Müdürümün bana olan tavırları

hahha süpersiniz :)

Anlamıyor ki laf çarpmamdan. Bazen ne bu öz güven diyorum. Allah' tan temas etmiyor hiç bir şekilde.

Boz bir daha ki sefere
İşini yapan personelin giyimin temiz, düzgün, işe uygun olması yeterlidir, kilosu kimseyi ilgilendirmez, kadın mı pazarlıyoruz burada diye çıkış, sert ol. Fiziğin ile ilgili seninle diyalog kurma hakkı yok, gerekirse insan kaynaklarına şikayet et

bence evlendiğin için kıskanmış moralini bozmaya calışıyor. Ben olsam kavga çıkarır rezil ederdim herkese siz yine iyi dayanmışsınız.
Kavga çıkarmak gibi bir durumum maalesef yok. Ağzından çıkan tek bir laf ile işimden olabilirim. İşimide kaybetmek asla istemiyorum. Olabilecek en kısa sürede farklı bir departmana geçiş yapmaya çalışacağım. Ve bu günkü tepkimden sonra umarım bir daha böyle imalı konuşmaz.

Amacı sığırlık yapmak.sizinle ayni sekilde konuşursa gülerek bu konulardan rahatsiz oluyorum işle alakalı konuşacaksanız tabi ama özel konulardan konuşmayın deyin

hayır gülerek değil gayet ciddi söylemeli.

saldırı olarak algılamayın ama öğrenmeliyiz artık hoşlanmadığımız şeyleri gülerek değil gayet ciddi şekilde belirtmeliyiz.

bence hazır zayıflamışlen şuraya bekar bi kız alayımda onunda uğraşırım derdine düşmüş. pislik. başka departmana geçin bence.

Densiz adam.
Siz evlendiniz diye o laflari soyluyor bence.
Hiiiic umursamayn, mumkunse baska departmanlara gecin.
Saka gibi ya hem yerinize baskasini almaktan bahsederken hem de baska departmana gidisinizi engelliyor.
Cok merakliysa sizin isinize karismasin, zaten baska yerler sizi istiyormus.
Hic umursamayin yeri geldiginde susmayin. Ben olsam " madem kilom cok dert oldu size, benimle calismak isteyenler var, siz de kendinizi cok heba etmeyin benim icin" derdim.

Terfi şansı tekrar geldiğinde sizde müdüre ‘beni gönderin çıtır birini alın’ diyin ne olcak :)
Ya şakası bir yana da benzer şeyleri yaşadığım için sinir bozucu bir durum çok iyi anlıyorum. Bende de bir benzeri müdür var Her fırsatta iltifat etmeler, sen neden evlendin tarzında konuşmalar. Ama tabi Güzelsem çirkinsem evliysem değilsem sanane işine bak diyemiyor insan, konuyu değiştirip veya cevap vermemeye çalışıyorum.

Evet bir daha açılırsa böyle bir konu kesinlikle böyle bir şey söyleyeceğim. belki bu sayede önüm açılır

Evet bir daha açılırsa böyle bir konu kesinlikle böyle bir şey söyleyeceğim. belki bu sayede önüm açılır

Sakayla karisik her istedigini soyleyebilecegini zanneden sig insanlardan o da. Agzinin payini alsin da bi sussun.
Dediginiz gibi belki baska departmanda daha mutlu olacaksiniz. Yolunuz acik olsun :)

Aklima su geldi; adam sizi beğenmiş ama siz evlenince kendine yedirememiş bir yerden vurmaya çalışmış.
Bir daha ki sefere "Evet kilo aldım. Ve vücut benim vucudum kimseyi kilom boyum fiziksel ozelliğ ilgilendirmez" diyin. Adam bu dilden anliyor

Hiç yüz vermeyin, astarinı ister sonra lakayıt bir adammış çok.Durabilirdiginiz kadar uzak durun

hayır gülerek değil gayet ciddi söylemeli.

saldırı olarak algılamayın ama öğrenmeliyiz artık hoşlanmadığımız şeyleri gülerek değil gayet ciddi şekilde belirtmeliyiz.
Huzuru kaçmasın diye öyle dedim.mesela benim yüzüm tutmaz

Reactions: KV_
Böyle bi yerde çalışmaya devam etmekle kendinizi normal mi görüyorsunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…