- 27 Mart 2025
- 188
- 72
- 13
- Konu Sahibi KahvemVeBen
Daha önce benzer bir konu açtım mı emin değilim:) ama merak ediyorum sizin görüşlerinizi ve de bir çözüm bulmalıyım yoksa çok zor. Benim müdürüm cinsiyeti kadın bu arada beni en baştan beri sevmiyor bilmiyorum enerjilerimiz tutmadı diyelim. Bu arada beni o işe almadı çünkü o dönemde müdür o değildi. Kadın nerde önemli proje var kendi alıyor baştan sona yönetiyor bana da sadece çok ufak herkesin yapabileceği kısmı veriyor. Diyorum beni de en baştan itibaren dahil eder misiniz görünürde dahil ediyor ama ne toplantılara çağırıyor ne elle tutulur, kendimi geliştirebileceğim bir sorumluluk veriyor. Bugün kendisine bir soru sordum destek almak için üzerinde tek başıma çalıştığım konuyla ilgili. Biliyor eminim ama bana tek anlamlı cümle bile kurmadı. Tek dediği benim de olduğum toplantı ayarlar msıın ben orda herkese anlatırım. Hayır madem biliyosun bana anlat o zaman ben de insanlara anlatayım. Ben artık tek başıma da bir şeyler yapmayı öğrenmek istiyorum ama sanki bilerek buna izin vermiyor. Benim yapabileceğime mi inanmıyor, yoksa ufaktan mobing var da ben mi anlamıyorum. Fikirlerinizi ve kendisiyle huzur içinde çalışmak için önerilerizi merak ediyorum. Şimdiden sağolun