- Konu Sahibi PortakalSevgisi
-
bazı insanlar gerçekten nasıl hayatına devam edebiliyor nasıl gününü bitirip yaşayabiliyor vallahi anlamıyorum oksijen israfı....Bizim departman 5 kişi onlarda problem Yok, diğer departmanlardakiler bayağı kızla arkadaş olmama takmış hani erkek olsa sevgili misiniz derler ama öyle de değilHer gün aynı sorular, bir kere sorarsın eyvallah ama yüz kere aynı soru olmaz :)
Eve geçince bastıracağım bir tane :)Bunu yazıcıdan çıkartıp üzerinize yapıştırabilir ya da sorduğu soruların cevaplarını bir kağıda yazıp ona verebilirsinizhttps://www.google.com/search?q=soru+sormayın+bılmıyorum+tesekkurler&tbm=isch&source=iu&ictx=1&fir=-GNm_BO2KgimIM%3A%2CBGfs1jVfiRtV9M%2C_&usg=AI4_-kSNUhKOvqEOiJGWw9DOfjNUznQflQ&sa=X&ved=2ahUKEwjo456q-87gAhWxxIsKHTcsAI4Q9QEwBHoECAYQBg#imgrc=-GNm_BO2KgimIM:
Kız arkadaşa da nerede tanıştınız diye soruyorlarmışbazı insanlar gerçekten nasıl hayatına devam edebiliyor nasıl gününü bitirip yaşayabiliyor vallahi anlamıyorum oksijen israfı....
Madem sorulardan bu kadar şikayetçisiniz, işsiz olduğumu bile bile ve aramızda hiçbir diyalog olmamasına rağmen nispet yaparcasına profilime "Tatlım, iş bulabildin mi?" diye sormanızı nasıl açıklayacaksınız? Size ne benim iş bulup bulamamdan? Ne kadar samimiyiz ki bana bu soruyu yöneltebiliyorsunuz?
Yoksa amaç zayıf yerden mi vurmak? Kalbiniz bu kadar kötü mü gerçekten?
Neden bu arkadaş zamanında durduk yere konularıma girip sokmayı biliyordu kendine yapılınca mı ağırına gitti ? Bu konulardan herkesin hakettiğini yaşadığını düşünüyorum.Buna verecegi cevabi merakla bekliyorum.
Madem sorulardan bu kadar şikayetçisiniz, işsiz olduğumu bile bile ve aramızda hiçbir diyalog olmamasına rağmen nispet yaparcasına profilime "Tatlım, iş bulabildin mi?" diye sormanızı nasıl açıklayacaksınız? Size ne benim iş bulup bulamamdan? Ne kadar samimiyiz ki bana bu soruyu yöneltebiliyorsunuz?
Neden bu arkadaş zamanında durduk yere konularıma girip sokmayı biliyordu kendine yapılınca mı ağırına gitti ? Bu konulardan herkesin hakettiğini yaşadığını düşünüyorum.
Kalbinin kötü oldugunu cogumuz biliyoruz , bilmeyenler de konusuna yorum yapanlarMadem sorulardan bu kadar şikayetçisiniz, işsiz olduğumu bile bile ve aramızda hiçbir diyalog olmamasına rağmen nispet yaparcasına profilime "Tatlım, iş bulabildin mi?" diye sormanızı nasıl açıklayacaksınız? Size ne benim iş bulup bulamamdan? Ne kadar samimiyiz ki bana bu soruyu yöneltebiliyorsunuz?
Neden bu arkadaş zamanında durduk yere konularıma girip sokmayı biliyordu kendine yapılınca mı ağırına gitti ? Bu konulardan herkesin hakettiğini yaşadığını düşünüyorum.
pass deyinnn. sadece arkadasiz deyin milete nearkadaşlar selam, iş yerinde veya günlük hayatta sürekli herşeyi didik didik soranların muhabbetini nasıl bitiriyorsunuz ? Diyelim iş yerinden ben bir kız arkadaşla yakınım, bana tekrar tekrar aynı sorular geliyor, nereden arkadaşsınız, önceden mi tanışıyorsunuz, neden bu kadar yakınsınız vs vs saçma ama öyle. Yani bu sadece bir örnek, bir kere cevaplıyorum ama birkaç gün sonra tekrar aynı sorular, ters cevap versem iş zora girecek , napıyorsunuz bu durumlarda ?
arkadaşlar selam, iş yerinde veya günlük hayatta sürekli herşeyi didik didik soranların muhabbetini nasıl bitiriyorsunuz ? Diyelim iş yerinden ben bir kız arkadaşla yakınım, bana tekrar tekrar aynı sorular geliyor, nereden arkadaşsınız, önceden mi tanışıyorsunuz, neden bu kadar yakınsınız vs vs saçma ama öyle. Yani bu sadece bir örnek, bir kere cevaplıyorum ama birkaç gün sonra tekrar aynı sorular, ters cevap versem iş zora girecek , napıyorsunuz bu durumlarda ?
Bizde de kız kız arkadaşlıklarını soruluyorlar ii yerinde nedense :) Kimse kimseyle arkadaş olamadığı için Kızla arkadaşlığımız millete batmış :)
Benim de çocukluk akadaşım öyle. 6 senedir evliyim, 6 senedir cinsel hayatımı didik didik ediyor. Uyarsan da anlamıyor. Bağışıklık kazandım artık, he deyip geçiyorum. Ağız arama huyu var birde çok sinir bozucu. Şimdi tamamen kararlıyım, bir daha sorarsa tavrımı net koyacağım. Yine aklıma geldi sinirlendim. Bir insan arkadaşının eşinin, hamileyken veya uzak yerlere seyahat ettiğinde kendini nasıl tatmin ettiğini merak eder mi ya? Öyle nefret ettim. Patlayacağım.arkadaşlar selam, iş yerinde veya günlük hayatta sürekli herşeyi didik didik soranların muhabbetini nasıl bitiriyorsunuz ? Diyelim iş yerinden ben bir kız arkadaşla yakınım, bana tekrar tekrar aynı sorular geliyor, nereden arkadaşsınız, önceden mi tanışıyorsunuz, neden bu kadar yakınsınız vs vs saçma ama öyle. Yani bu sadece bir örnek, bir kere cevaplıyorum ama birkaç gün sonra tekrar aynı sorular, ters cevap versem iş zora girecek , napıyorsunuz bu durumlarda ?
Ne densiz bir arkadasmış böyle bence biran önce hayatınızdan çıkarın bu patavatsızıBenim de çocukluk akadaşım öyle. 6 senedir evliyim, 6 senedir cinsel hayatımı didik didik ediyor. Uyarsan da anlamıyor. Bağışıklık kazandım artık, he deyip geçiyorum. Ağız arama huyu var birde çok sinir bozucu. Şimdi tamamen kararlıyım, bir daha sorarsa tavrımı net koyacağım. Yine aklıma geldi sinirlendim. Bir insan arkadaşının eşinin, hamileyken veya uzak yerlere seyahat ettiğinde kendini nasıl tatmin ettiğini merak eder mi ya? Öyle nefret ettim. Patlayacağım.
Ayy en neferret ettiğim insan tipi koca bir sanane demek istiyorum bu tiplerearkadaşlar selam, iş yerinde veya günlük hayatta sürekli herşeyi didik didik soranların muhabbetini nasıl bitiriyorsunuz ? Diyelim iş yerinden ben bir kız arkadaşla yakınım, bana tekrar tekrar aynı sorular geliyor, nereden arkadaşsınız, önceden mi tanışıyorsunuz, neden bu kadar yakınsınız vs vs saçma ama öyle. Yani bu sadece bir örnek, bir kere cevaplıyorum ama birkaç gün sonra tekrar aynı sorular, ters cevap versem iş zora girecek , napıyorsunuz bu durumlarda ?
Çalışırken mümkün mertebe cevaplamaya çalışıyordum bir soru sorulduğunda ama baktım olmayacak " telefon bekliyorum ayıp olmazsa sonra konuşalım mı" diye geçiştirdigim zamanlar oluyorduarkadaşlar selam, iş yerinde veya günlük hayatta sürekli herşeyi didik didik soranların muhabbetini nasıl bitiriyorsunuz ? Diyelim iş yerinden ben bir kız arkadaşla yakınım, bana tekrar tekrar aynı sorular geliyor, nereden arkadaşsınız, önceden mi tanışıyorsunuz, neden bu kadar yakınsınız vs vs saçma ama öyle. Yani bu sadece bir örnek, bir kere cevaplıyorum ama birkaç gün sonra tekrar aynı sorular, ters cevap versem iş zora girecek , napıyorsunuz bu durumlarda ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?