...
yalnız farkında mısın 2 kere seni karısının yerine koyarak konuşmuş?
asılıyor olmasın?

Taviz vermişsiniz.
Ne olursa olsun elin adamına eşinizle aranızda geçeni anlatmanız gereksiz.

Bende müdürüm ama burada çalışanlara kocam böyle yapsa diye birşey diyemem.
Adam bildiğin öküz. Karısı ile kıyaslamak ne ya resmen cinsiyet ayrımı ile ezmeye çalışma.
Acil haddini bildirin.

Şansınıza dangalak bi müdür denk gelmiş.
Sizin anlattığınız olaydan yüz bulmuş kendince , araya mesafe koyun konuşurken ağzına laf vermeyecek bir şeyler seçersiniz.
Eğitim cahilliği alır , eşeklik baki kalır.

Yahu birini linç etmeye ne kadar meraklı insanlar.O an ortam öyle gelişmiş ve kadın tabiri caizse dedim diye anlatıyor zaten yani küfür ediyor demiyor tüm iyi niyetiyle açıklıyor kadın ama anlayan yok malesef yeter ki linç olsun.Ayrıca adamın o laftan sonra ben direk boşardım demesi tam bir ök.z cinsiyetçi ayrımcı zihniyetsiz herifin teki olduğunu gösteriyor.Ne olursa olsun bir müdür olarak çalışanına bir hanıma böyle konuşamaz.

Malesef bunlardan her iş yerinde var.Bizim de var çalışanlardan kadınlarla la naptın lan bak şeklinde konuşan bir dangalak arkadaşımız.Kendisini sert biçimde uyardım o günden beri de duymadım ağzından öyle bi laf.Bence siz de birdaha aynı şeyle karşılaşırsanız kendisini uyarın.Eşinizle olan münasebetiniz beni ilgilendirmez müdür bey Allah kimsenin yuvasını bozmasın fazla detay vermeseniz bana çok daha yerinde olur şeklinde bir şeyler söyleyebilirsiniz mesela.Korkmayın o müdürse siz de orda çalışansınız siz de değerli ve önemlisiniz.

Bir de yanında çalışan bir hanımı -üstelik şirket arabasıyla-üstelik toplu taşımanın olmadığı bi yerde- bir yere bırakmak neden yük gibi gelmiş anlamadım misafiri geldiğinde kahve yaptırmayı iyi biliyor ama.Ay kahvesine falan tükürün ya olmazsa siz bu terbiyesiz adamın :)

ne yazık ki böyle insan da demek gelmiyor içimden bunlardan var yani üretim hatası memnun degil sen eğer ki ben senin yerinde olsam çıkardım hemde ağzına sicar öyle giderdim öncelikle ben karımı bosayacaktim bu yüzden dediği zaman ben senin karın değilim ama konusmana dikkat et derdim ne demek ya salak adam çık tatlım ordan senin sinirini bozan insani ne yapacaksın valla insanın psikolojisini bozar öyle insan müdür olmuş da ne olmuş konuşmalara bak nerde bu adam şöyle kadınlar kulubü olarak dalalim ona. elin kolun sağlam allaha sukur ona eleman çoksa sana da iş çok

beni anlayan bir ALlahın kulu varmıymış ya.
burada herkes yorum yapayım ne olursa olsun diye düşünüyor. beni çok iyi ve çok güzel anlamışşsınız
konu açtığıma pişman oldum ya sen adama özelini anlatmışşın sen adama özelini anlatmışşsın nesi özel kursa gitmenin allah aşkına

ben adama cinsel fantazilerimi anlatmadım ben adama eşime şu yemeği yaptım şunu sever diye anlatmadım eşimde bu kurstan memnun değil ama eniştem habersiz yazdırmış adamı krıamadım diye anlattım millet ne meraklı ya kötüye eleştirmeye

adama bir tuhaf zaten bazen müşteri aranması lazım şu karıyı ararmısın diyor bana ben önce çok şaşırdım ama adamın tarzı bu hödük.
aynen öyle işine geleni yaptırıyorlar ama gelmeyeni oralı olmuyorlar aylık 2bin tl yakın yakıt faturasını kendım elimle kesiyorum bi iki defada ev harıcınde özel gideceğim yere bırakmalarında bir sakınca yok bence

bu tükrük olayına bayıldım deneyeceğim ilk fırsatta ama her yerde kamera var açı bulmam lazım

valla iş yok geçen sene 5 ay işsiz dolaşınca üstüne birde kredim olunca gözüm korktu. o yüzden iş bulup ayrılmayı planlıyorum ama her iş yerinde bir dangalak var onu çok iyi biliyorum
ilginiz için çok teşekkür ederim.

bir defa daha bu benzetmeyle gelirse tavrım çok net ve keskin olacak

Kocanla ilişkinin anlatman ona hakkı vermene sebep olmuş. Bidaha özel hayatın hakkında konuşma boşver. Selamlaş yeter. Işık konusunda da daha dikkatli davran. Kimisi bu tür konularda takıntılı olabiliyor. Bizim müdür de zor. Bende muhatap olmamak için herşeyimi düzenli yapmaya çalışırım. Bazı tepkileri aşırı oluyor çünkü .

yahu sanki eşim küfür ediyor dövüyor yazdım herşeyin suçlusu ben oldum görüyormusun

bir kadın bir kadının en büyük düşmanıdır diye boşuna söylememişler valla

ne kadar anlayışsız bir toplum olduk okuduğunu anlamayan söylemek için söyleyen

dayak yemiyorum küfür yemiyorum
evliliğim iyi yada kötü ilerliyor 3 yıllık evliyim

ama herkes beni kahpe ilan eti burada

bu kadar kötü biri olmasam gerek

yine diyorum orada kelimeleri doğru seçememiş olabilirim ses tonum ve konumum eşim küfür ediyor diye değildi. yani zorla gidiyor oda memnun değil '' tabiri caizse''' dedim.

herkes anlamak istediği gibi anlamış. beniişten çıkarmış adamın sarkıntılık yaptığını idda etmiş.

yok arkadaşlar yok bunlar başıma gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…