Muhabbet Geçiştirmek

bazı insanlar gerçekten nasıl hayatına devam edebiliyor nasıl gününü bitirip yaşayabiliyor vallahi anlamıyorum oksijen israfı....

bazı insanlar gerçekten nasıl hayatına devam edebiliyor nasıl gününü bitirip yaşayabiliyor vallahi anlamıyorum oksijen israfı....
Kız arkadaşa da nerede tanıştınız diye soruyorlarmış Bizi herhalde ülkedeki gruplardan birinde tanıştık sandılar çeşitli cemaatler var ya onlardan biri sandılar herhalde ...

Buna verecegi cevabi merakla bekliyorum.

sen bu konudaki pointi alamadın mı aaaa o diyor ki "beni yine kıskandılar soru sordular, hanımlaarrr sizce neyimi merak ediyorlar:):):)))))"

takılsın o kendi kendine ya. seni de birazdan yüzyüze görüşeliiiyyeemmm diye davet edebilir kflfjdmdjdmsj

Neden bu arkadaş zamanında durduk yere konularıma girip sokmayı biliyordu kendine yapılınca mı ağırına gitti ? Bu konulardan herkesin hakettiğini yaşadığını düşünüyorum.

Girip sokmak? Nasil bir Turkce ki bu! Hep yurt disinda yasamaktan oluyor bu seviye
Ben arkadasa soylerim biraz kendini gelistirir uzme sen kendini

Kalbinin kötü oldugunu cogumuz biliyoruz , bilmeyenler de konusuna yorum yapanlar
Merak etme boyleleri yasayamaz burada , giderek herkes onu taniyacak , bir sure sonra kimse konusuna cevap yazmayacak , o da gidip baska yerde kusacak mutsuzlugunu , kalbinin fesatligini ...
Kimler geldi kimler gecti bu platformdan

Neden bu arkadaş zamanında durduk yere konularıma girip sokmayı biliyordu kendine yapılınca mı ağırına gitti ? Bu konulardan herkesin hakettiğini yaşadığını düşünüyorum.

Herkesin hakettiğini yaşadığını düşünüyorsanız ne diye karşıniza çıkan erkeklerden, çevrenizdeki kadinlardan sikayetleniyordunuz burada? Çünkü sadece sizin kalbini çok temiz hep etraf pis. :)
Sizin hakettikleriniz de oyle insanlarmis. Napalım...

pass deyinnn. sadece arkadasiz deyin milete ne

bana soran yok ki başkalarindan duyuyor o başkasinada bişey anlatmiyorum uyduruk sölüyolar. bende gerçekten saç maç yorasim geliyor

Eski kadın müdürüm öyleydi ben sevmiyorum özel hayatmı konuşmayı deyip kestim bir daha da soramadı.

Bizde de kız kız arkadaşlıklarını soruluyorlar ii yerinde nedense :) Kimse kimseyle arkadaş olamadığı için Kızla arkadaşlığımız millete batmış :)

İnsan gerçekten aşırı tuhaf, kime ne? istersem herkesle arkadaş olurum, istersem herkesten nefret ederim bunu öğrenince kazançları ne olacak? hep örnek veriyorum ama eşimin tarafından biri var benim kv lerle konuşmadığımı biliyor ay göreceksiniz o kadar çok irdeliyor kiiiii baktım olmuyor aynısını yapmaya başladım, kız en sonunda pes etti :) rahatsız oluyorsanız size sorarlarsa güzelce cevap verin, karşınızdaki başka soru sormadan aynı soruları siz sıralayın :)

Bazı insanlar sırf konusmak ıcın konusuyolar..boş muhabbet hiç sevmem..

Benim de çocukluk akadaşım öyle. 6 senedir evliyim, 6 senedir cinsel hayatımı didik didik ediyor. Uyarsan da anlamıyor. Bağışıklık kazandım artık, he deyip geçiyorum. Ağız arama huyu var birde çok sinir bozucu. Şimdi tamamen kararlıyım, bir daha sorarsa tavrımı net koyacağım. Yine aklıma geldi sinirlendim. Bir insan arkadaşının eşinin, hamileyken veya uzak yerlere seyahat ettiğinde kendini nasıl tatmin ettiğini merak eder mi ya? Öyle nefret ettim. Patlayacağım.

Ne densiz bir arkadasmış böyle bence biran önce hayatınızdan çıkarın bu patavatsızı

Ayy en neferret ettiğim insan tipi koca bir sanane demek istiyorum bu tiplere

Çalışırken mümkün mertebe cevaplamaya çalışıyordum bir soru sorulduğunda ama baktım olmayacak " telefon bekliyorum ayıp olmazsa sonra konuşalım mı" diye geçiştirdigim zamanlar oluyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…