Muhabbet-i Fal :)

Fal baktırmak isteyen arkadaşlara hangi falı önerirsiniz?

• Ankete Katılan
    565

Aklına hitap eden biri çıkmış sanırım karşına. Ama istediğin aşık olmak. Bu kişiyi üzmüşsün. Sırtını dönmüş. Aklın geride bıraktığın çok romantik olmayan sert birinde. Sanırım hala ona derin duyguların var. Çevrende seni sözleriyle rahatsız etmeye calışan, haber getirme maksadıyla aklını bulandıran biri var. Ama seni çok fazla rahatsız edemiyor. Derdin kendinle çünkü. Bu olaylardan tamamen bağımsız tertemiz yolların var. Fakat zamanı var. Bu süre sana bağlı. Kendini toparlamalısın. Tek bir dilek dilemişsin. İnşallah aradığın mutluluğa kavuşacaksın.:))

sağol canım ama sen önceki falımı yorumlamışsın.altta yeni yüklediğim vardı onu yorumlarmısın. sana ne bakmamı istersin burcunu saç ten göz rengini yazarmısın

canım senin bir hayal kırıklığın var.bu iş yada özel hayatınla ilgili olabilir.sen kadere inanan birisin ve kaderine yön verebilen birisin.bu kişiyle ilgili de kaderimde varsa olur diyorsun öyle çok özel duygular beslemiyorsun ona karşı.o ise falında su grubu bir kadın çıktı sanırım onu düşünüyor.bu kişi sanırsam bu kadınla olan durumu nedir bilemiyorum ama erkek sorumluluklarından kaçmış.belki eski sevgilisi falandır bilemiycem.iş anlamında hayal kırıklığı varbir yerlere gelebilmesi için daha çok çalışması gerektiğini düşünüyor.bu kişi seninle iletişime geçecek.sense hava grubundan biriyle görüşeceksin bu kişi hava grubuysa o dur o zaman ve bence o.

nasılsınız kızlarrrrrrrrrrrrr :)
fallaşmak isteyen var mı? ona göre içeyim kahvemi :)

Eklentiler

• $Snapshot_20131108_2.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 50
  • $Snapshot_20131108_3.webp
    11 KB · Görüntüleme: 57
  • $Snapshot_20131108_7.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 46
  • $Snapshot_20131108_8.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 49
  • $Snapshot_20131108_13.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 48
  • $Snapshot_20131108_14.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 38
  • $Snapshot_20131108_15.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 52
nasılsınız kızlarrrrrrrrrrrrr :)
fallaşmak isteyen var mı? ona göre içeyim kahvemi :)

iskambil açıyorum canım kahve yorumu yapamıyorum bir süredir.

kızlar yazdım ama çarşıya çıkmam gerekiyor 1,5 saate falan ancak kahvemi içer gelirim

bende burdayım. daha doğrusu kahvemi içtim de resmleri koymaya geldim. 12 gbi burda olurum sanırım bende. iskambilini özledm. iç kahveni gel :)

kızlar 11 - 12 arası buralarda olacağım. falıma bakanın falına bakıcam. artık öncelikle falıma bakmayanın ilk ben falına bakmıcam. sağolsun bazı arkadslar bakıcam diyip bakmamazlık yapıyorlar kendilernce. falımı yorumlayan benden fal istesin. ( tbibu lafm jadomm be babymm için geçerli değil. diğerleri kendilerini biliyorlar bence )

Eklentiler

• $SAM_1402.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 37
  • $SAM_1403.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 54
  • $SAM_1404.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 41
  • $SAM_1405.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 52
  • $SAM_1406.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 47
  • $SAM_1410.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 45
  • $SAM_1412.webp
    14 KB · Görüntüleme: 54
  • $SAM_1414.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 50
  • $SAM_1415.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 52
  • $SAM_1418.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 46
kim onlar kız bana demiyosun dimi :26:

tmm cnm olur iç sen bakarım detaylı bakıyorum ben iskambil için ne gerekiyor

içiyorum şimdi canım. valla ben baştan söyleyim detayı falan yok benim baktığım falın. açılımı yaparım açılımda kalan kart sayısına göre yorumlarım. belli sayılara veya şekle göre açmıyorum falı. sonra beğenmedim diyip falıma yorum yapmazsan üzülürüm çünkü sık sık gelip fal bakıp fal baktıramıyorum.
iskambil falı için, senin ten rengin ve baktırmak istediğin erkeğin ten rengini yazman gerekiyor. aynı ten rengine sahipseniz hanginiz daha açıksınız.

bende burdayım. daha doğrusu kahvemi içtim de resmleri koymaya geldim. 12 gbi burda olurum sanırım bende. iskambilini özledm. iç kahveni gel :)

süper :) kafa dağıtacak bişeyler lazım bana da :)

en mantıklısı, ben de bu yüzden önce kendi falıma baktırıyorum :)

malesef öyle yapanlar var yapacak birşey yok yani ama bende burda çok kişiye baktım arkadaşım tepkini göstereceksin ona görede baktıracaksın emin olmadıklarınada bakmayacaksın ben öyle yapıyorum artık banada kimse kolay kolay falıma bak dediğim zaman bakmam diyemez gelelim senin falına ben sana iki fal baktıracam birisi benim falım birisi sevgilimin falı iki fal olduğu için birine kahvene bakarım birinede tarota bakarım melek kartıda benden olsun sana Bugünlerde çok ama çok neşeli olacaksınız, biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlencenin ve hareketin olduğu heryerde sizi de görmek mümkün olacak. bir yerden güzel bir para kopmuş size doğru geliyor hayırlı olsun şimdiden baya rahatlayacaksınız. Bir fırsat geçecek elinize. Sizin bu fırsatı değerlendirmeniz size bağlı. Etrafta sizi çekemeyen insanlar var. Bir işinize nazarı değen insanlardan kendinizi sakınmanız lazım.. Önümüzdeki günlerde bir kalabalığa gireceksiniz. Bu kalabalıkta bazı kısmetleriniz olacak. Ve sizde bu kısmetleri toplayacaksınız. hanende ve de sende gözler var düşmanların var senin yakın çevrende dikkatli ol bu düşmanlar senin kısmetini engellemeye çalışıyorlar. Aklınızdaki bir fikir bir istek olduğu çıkmış, bu hayatınızla ilgili bir konu ve güncel bir konu sizden hızlı bir karar bekliyor. Verdiğiniz karar doğru olacak. sizi mutlu edecek küçük bir hediye alacaksınız. Gelecek olan bir kısmet görüyorum. bu güzel kısmeti R harfli birinden alabilirsin.siz dostlarınızdan hayatınızla ilgili önemli kararlar almanız gereken bu dönemde destek beklerken onların sizi kıskandığını hissederek mutsuz oluyorsunuz. fakat üzülmeyin. siz kendi kendinize yetebilen bir yapıya sahipsiniz. dikkat etmeniz gereken bir diğer konu ise artık bazı kararları ertelememeniz gerektiği. size zamanla gelecek fırsatlar var, zamanla güzel haberler alacaksın beklemeyi ve sabırlı olmayı bilmelisiniz… Son zamanlar bayagı bir telaşen koşuşturman olmuş fincana gore.Ama yakında bu koşusturmalarının karşılıgını fazlasıyla alacaksın.Kismetin atlı gibi geliyor. Son zamanlarda bazı şeylerin iyisini kötüsünü çok tartmaya başlamışsın kafanda. çok güzel ve verimli bir döneme girmişsiniz. Bu donemi çok iyi bir şekilde değerlendirmenizi tavsiye ederim....ve mümkün olduğunca da pozitif düşünmenizi hiç bir konuda aklınıza olumsuz yada endişeli yaklaşım getirmemenizi tavsiye ederim. Bir konuda çok dolmuşsun içindekileri atman lazım, yakın bir arkadaşınla dertleşirsen rahat edeceksin. Bu arada size yapışmış bir insan var ve sanki bu insan sizin üzerinizden geçiniyor gibi görünüyor...lakin yakında bu kişiyide omuzunuzdan indireceginizide söyleyebilirim.. Mutlu olmak sadece elinizde, biraz gayret. 8 rakamı çıkmış falında bu senin için uğurlu sayıda olabilir ayın 8 nide anlatabilir. Etrafı temiz.
melek kartın için sorunu sorman gerekiyor ( bu şimdi attığım fal benim falım )

aydınlık ve ferah çıkmış. ama bir donem önce içinize atmış olduğunuz bir sıkıntıyı da görmezden gelemeyiz . ancak o sıkıntıyı artık geride bırakmış olsanızda içinizden tam olarak çıkaramamışsınız yakın bir zamanda bir yemeğe davet edileceksiniz sonunda mutlu olacaksınız. Yakın çevrenizdeki insanlara karşı daha anlayışlı olmaya çalışmalısınız. Bir kişi ile bir konuşma yada görüşmeniz var ve bu sıralar bu insandan haberler alabilirsiniz . pek yakın zamanda bir seyahate çıkacaksınız, neticesi iyide bitebilir, kötüde… sanırım senin uğurlu sayın 3 bu sayı ile işlerinin daha hayırlı gittiğini söyleyebilirim. kimle ilgili kafana bir şey taktınsa biraz bu sıkıntıların sonlanacak rahatlayacaksın. 6. hissinizin güçlü olması bazen rüyalarınızın çıkmasına sebep oluyor. sonunda imrenilecek kadar açık bir talihin olacak tatlım, sıkma canını ( buda senin tarotun )

bu benim sevgilimin falı cnm

Eklentiler

• $Snapshot_20131108_16.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 49
  • $Snapshot_20131108_17.webp
    9 KB · Görüntüleme: 45
  • $Snapshot_20131108_18.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 52
  • $Snapshot_20131108_22.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 45
  • $Snapshot_20131108_25.webp
    9 KB · Görüntüleme: 43
  • $Snapshot_20131108_26.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 35
kızlar tenlerinizi yazın da ben bakmaya başlayım fotoları bilgisayara atıyorum birazdan yüklerim ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…