Muğla Macerası Ve Ben...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ayran
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ayran

CcC Ülkücüler CcC
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2012
2.734
904
198
35
Merhaba kk üyeli... Kafam Karışık hislerim çok tuaf ilk defa Ailemden Çok uzakta olacağım.Eşim Turizmci olduğu için muğladan çok iyi iş teklifi geldi.
Çalıştığı yerde 9 seneden beri mesleğini icra etmekte ama iş yerinde huzuru yok. çarşamba günü müdürü ile kavga etmiş. hiç huzuru yok. istanbul da durmak istemiyor iş yerinden nefret ediyor. Bende Eşimin Mutluluğu huzuru için birazda değişiklik olsun borclarımızı daha rahat ödeyeceğimiz için kabul ettim. Annemden Çok Uzakta olucam kardeşlerimden çok uzakta olucam üzülüyorum. ama bir yanımda Rızık neredeyse orada olmam gerektiğini Söylüyor.

Muğla Nasıl bir yer ? Hayat Şartları Nasıl bir yer bilmiyorum.... Muğlada yaşan arkadaşlarım Yardımcı Olursa Çok Sevinirim. Hepinizin yorumlarını bekliyorum.

Bir Yanım Çok Üzgün Bir yanım da Yeni Hayat İçin Çok Heyecanlı...

Son düzenleme:
muğlada yaşamıorum ama orda yaşamak çok isterdim tatıl amaçlı gıtmıştim gerçekten güzel yer
insanlar farklı ulkelerde yaşıyor iletişiminiz kopmasında ailen bır telefon kadar yakın

muğlada yaşamıorum ama orda yaşamak çok isterdim tatıl amaçlı gıtmıştim gerçekten güzel yer
insanlar farklı ulkelerde yaşıyor iletişiminiz kopmasında ailen bır telefon kadar yakın
Annemin Kokusu Bir Farklı En zor Günlerimde Sadece Sarılmak Bana Yetiyordu.. Yorumun İçin Teşekkür Ederim...

Muğla'ya ben de tatil amaçlı gitmiştim, harika bir yer...

Son düzenleme:
Muğla'ya ben de tatil amaçlı gitmiştim, harika bir yer...
Tatil Başka Yerleşmek Başka Bunun Yazı Varsa Kışı da Var... Biraz Cesaretliyim Birazda Ürkek... Yorumun İçin Çok Saol..

nerde oturuyorsun bilmiyorum ama muğla şahane biyer 5 sene orda yasadım insana hzur veren bambaşka bir havası var bence hemen git hangi ilçesinde calışacak eşin

nerde oturuyorsun bilmiyorum ama muğla şahane biyer 5 sene orda yasadım insana hzur veren bambaşka bir havası var bence hemen git hangi ilçesinde calışacak eşin
Bodrum da Çalışıcak Ben Eşimden 1 veya 2 Ay ayrı Kalıcam.. Bu Süre Zarfında Kayınvalidemlerde Kalıcam. Şuan İstanbuldayız

Son düzenleme:
ben muğla dalamanda yaşıyorum hem ucuz hemde sakin biryer yazın panayır havası eser herkes birbirini tanır .kasaba işte bildiğin.istanbuldan sonra bu sakinlik biraz sıkıcı gelebilir ama alışınca gidemezsin asla bu arada ucuzdur

Balayanina fethiyeye gitmistik. harika biryer mugla.
ailenden uzak olacaksin ama esin yaninda olacak.isyerindeki huzursuzluklar ister istemez ozel hayatada yansir.esin orda mutlu olacak madem belki evliliginizde daha da mutlu olursunuz. ailenizden uzak olucaksiniz ama netten goruntulu konusursun.tlfndan yine dertlesirsiniz.yuzyuze gibi olmaz ama yinede boylede idare edersiniz.hem imkanlari varsa yazin yaniniza gelirler hem tatil yaparsiniz hem hasret giderirsiniz.esinizin izinlerinde siz yanlarina gidersiniz.mugla gercektn cok guzel bir yer oranin guzelliklerini dusunup biraz rahatlamaya calisin.

sessiz sakinliği severim. kira derdimiz var kira nerelerden bakılır bilmiyoruz yabancısıyız. Duyduğumuza göre yaz geliyor diye günlük kiralıyolarmış ama biz normal kiraya çıkmak zorundayız

Stres oldum ama Dediğin gibi yapmam lazım yorumun için teşekkür ederim...

sessiz sakinliği severim. kira derdimiz var kira nerelerden bakılır bilmiyoruz yabancısıyız. Duyduğumuza göre yaz geliyor diye günlük kiralıyolarmış ama biz normal kiraya çıkmak zorundayız

kira konusunda bi kaç hafta erken gelip sahibinden kiralamanızı tavsiye ederim .günlük kiralama olayı genelde turistler için yapılır ve pahalıya patlar .oraları biliyormuş gibi davranın yanı yıllardır gelip gidiyoruz çok pahalı diyin.kesin peşinizden koşup pazarlık yapacaklardır.buralarda semt pazarlarında sebze alırken bile pazarlık yapılır.mesela marul demedi 1 lira ikisi 1.5 olursa alırım derseniz alırsınız dene yanıl yöntemi alışırsınız bi süre sonra.bizede beklerim:))

Benim en yakın arkadaşım eşinin işi dolayısıyla İstanbul'dan Marmaris'e gitti.Ve hayatından çoookk memnun tek sıkıntısı ailesini özlemesi.Ve tabi bir de İstanbul'u özlüyor.Ben de gittim gerçekten çok çok güzel yerler Muğla merkez de öyle.Sadece Marmaris kışın çok çok sessizmiş.Dükkanlar falan hep kapanıyormuş.Ama ona da alışmış.Dönmek gibi bi arzusu yok :)

Her şey sizin için de kolay olur inş.

5 yıldır muğlada yaşıyorum. ve burayı 24 yıl yaşadığım memleketimden daha çok seviyorum.
ben üniversiteyi de memleketimde okudum. yani ben de ilk defa evlenerek ailemden uzağa geldim. çok çabuk alıştım. eminim sen de yaşamaya başlayınca çabuk alışacaksın.
bodrum turistik bir yer olduğundan kışın çok sessiz ve sakindir. ama mart-nisan gibi hareketlenmeye başlar. ekim sonunda kadar gider. kiralar biraz pahalı evet. yazın da zor olur kirada ev bulmak. bence biran önce bulun. günlük kira sadece tatil amaçlı kullnacaklar için.
bodrum havaalanı da var. istanbula 1 saatte uçarsın
eşimin işi sebebiyle biz tayinciyiz. birkaç sene sonra belki de bu yıl gidebiliriz burdan ama ben hiç gitmek istemiyorum.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim. Erken Davranmayı bizde çok istiyoruz o yüzden cumartesi evimi taşımayı düşünüyorum araştırıyoruz el altından.. Muğlaya taşındığımda mukakak görüşelim benim de bir komşum olmuş olur. Çok saol canımmmm :)))

Mugla bence mu-kem-mel!! Bodrum a , Fethiye ye yakin. Iklimi super, kendisi tatli.

canım neresinde oturacaksın o da önemli genel olarak güzel ama küçük bir yer. kiralar bildiğim kadarıyla çok pahalı değil. havası temiz deniz yazkın her yer yakın mesafe. arkadaş yazmış pazarda pazarlık yapılabilir diye ayrıca pazarda herşeyi seçebilirsin ona dokunma bu yapma demezler

Son düzenleme:

her zaman beklerim elbette .minnak bebişim olmasa gelir yardımcı olurdum .özelden görüşürüz bir ihtiyacın olursa

muğla bodrumda eşimin iş yeri canımmmm. ev de nereden bulursam orası olsun ya bulabilcezmi oda var Ucuz küçük bi şirin ev olsun yeter bodruma yakın olsun yeter .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…