Işte son genelge ile 24.haftadan itibaren zorunlu idari izne ayrıldığımız için aktarma söz konusu degil dedi hem doktor hemde hastahanede rapor kısmında çalışan bey. Bende alıp vermedim
ben de böyle biliyorum aktarım konusunda. ama bu defa da doğum öncesi izin raporunu vermesi lazım değil mi? işyeri şu an bilmiyor ki sizin gebeliğinizi. doğum öncesi rapor alıp vereceksiniz ki yasal olarak izinde olduğunuzu belgelendirin
ben de böyle biliyorum aktarım konusunda. ama bu defa da doğum öncesi izin raporunu vermesi lazım değil mi? işyeri şu an bilmiyor ki sizin gebeliğinizi. doğum öncesi rapor alıp vereceksiniz ki yasal olarak izinde olduğunuzu belgelendirin
28.haftadayken rapor alıp gönderdim zaten seminer haftasından önceydi. Tekrar 32.de alman gerekiyor dedi bikac arkadaş onun üzerine doktora söylediğimde gerek yok zaten 24ten beri idari izindesin raporda vermişsin dedi.
Hanımefendiye şu konuda şuan gerek yok dedim, öğretmenler yazın idari izindeler. Izindeyken izin aktarma olmuyor. Su dönemde zaten hicbir doktor çalışabilir diye rapor veremez demişti doktor. Seminer haftasından 2 hafta önce haber vermesi yeterli yazmıştım.
. Ben almıştım diye hatırlıyorum. Yani sona atabilerğin haftaların yok mu? Ben temmuz 21de doğum yapmıştım. Haziran sonu önce çalışabilir, sonra çalışamaz raporlarını idareye verdim ki eylüle hafta atabileyim
Benim ilk dogumum eylulun basina denk geliyordu. 32de rapor almadim ben sonra sorun oldu. 36.haftada rapor alip gondermistim. Zaten yaz tatiline denk gelen izinler dogum sonrasina eklenmiyor. Raporu alip gondermek lazim garanti olmasi icin
28.haftadayken rapor alıp gönderdim zaten seminer haftasından önceydi. Tekrar 32.de alman gerekiyor dedi bikac arkadaş onun üzerine doktora söylediğimde gerek yok zaten 24ten beri idari izindesin raporda vermişsin dedi.
Hanımefendiye şu konuda şuan gerek yok dedim, öğretmenler yazın idari izindeler. Izindeyken izin aktarma olmuyor. Su dönemde zaten hicbir doktor çalışabilir diye rapor veremez demişti doktor. Seminer haftasından 2 hafta önce haber vermesi yeterli yazmıştım.
Kızlar konu açılmış madem buradan sizlere sorayim. Ben de öğretmenim.
29 mayısta doğum yaptım.
Aniden erken doğum oldu 30 haftaliktim.
Okula doğum belgemi gönderdim ama izin durumundan haberim yok.
Haliyle izin konusu karıştı.
Şimdi benim iznim ne zaman bitiyor? Okula ne zaman baslarim
Kızlar konu açılmış madem buradan sizlere sorayim. Ben de öğretmenim.
29 mayısta doğum yaptım.
Aniden erken doğum oldu 30 haftaliktim.
Okula doğum belgemi gönderdim ama izin durumundan haberim yok.
Haliyle izin konusu karıştı.
Şimdi benim iznim ne zaman bitiyor? Okula ne zaman baslarim
Daha komik bir şey okumadım cidden. Öğretmezseniz ve bir kurumda çalışıyorsanız gebeliği mutlak suretle acilen idareye bildirmeniz gerektiğini biliyor olmalısınız. Aksi halde suç diye biliyorum hatta. Ben direk hastaneden aldığım resmi yazıyla bildirdim pek çok kurum çalısani gibi. Yanı hayret ediyorum böyle konulara yoksa emin olun sizin hamileliğiniz kimsenin umrunda değildir ama malum iş kanunları kurallar vs var...