- 29 Nisan 2016
- 1.422
- 4.254
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
önceki müdürlüğümde çokiyi bir çalışandım, öncekimüdürüm gitmemi istememişti mesela ama burada zorluk yaşıyorum, mantıken böyle olmaması gerekirdi3 ay bence hiç de kısa bir süre değil. Sizin performansınızı kasıtlı olarak düşürerek insanları bezdirip istediğiniz departmana geçmeye çalıştığınızı düşünüyorum.
3 ayda iş öğrenemeyen insana ben de sert çıkarım. Atom parçalamıyorsunuz en nihayetinde. İnsanlar bunu görmüş, hissetmiş ve ona göre davranmıştır. Puanlama, değerlendirme gibi bir sistem umarım adaletli olarak gelir ve KPSS'yi geçip elini suya sabuna sürmeyen memurların rahatı bozulur.
astım hstalığımgeçmiyor maalesef, öksürük ilaçları daha da kötü yaptı, boğazımı tıkamış bişivar, çok kötüyüm, kimi hatırlattım bilmiyorum ama benimdurumumda bir arkadaşımdaha var tanıdığım, o becayiş yaptı, inşallah ben de çözüm bulurumBen boyle bi konu hatirliyorum...
Uslubunuz o konu sahibini animsatti bana,ne yazdiysam kabul etmemis, kendi hakliligini kabul ettirmeye calismisti.
Onun icin sadece ,gecmis olsun diyorum,acil sifalar diliyorum.
biliyor musun farklı bir ilde bir meslektaşım var, o da aynı şeyleri yaşamış, çok zorlanmış, anlattıklarına bakıyorum benimle birebir aynı, aynı sorunlar, işlerin yetişmemesi vs herşey aynıBen boyle bi konu hatirliyorum...
Uslubunuz o konu sahibini animsatti bana,ne yazdiysam kabul etmemis, kendi hakliligini kabul ettirmeye calismisti.
Onun icin sadece ,gecmis olsun diyorum,acil sifalar diliyorum.
göğüs hastalıkları acillerindeyim, afedersin öyle öksürüyorumki altımakaçırıyorum, bu halde nasıl çalışıyım.
müdür orta yolu bulmuyor, departman değiştirmiyor, işlerimi zorlaştırıyor, ben de sesimi yükselttimartıkbir değil iki değil
Memurlar cıdden yogun mu gercekten ınanasım gelmıyor
tamam anlıyorum performansım çok iyi değil
çözümşu olabilir daha rahat çalışabileceğim x departmanında görevlendirme
Keşke devlete geçmeden özelde çalışma zorunluluğu getirilse, böylece işlerinin kıymetini bilir insanlar. Ben de özelden devlete geçen bir öğretmenim, burda şikayet eden meslektaşlarımı görünce hani bir tabir var ya ağızlarına kürekle vurmak diye inanın içimden geçmiyor değil.Vay arkadaş bu ne lüks ya. Özel sektörde çalışmamanız isabet olmuş, zira bunu özelde desen "bizim eleman da amma şakacıymış" derler. Rahatsızlığınızı anlıyorum, raporlu olmanıza takmaları konusunda haksızlar. Ama ben bu işi şimdilik yapamıyorum zamanla daha iyi olurum demek yerine daha kolay departman istemek çok gülünç.
bilmediğin işler mi verdiler sana?Müdür beyle tartıştık, ben haklıydım, sürekli en ufak işlerimibile zorlaştırıyor, tamam anlıyorum performansım çok iyi değil, yeni tayin oldum ama anlamıyor, çalışmadığımdan dem vuruyor, oysa elimden geleni yapıyorum ama olmuyor, bu durumu defalarca anlattım kendisine,çözümşu olabilir daha rahat çalışabileceğim x departmanında görevlendirme ama ona da yanaşmıyor, bunu ayrımcılık olarak görüyor, tabi bu sırada a izin, evrak vs işimi zorlaştırdığını anlayınca bayağı sert çıktım, sesim yükseldi, kısacası bu adam ve birkaçmemur oradan gitmemiçin ellerinden geleni yapıyorlar.Dün okudummemura puanlama vs geliyormuş, endişem şu ki sicilimi bozacaklar kesinlikle...ben ne yapmalıyımbu durumda?
haksızlık diyorsunuz da bayan 2senedir o departmanda, diğerlerine haksızlık mı oluyor bu durumda
ben öyle düşünmüyourm, iyi niyetliolduğu sürece müdür dayatmacı olmakyerine uygun personeli uygun departmana belli birsüre için verebilmeli bence
Keşke devlete geçmeden özelde çalışma zorunluluğu getirilse, böylece işlerinin kıymetini bilir insanlar. Ben de özelden devlete geçen bir öğretmenim, burda şikayet eden meslektaşlarımı görünce hani bir tabir var ya ağızlarına kürekle vurmak diye inanın içimden geçmiyor değil.
Bu arada konu sahibi yaptığın iş hastalığını tetikliyorsa bunu raporlayıp üstünüze sunun, müdürle yüz göz olmayın. Devlette böyle haklarımız var, malesef özelde çalışan arkadaşlarımızın birçoğu bu yasal haklarını bile kullanamıyorlar. Kullanmaya kalksalar hadi güle güle deniyor kendilerine.
Belli bir süre diyorsunuzda,verdi diyelim sizi o departmana,1 yıl sonra geri aldığında siz değişmiş mi olacaksınız? O zor olan iş kolaylaşacak mı? Hayır.haksızlık diyorsunuz da bayan 2senedir o departmanda, diğerlerine haksızlık mı oluyor bu durumda
ben öyle düşünmüyourm, iyi niyetliolduğu sürece müdür dayatmacı olmakyerine uygun personeli uygun departmana belli birsüre için verebilmeli bence
müdürle ugrasma zararlı cıkarsın bütün kozlar o kendini bi bok sanan sandalye kafalı müdürlerde.sankı maasını o verio sonradan görme öküzzz.yalakalık yapsan nasıl iyiler benim basımdada var böyle egolu cahıl sessiz kaldım bi kac sever cok büyük kavga ettım adam moruk ölcek benım yüzümden die bisey demıom da işte kısaknc cevre böyle yapıoMüdür beyle tartıştık, ben haklıydım, sürekli en ufak işlerimibile zorlaştırıyor, tamam anlıyorum performansım çok iyi değil, yeni tayin oldum ama anlamıyor, çalışmadığımdan dem vuruyor, oysa elimden geleni yapıyorum ama olmuyor, bu durumu defalarca anlattım kendisine,çözümşu olabilir daha rahat çalışabileceğim x departmanında görevlendirme ama ona da yanaşmıyor, bunu ayrımcılık olarak görüyor, tabi bu sırada a izin, evrak vs işimi zorlaştırdığını anlayınca bayağı sert çıktım, sesim yükseldi, kısacası bu adam ve birkaçmemur oradan gitmemiçin ellerinden geleni yapıyorlar.Dün okudummemura puanlama vs geliyormuş, endişem şu ki sicilimi bozacaklar kesinlikle...ben ne yapmalıyımbu durumda?