Muhabbet Geçiştirmek

Kayınvalidem öyle ve suanda bizde kalıyor
Fenalık gecırıyorum

Katılıyorum Milana.
Ben konularını okuyorum ama yorum yapmıyorum mesela.
Konular birbirinin aynı gibi,sürekli etrafındaki insanları eleştiren,küçümseyen bir bakış açısı.
Kendini mükemmel, başkalarını tükaka gören bir yaklaşım.
Başkalarına karşı bu kadar acımasız ve kindar olabilen insanları sevmiyorum ben.
Baksanıza hiç üşenmemiş Summer-girl 'in profiline 'tatlım,iş bulabildin mi?' Yazmış.
Bir de bunu savunuyor,yazık.
Üslubuna ise diyecek yok.
Şu yaşıma kadar öğrendiğim bir şey varsa o da şu:
Eğitim,insanoğluna diploma ve kariyer verebiliyor ama insani hasletlere sahip ve karakterli bir birey olmak için,
ne yazık ki eğitim tek başına yeterli gelmiyor.

Kelimesi kelimesine katiliyorum

Kelimesi kelimesine katiliyorum

Benimle ayni okulu ayni bolumu okudugunu dusundukce sinirleniyorum. Halbuki ne guzeldi okulum, muhendisligin yaninda insani yonden ne cok sey katardi insana. Almak isteyene oyleymis demek ki dersi gecince unutmus bu arkadas her seyi. Summer-girl e yaptigi seye ben bile fena kuruldum, ne kibar arkadasmis onun seviyesine dusmemis.

Ben direkt terslerim. Zaten ciddi bi tip olduğum için insanlar çekinirler birşey demeye o yüzden böyle bişey yaşamadım hiç

En iyi cevap kaale almamak zaten

Neden bu arkadaş zamanında durduk yere konularıma girip sokmayı biliyordu kendine yapılınca mı ağırına gitti ? Bu konulardan herkesin hakettiğini yaşadığını düşünüyorum.
Kendine yapılmasını istemediğin bir şeyi başkasına yapmışsın konu sahibi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…