Müdürü arayıp hamileyim demek

çekinilecek birşey yok ki. msj at hocam Allah izin verirse bebeğim olacak. ne gibi işlemler gerek iş ve işleyiş hakkında bilgi almak istıyorum yapmam gereken birşey var mı diye. sor.

Müdür bey ben hamileyim. Doğumun nasipse şu ayda olacak. Şu tarihlerde doğum izni kullanacağım şimdiden haber vermek istedim ücretsiz izinde kullanabilirim veya kullanacağım. Eğitim öğretimin aksaklaklıpa uğramaması için size haber vermek istedim ayrıca haber vermek zorundasınız. Erken doğum riskine karşı veya 37 haftadan itibaren doğum iznine atrıalacagınız için evrakları hazırlaması gerekir.

Yaz tatiline denk gelen 32.hafta icin rapor almaya gerek var mi? Doktor bana ısrarla gerek yok dedi
32. Hafta son 3 haftaya kadar çalışabilir raporunun alındığı tarih mi? Yaz tatili de olsa son 3 haftaya kadar çalışabilir raporunu almak zorundasın yoksa devlet senin doğum öncesi 4 haftanı gaspediyor zaten tatildesin diye. Sonra da tekrar yasal izne ayrılacaksın

Yanı çok enteresan şu yazdığınız
Emin olun hamileliğiniz müdürün da umrunda değildir. Kimsenin de. Ama kanunen kamu görevlisi iseniz bi de ki olmasanız da fark etmez idareye bildirmek durumundasınız. Suç sanırım bildirmemek. Size saçma gelmesi bir şey ifade etmiyor yani.

Işte son genelge ile 24.haftadan itibaren zorunlu idari izne ayrıldığımız için aktarma söz konusu degil dedi hem doktor hemde hastahanede rapor kısmında çalışan bey. Bende alıp vermedim

Işte son genelge ile 24.haftadan itibaren zorunlu idari izne ayrıldığımız için aktarma söz konusu degil dedi hem doktor hemde hastahanede rapor kısmında çalışan bey. Bende alıp vermedim
A evet pandemi dolayısıyla değil mi.. benim söylediğim genel bilgi , bu zamana kadar böyleydi ama sizin söylediğiniz şeyi de haberlerden hatırlıyorum sanki. İnternetten araştırın emin değilseniz

Yaz tatiline denk gelen 32.hafta icin rapor almaya gerek var mi? Doktor bana ısrarla gerek yok dedi
Benim ilk dogumum eylulun basina denk geliyordu. 32de rapor almadim ben sonra sorun oldu. 36.haftada rapor alip gondermistim. Zaten yaz tatiline denk gelen izinler dogum sonrasina eklenmiyor. Raporu alip gondermek lazim garanti olmasi icin

Tam olarak aynı şey benim de başıma geldi,Mart'ta ayrıldığımız da on dört haftalık hamileydim,haberleri yoktu ama geçen hafta 32 haftalık olduğu için arayıp prosedürü öğrenme gerekçesiyle durumu anlattım,çalışabilir raporu alabilir miyim? Ya da bu sürecte ne yapmam lazım diye,sizde otuz ikinci haftada arayıp hem bilgikendirme yaparsınız hem de bilgi alirsiniz süreç ve izjnker hakkında

Özel okul değilse hamile olmanızın herhangi bir plan yapmada etkisi yok. İzin için raporu vermedikçe zaten önceden öğretmen talebinde bulunamıyorlar.

Niye bu kadar savunma modundasınız ki ? Bu benim gözlemim. Birçok öğretmen tanıyorum hep pasif kişiler. Kendilerini ifade etmekten acizler. Bu da benim suçum değil herhalde
Sanırım içinizde kalmış, öğretmen olmak istemissiniz olamamissiniz

Ben ilk hamileliğimde seminerlerden önce söylemiştim. 17 haftalıktı. Ancak siz de şimdiden söyleyin ki programı ona göre ayarlasın.

Yaz dönemine denk geldiği için çalışabilir raporu alınmıyor dendi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…