Bu cekıngenlıge ne müthıs fikirHamilelik testinin resmini paylas heyecan olur
Müdüre 12 hafta dolunca niye söyleme gereği hissediyorsun anlamadım? Ben senenin başında program yapılırken söyledim "hocam sağlık durumumdan dolayı Aralık ayından itibaren izne ayrılabilirim bi aksilik olmazsa" gibi..Merhaba herkese öğretmenim,benim sorunum şu.martta okullar kapandı biliyorsunuz ve ben o zaman 9 haftalık hamileydim 12 hafta dolunca nasıl olsa söylerim demiştim.sonra okullar kapandı,tabiki yakın arkadaşlarıma söyledim biraz biraz yayıldı hamile haberim ama henüz idareye söyleyemedim çünkü bana çok saçma geliyor alo müdür bey ben hamileyim diye aramak,biliyorum okul idaresine bildirmem gerek ama nasıl yapacam bir kaç kez aradım açmadı müdür,geri de dönmedi ben de bir daha denemedim.Bu konuda fikirlerinize ihtiyacım var.müdür okula yeni geldiği için pek bir samimiyetim yok bir de niye haber vermedin diye kızarsa diye kasıyorum inanın hergün erteliyorum,bu konuda cesarete ve fikirlerinize ihtiyacım var.
Neden genelliyorsunuz kiSiz öğretmensiniz yahu. Çok mu zor müdür bey bilginiz olsun bebek bekliyorum. Programlarımı ve ders işleyişini buna göre hazırlayacağım demek...
Günümüz öğretmenleri cidden bir tuhaf
Siz niye üstünüze alınıyorsunuz ki ? Sizde hamile olup söyleyemiyor musunuz da bu kadar dokundu size ?Neden genelliyorsunuz ki
Yok eğer, Eylül'de okula hiç başlamayacaksanız tabi idareye şimdiden bildirseniz iyi olur. Ona göre öğretmen ayarlarlar.Merhaba herkese öğretmenim,benim sorunum şu.martta okullar kapandı biliyorsunuz ve ben o zaman 9 haftalık hamileydim 12 hafta dolunca nasıl olsa söylerim demiştim.sonra okullar kapandı,tabiki yakın arkadaşlarıma söyledim biraz biraz yayıldı hamile haberim ama henüz idareye söyleyemedim çünkü bana çok saçma geliyor alo müdür bey ben hamileyim diye aramak,biliyorum okul idaresine bildirmem gerek ama nasıl yapacam bir kaç kez aradım açmadı müdür,geri de dönmedi ben de bir daha denemedim.Bu konuda fikirlerinize ihtiyacım var.müdür okula yeni geldiği için pek bir samimiyetim yok bir de niye haber vermedin diye kızarsa diye kasıyorum inanın hergün erteliyorum,bu konuda cesarete ve fikirlerinize ihtiyacım var.
Neden genelliyorsunuz ki
Ne alakası var yahu ? Cümlenin sonunu günümüz öğretmenleri bir tuhaf olarak bitirmişsiniz genellemeniz hoş olmamışSiz niye üstünüze alınıyorsunuz ki ? Sizde hamile olup söyleyemiyor musunuz da bu kadar dokundu size ?
Bu öğretmenimizin iletişim eksikliğinin olması bütün öğretmenlerimizin iletişim eksikliği olduğu anlamına gelmiyor ama. Genellemek yanlışEeee cunku iletisimin onemli oldugu bir meslek. Velilerle, diger ogretmenlerle ve en onemlisi gunluk olarak ogrencilerle iletisim var. Sonuc olarak ogretmenler = iletisim kurmayi bilen insanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?