Eki Görüntüle 850831 Eki Görüntüle 850832 Eki Görüntüle 850833 Eki Görüntüle 850834 Eki Görüntüle 850835 Eki Görüntüle 850836 Eki Görüntüle 850837 Eki Görüntüle 850838 Eki Görüntüle 850839 Eki Görüntüle 850840 Eki Görüntüle 850841 Eki Görüntüle 850842 Eki Görüntüle 850843 Eki Görüntüle 850844 Eki Görüntüle 850845
Aklına hitap eden biri çıkmış sanırım karşına. Ama istediğin aşık olmak. Bu kişiyi üzmüşsün. Sırtını dönmüş. Aklın geride bıraktığın çok romantik olmayan sert birinde. Sanırım hala ona derin duyguların var. Çevrende seni sözleriyle rahatsız etmeye calışan, haber getirme maksadıyla aklını bulandıran biri var. Ama seni çok fazla rahatsız edemiyor. Derdin kendinle çünkü. Bu olaylardan tamamen bağımsız tertemiz yolların var. Fakat zamanı var. Bu süre sana bağlı. Kendini toparlamalısın. Tek bir dilek dilemişsin. İnşallah aradığın mutluluğa kavuşacaksın.:))
Aklına hitap eden biri çıkmış sanırım karşına. Ama istediğin aşık olmak. Bu kişiyi üzmüşsün. Sırtını dönmüş. Aklın geride bıraktığın çok romantik olmayan sert birinde. Sanırım hala ona derin duyguların var. Çevrende seni sözleriyle rahatsız etmeye calışan, haber getirme maksadıyla aklını bulandıran biri var. Ama seni çok fazla rahatsız edemiyor. Derdin kendinle çünkü. Bu olaylardan tamamen bağımsız tertemiz yolların var. Fakat zamanı var. Bu süre sana bağlı. Kendini toparlamalısın. Tek bir dilek dilemişsin. İnşallah aradığın mutluluğa kavuşacaksın.:))
burda fal baktrmak istiyorsan önce sen kme baktrmak istiyorsan onun falına bakıyorsun.
nasılsınız kızlarrrrrrrrrrrrr :)
fallaşmak isteyen var mı? ona göre içeyim kahvemi :)
tmm cnm sen iç karşılıklı yorumlayalım benimkini yorumlarmısn
iskambil açıyorum canım kahve yorumu yapamıyorum bir süredir.
kızlar yazdım ama çarşıya çıkmam gerekiyor 1,5 saate falan ancak kahvemi içer gelirim
kızlar yazdım ama çarşıya çıkmam gerekiyor 1,5 saate falan ancak kahvemi içer gelirim
kızlar 11 - 12 arası buralarda olacağım. falıma bakanın falına bakıcam. artık öncelikle falıma bakmayanın ilk ben falına bakmıcam. sağolsun bazı arkadslar bakıcam diyip bakmamazlık yapıyorlar kendilernce. falımı yorumlayan benden fal istesin. ( tbibu lafm jadomm be babymm için geçerli değil. diğerleri kendilerini biliyorlar bence )
tmm cnm olur iç sen bakarım detaylı bakıyorum ben iskambil için ne gerekiyor
bende burdayım. daha doğrusu kahvemi içtim de resmleri koymaya geldim. 12 gbi burda olurum sanırım bende. iskambilini özledm. iç kahveni gel :)
kızlar 11 - 12 arası buralarda olacağım. falıma bakanın falına bakıcam. artık öncelikle falıma bakmayanın ilk ben falına bakmıcam. sağolsun bazı arkadslar bakıcam diyip bakmamazlık yapıyorlar kendilernce. falımı yorumlayan benden fal istesin. ( tbibu lafm jadomm be babymm için geçerli değil. diğerleri kendilerini biliyorlar bence )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?