• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müdürüme gıcık oluyorum

KahvemVeBen

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2025
188
72
13
Daha önce benzer bir konu açtım mı emin değilim:) ama merak ediyorum sizin görüşlerinizi ve de bir çözüm bulmalıyım yoksa çok zor. Benim müdürüm cinsiyeti kadın bu arada beni en baştan beri sevmiyor bilmiyorum enerjilerimiz tutmadı diyelim. Bu arada beni o işe almadı çünkü o dönemde müdür o değildi. Kadın nerde önemli proje var kendi alıyor baştan sona yönetiyor bana da sadece çok ufak herkesin yapabileceği kısmı veriyor. Diyorum beni de en baştan itibaren dahil eder misiniz görünürde dahil ediyor ama ne toplantılara çağırıyor ne elle tutulur, kendimi geliştirebileceğim bir sorumluluk veriyor. Bugün kendisine bir soru sordum destek almak için üzerinde tek başıma çalıştığım konuyla ilgili. Biliyor eminim ama bana tek anlamlı cümle bile kurmadı. Tek dediği benim de olduğum toplantı ayarlar msıın ben orda herkese anlatırım. Hayır madem biliyosun bana anlat o zaman ben de insanlara anlatayım. Ben artık tek başıma da bir şeyler yapmayı öğrenmek istiyorum ama sanki bilerek buna izin vermiyor. Benim yapabileceğime mi inanmıyor, yoksa ufaktan mobing var da ben mi anlamıyorum. Fikirlerinizi ve kendisiyle huzur içinde çalışmak için önerilerizi merak ediyorum. Şimdiden sağolun

Özel olsun kamu olsun bu kadın yöneticiler neden böyle erkeklerden daha gicik oluyor ben de anlamıyorum. Gözüne batma boşver işini yap geç ön plana çıkmaya çalışma. Fazla göz teması da kurma. Müdür olduğunu hissettiren saygı tavirlari sergile. Yumuşayacaktır.

Özel olsun kamu olsun bu kadın yöneticiler neden böyle erkeklerden daha gicik oluyor ben de anlamıyorum. Gözüne batma boşver işini yap geç ön plana çıkmaya çalışma. Fazla göz teması da kurma. Müdür olduğunu hissettiren saygı tavirlari sergile. Yumuşayacaktır.
Çok doğru söylüyorsunuz da işte ben de kendimce potansiyelimi göstermeye çalışıyorum gelecekteki fırsatlar için. Diğer türlü nasıl farkedilirim ki..

Seni yeterli görmüyor olabilir. Ne is yapıyorsun bilmiyorum da. Belki işini düşündüğün kadar iyi yapmıyorsundur. Sana takmış gibi gelmedi bana bu anlattıklarından. Herkesi topla herkese anlatayım demesi normal geldi. Tek tek hepinize aynı şeyi anlatacak hali yok sonuçta. Sen onun direk yardımcısı filan misin? Diğer çalışanlardan farkın ne yani sana özel anlatmasını gerektirecek?

Bir de geçen dışarıdan projede çalışan misafirlerimiz geldi ben karşıladım biraz da o güne özel hoş giyinmiştim bu kadın bi geldi yüzü beş karış hani ben varken sen ne alaka der gibi. Onu da anlayabiliyorum ama hep böyle mi arka planda mı kalmak için zorlamam gerekiyot kendimi

Seni yeterli görmüyor olabilir. Ne is yapıyorsun bilmiyorum da. Belki işini düşündüğün kadar iyi yapmıyorsundur. Sana takmış gibi gelmedi bana bu anlattıklarından. Herkesi topla herkese anlatayım demesi normal geldi. Tek tek hepinize aynı şeyi anlatacak hali yok sonuçta. Sen onun direk yardımcısı filan misin? Diğer çalışanlardan farkın ne yani sana özel anlatmasını gerektirecek?
Hayır ekipteki en iyi çalışanlardan biriyim kendi de bunu defalarca söyledi hakkını yiyemem, ama bilgisini paylaşmıyor her şeye dahil olmak kendi yönetmek istiyor. Ben de kendimi geliştirmek, bir gün onun gibi olabilmek istiyorum ama fırsat vermezse nasıl olacak ki bu.

Ay ay kadın yönetici mi…
Allah belalarını versin kötü yöneticilerin…
Kurumsal firmada isen bölüm değişikliği, yaptıklarını vaka bildirim formu yazıp şikayet edebileceğin bir bölüm var mı?

Konu sahibinin yazdigi sekilde davranan erkek yoneticiler de taniyorum. Cinsiyet degil ki bu karakter meselesi

Kismen eski bi calisan olmasidir belki mesela ama konu sahibi daha net aciklayabilir.
Onunu kesmeye calisiyor konu sahibinin, potansiyelini gostermesini istemiyor cunku kendi yerinden emin degil belki de kendisi gidici.. yada konu sahibi bilgisiyle gonderir diye korkuyor.
Halbuki takiminda calisan basarili bi ekip arkadasi muduru de parlatir ama bu tiplerde ozeka nerdeee...

Bir de geçen dışarıdan projede çalışan misafirlerimiz geldi ben karşıladım biraz da o güne özel hoş giyinmiştim bu kadın bi geldi yüzü beş karış hani ben varken sen ne alaka der gibi. Onu da anlayabiliyorum ama hep böyle mi arka planda mı kalmak için zorlamam gerekiyot kendimi
Sen bununla sadece is konusunda degil sosyal konularda da problemlisin gibi geldi bacim..
Sen kurumsalda isen baska bi bolume gec gecebilirsen yada baska is ara kidemin artmadan

Benim tanıdığım kadın yöneticiler hep böyle küçük dağları ben yarattım havasında idi. Erkekler daha nazik sanki
Buradaki yoneticinin nezaket disinda esas personele is dagilimi is ogretimi vb kisminda sorun var. bunlar karakter meselesi cinsiyet degil. Hem erkek hem de kadin yoneticiyle calistim bu problemi ben erkek yoneticide yasadim.

Kismen eski bi calisan olmasidir belki mesela ama konu sahibi daha net aciklayabilir.
Onunu kesmeye calisiyor konu sahibinin, potansiyelini gostermesini istemiyor cunku kendi yerinden emin degil belki de kendisi gidici.. yada konu sahibi bilgisiyle gonderir diye korkuyor.
Halbuki takiminda calisan basarili bi ekip arkadasi muduru de parlatir ama bu tiplerde ozeka nerdeee...
Bu olabilir ama inanın böyle olduğuna inanmak istemiyorum. Geçenlerde iş geliştirmek için 1-2 şey önermiştim. Bugün sanki kendi fikriymiş gibi herkese önerdi birini hiç utanmadan. Bundan sonra 1:1 de fikirlerimi anlatmama kararı aldım

Bu olabilir ama inanın böyle olduğuna inanmak istemiyorum. Geçenlerde iş geliştirmek için 1-2 şey önermiştim. Bugün sanki kendi fikriymiş gibi herkese önerdi birini hiç utanmadan. Bundan sonra 1:1 de fikirlerimi anlatmama kararı aldım
Bu birtek senin basina gelmiyor..
Bu gibilerle isleri hep yazili ilerletmek lazim. Mudur diye kimse sana sahit olmaz cunku kimse baska bir birimin de olsa muduruyle ters dusmek istemez. Yukarida sosyal bir konuyla alakali problem de yazmissin. Olabilir sizin kimya uyusmamis. Sen ne yaparsan yap kendini bu mudure sevdiremezsin. Geriye de iki ucu secenek kaliyor. Ister diren belki mudur gider ister baska bolum yada baska is bak

Buradaki yoneticinin nezaket disinda esas personele is dagilimi is ogretimi vb kisminda sorun var. bunlar karakter meselesi cinsiyet degil. Hem erkek hem de kadin yoneticiyle calistim bu problemi ben erkek yoneticide yasadim.
Bence de bu olabilir. Kendisinin ilk yöneticilik deneyimi. Diyorum ki acaba herkese bir konu verseniz mesela ondan sorumlu olsun baştan sonra, herkes ona gitsin o da derinlemesine öğremsin. Yok kadın takmış haksızlık olur imsanlara herkesin her konuda çalışma hakkı olmadı. Bu nedenle de ortalık karışıyor ve biz hbir konuda deriblemesine öğrenemiypruz. Her ptojede tabi ki olmalı müdür kendisi ama sunumu o yapar, kararları o alır, fikirleri o söyler, ee biz bize de onu test et bunu yap kalır. Ben biraz çıtlattım rahatsızlığımı ama suçu bize attı. Biz proaktif olup insanların peşinden koşmalıymışız. Haklı biraz da ama sen bana tam olarak neyden sorumluyum söylemezsem nasıl olcak o işler

Sen bununla sadece is konusunda degil sosyal konularda da problemlisin gibi geldi bacim..
Sen kurumsalda isen baska bi bolume gec gecebilirsen yada baska is ara kidemin artmadan
Kadınla konuşurken geriliyorum. Ne desem eleştiri olarak algılıyor, kişisel zannediyor ben anlaöadım ne yaptım acaba bu kişiye. Başkalarıyla çok rahatım müdür, çalışan farketmeksizin ama bu kişi beni tanıyamadı ben de onu sanırım o medenle birbirimizi hep kötü anlamda yanlış anlıyoruz.

Bu da mobing bu arada
Geçen şirket içi yazışmalarımızda bir şey aramam gerekti işle ilgili. Şunu farkettim bana iş için rica ettiği vb yazışmaları silmiş ben şok. Çok da çakal biri kendisi. Dışarıdan baksanız yüzünde güller açıyor dünya tatlısı dersiniz ama bana bir bakışı var o farketmiyotum sanıyor sanki nefret ediyor. Ama kendi gibi olanları, karşı gelmeyenleri hiçbir konuya çok seviyor. Mobing ise de kanıtlayamam ki

Geçen şirket içi yazışmalarımızda bir şey aramam gerekti işle ilgili. Şunu farkettim bana iş için rica ettiği vb yazışmaları silmiş ben şok. Çok da çakal biri kendisi. Dışarıdan baksanız yüzünde güller açıyor dünya tatlısı dersiniz ama bana bir bakışı var o farketmiyotum sanıyor sanki nefret ediyor. Ama kendi gibi olanları, karşı gelmeyenleri hiçbir konuya çok seviyor. Mobing ise de kanıtlayamam ki
Biliyorum canım ben de çok çektim özellikle 40 yaş bekar kadın yönetici kıdemli diyince mideme bulantı giriyor

Back
X