- 25 Ocak 2019
- 395
- 139
- 18
- 31
- Konu Sahibi PortakalSevgisi
-
Aa çok güzel tamamdır :))Başka konuya geçin. Cevapları kısa kesin rahatsız olduğunuzu anlasın.
Şakayla karışık '' ay ne alaka şimdi cınım yaa'' deyip devirin gözleri
Ben çok uyuzlandığımda noldu, niye sordun diyorum. İkinciye sormuyor zaten.
Neden sordun demek anında kesiyor bu muhabbeti :)
Benim arkadaşlarımda böyle Ya herşeyi didik didik ediyorlar aşırı gözüme batıyor hepsi de ona da konu açacağım. İnsanlar bu bilgileri kullanıyor .Ben de nefret ediyorum. 'Nerelisin, baban ne iş yapıyor...'SANA NE! Seninle samimi olmak özelim hakkında açıklama yapmak istemiyorum senin özelini de hiç mi hiç merak etmiyorum. Bu insanlar nasıl terslenir ki?
Patronun esiarkadaşlar selam, iş yerinde veya günlük hayatta sürekli herşeyi didik didik soranların muhabbetini nasıl bitiriyorsunuz ? Diyelim iş yerinden ben bir kız arkadaşla yakınım, bana tekrar tekrar aynı sorular geliyor, nereden arkadaşsınız, önceden mi tanışıyorsunuz, neden bu kadar yakınsınız vs vs saçma ama öyle. Yani bu sadece bir örnek, bir kere cevaplıyorum ama birkaç gün sonra tekrar aynı sorular, ters cevap versem iş zora girecek , napıyorsunuz bu durumlarda ?
Ben de nefret ediyorum. 'Nerelisin, baban ne iş yapıyor...'SANA NE! Seninle samimi olmak özelim hakkında açıklama yapmak istemiyorum senin özelini de hiç mi hiç merak etmiyorum. Bu insanlar nasıl terslenir ki?
sizi kıskanıyor ondan soruyor. "fesatsın fitnesin bu ülkedeki bütün kadınlar gibi, ben zaten yurt dışında çalışıcam ve orda kimse senin gibi değil erkekler de hesap ödüyor" diyin bir daha sormaz.
HarikaBunu yazıcıdan çıkartıp üzerinize yapıştırabilir ya da sorduğu soruların cevaplarını bir kağıda yazın ve ona verin
Madem sorulardan bu kadar şikayetçisiniz, işsiz olduğumu bile bile ve aramızda hiçbir diyalog olmamasına rağmen nispet yaparcasına profilime "Tatlım, iş bulabildin mi?" diye sormanızı nasıl açıklayacaksınız?
Kalbiniz bu kadar kötü mü gerçekten?
Bizim iş arkadaşları iyi genel anlamda problem Yok ama diğer departmandakiler didik didik soruyor, kız çok iyi arkadaşım iş yerinde tanıştık anlatamıyorum nereden tanıştınız neden tanıştınız aynı sorularPatronun esi
Kazara bisey anlat o kımdı,nrde oturuyor ,ne ıs yapıyor 7 ceddine kadr soruyo kadın
4 senedır hic ilgilenmediğim halde,bebesinin neden uyumadığını,uyanınca neler yaptığını kalem kalem anlatıyor kadın
Bakmıyorm o anlatırken genelde,isli ilgli sorulur soruyorm ki,ise dönsün dıye
Bizim departman 5 kişi onlarda problem Yok, diğer departmanlardakiler bayağı kızla arkadaş olmama takmış hani erkek olsa sevgili misiniz derler ama öyle de değilsu içiyorum,tuvalete gidiyorum,çay alıyorum,bilgisayarda iş yapıyor gibi yapıp yada telefonum çalıyor diye kalkıyorum işe yarıyor
Bizde de kız kız arkadaşlıklarını soruluyorlar ii yerinde nedense :) Kimse kimseyle arkadaş olamadığı için Kızla arkadaşlığımız millete batmış :)yaklaşık 15 yıllık bir arkadaşım vardı aynı apartman da oturuyorduk neyse geçenler de bir şeye canım sıkılmıştı whatsappta bir durum paylaştım hemen yazdı ne olduuu neyin var diye yok bir şey dedim arkasından bir daha sıraladı cevap vermedim sabah trip atmış sen bana cevap verme aman diye. yahu x seninle en son 3 ay önce konuşmuşuz şimdi sırf sen soruyorsun diye ben sana derdimi anlatmak zorunda mıyım dedim. kız beni her yerden engelledi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?