burcunu ve merak ettiğin şeyi sorarmısın. Sende fal bakabiliyorsan bana bakarsan sevinirim
canım merhaba :)
bir nasip alıcaksın ve çok seviniceksin biraz zamanı var ama herşey senin için olumlu gelişecek fakat biraz sabırlı olman gerek. Kendini genelde koruyan kollayan bir yanın var. saglığına dikkat etmeni öneririm. bu aralar küçük rahatszlıklar yaşaman olası. Yakında sürekli bir yerlere yetişme çabası içinde olacağın bir durumla karşı karşıya kalabilirsin. bu tempoya pek alışkın olmadığından senin için zorlu ve yorucu geçebilir. çok duyarlı ve duygusal birisin ve alıngan bir yapını var gibi. Önümüzdeki günlerde hayırlı bir haber alabilirsin. büyük bir zafer başarı, kısmet nasıl yorumlarsan öyle bir gelecek seni bekliyor diyebilirim. Ancak bu güzellikten seninle birlikte birkaç kişide yaralanacak ve bu güzelliği yaşamadan önce çok sevineceğin haberi önceden gelecek...
kızıçeler yeni falım. falıma bakanların elimden geldiğince fallarını yorumlamaya çalışacağım :)
canım nazarın var ve nazarı dokunan kimse onunla bunu bilmeden bi konuşma yapıcaksın yakın zamanda dikkatli ol bişeyler anlatma bu kişiye:)
sıkıntıların biraz azalmış ama hala geçmemişler.
ailede problemler olabilir bu sıralar.
karışık bir döneme giriceksin sen.
yolların var sürekli bir koşturma içinde olucaksın.
kötü bir haber duyabilirsin bu sıralar ama kimle ilgili göremedim.
bu habere canın sıkılıcak sanki biraz üzülüceksin.
bir erkek var tanıdığın çok yakın zamanda bundan intikam alıyosun sen:)
senden çok az uzun bir erkekte senle konuşmak için fırsat kolluyo ama sen arkanı dönmüşsün buna aslında iyi biri gibi çıkmış.
sana kısmet geliyo diyim ben sana:))
daha var bekleee:)yavrum çok sağol :)
o kısmet bir gelemedi bir gelemedi :)
yavrum benm sen sadakate önem veren birisin ama etrafındaki insanlarda bunu görememek seni çok üzüyor. yakın zamanda yine böyle bir olay seni üzmüş belli ki. dert etmişsin bunu kendine. fincana bakınca biraz mutsuz görünüyosun. bu mutsuzluğunu kalabalık bir ortama girerek atacaksın. 1ay içerisnde özellikle de önümüzdeki ayın ilk haftasında alacağın bir haber seni çok mutlu edebilir. insanların ne dediğini önemsemeden aldığın kararların arkasında dur kazanan sen olacaksın çünkü . Beklediğin haberleri nihayet alacaksın haberler yola çıkmış sana geliyor bile.. yola çıkacak yada yoldan gelecek birilerini bekleyeceksin. Evdeki bir eşyanın tamirat işleri ile uğraşabilirsin. senin de arkandan iş çevirenler var kuzum dikkatli ol.
Eki Görüntüle 850831 Eki Görüntüle 850832 Eki Görüntüle 850833 Eki Görüntüle 850834 Eki Görüntüle 850835 Eki Görüntüle 850836 Eki Görüntüle 850837 Eki Görüntüle 850838 Eki Görüntüle 850839 Eki Görüntüle 850840 Eki Görüntüle 850841 Eki Görüntüle 850842 Eki Görüntüle 850843 Eki Görüntüle 850844 Eki Görüntüle 850845
sıkıntılarını yana atmışsın sanırım üzüntülerini atlatmana yarayacak hoş anlar eğlenceli ortamlar olmuş senin için. bir insan senden özür diliyor sanki el pençe yada özür dilemiş senden yanada yumuşama var... Ne istedigini şimdiden düşün ve kararını ver derim.o an geldiginde düşünmek için fırsatın olmayabilir.Hatta bu kararını sürekli aklinda tut ve hemen hemen her fırsatta tekrarla.Eşref saatini yakalamanla kabul olacak bir dilek cünkü bu... Gözünü karartıp çok ciddi bir karar alma aşamasına geleceksin. Bunun nedeni insanlara karşı yaklaşımında mantığını ön planda tutmaya başlaman. Büyük bir kısmet bu günlerde eline geliyor. Çok sevineceğin bir haber alacaksın, mutlu olacaksın bu haber neticesnde. U ya da C harfinden isimler size misafir olarak gelmeyi düşünüyor yakında sizde olacaklar.
sıkıntılarını yana atmışsın sanırım üzüntülerini atlatmana yarayacak hoş anlar eğlenceli ortamlar olmuş senin için. bir insan senden özür diliyor sanki el pençe yada özür dilemiş senden yanada yumuşama var... Ne istedigini şimdiden düşün ve kararını ver derim.o an geldiginde düşünmek için fırsatın olmayabilir.Hatta bu kararını sürekli aklinda tut ve hemen hemen her fırsatta tekrarla.Eşref saatini yakalamanla kabul olacak bir dilek cünkü bu... Gözünü karartıp çok ciddi bir karar alma aşamasına geleceksin. Bunun nedeni insanlara karşı yaklaşımında mantığını ön planda tutmaya başlaman. Büyük bir kısmet bu günlerde eline geliyor. Çok sevineceğin bir haber alacaksın, mutlu olacaksın bu haber neticesnde. U ya da C harfinden isimler size misafir olarak gelmeyi düşünüyor yakında sizde olacaklar.
yorumuna sağlık canımteş.ederim.
canım o çocuk için açılım yaptım
canım falda bu kişinin hayatında biri olduğunu olmasada düşündüğü kişiyle birşeyler olsun diye adım atacağı çıktı niyeti de ciddi.evlilik düşüncesiyle hareket edecek.daha önce toprak grubu bir kadın demiştim ama şimdi baktığım falda toprak ve su grubu 2 kadın çıktı bilemiyorum.ikinize ilişki açılımı yaptığıdmdaysa yine su grubu bir kadın çıktı.
katina da açtım sana:ilk kartın kalp çıktı.kumral biri yada sarışına yakın bu kişiyi çok mu seviyorsun canım.senin beklediğin bir haber var sanırım bu konuyla ilgili bu çocukla ilgili bu neyse bunu çok önemsiyorsun.yakın zamanda sıkıntılı bir döneme girebilirsin.endişe ve güvensizlik duygularına kapılabilirsin. hoşlandığın çocuğun hayatında olduğunu düşündüğün kişi sarışın yada açık kumral beyaz tenli biri mi? canım senin çevrende sana yardımı dokunan geçmiştede yardımı dokunmuş bir anne yada belki senin annendir. bu kadın sana öğütmü veriyor yardım etmeye çalışıyor sen onu dinlemiyormusun.dinlememek derken elinden gelmiyor.o ne diyorsa doğru söylüyor.evlat sahibi olmayı istiyorsun ama olmazsa diye korkuyormusun.pek sevmediğin biriyle karşılaşabilirsin.
Kızlar banada bakarmısınız kahve falı...
Eki Görüntüle 849315 Eki Görüntüle 849316 Eki Görüntüle 849317 Eki Görüntüle 849318 Eki Görüntüle 849319 Eki Görüntüle 849320
Bu da benim falim beklerim kizlar :)
Çok şanslı birisin sanırım. Kısmet olarak çıkmışsın kendi falında. Birlikte olmak istediğin veya olduğun kişiler seni o şekilde görüyor.
Ama aklın geride bıraktığın birinde. Hep ilerisi olsaydı ne olurdu kısmında takılıyorsun.
Ciddi bir ilişkinin yarıda kalması gibi de düşünebilirsin. Ya onun olmasını istiyorsun ya da sana eski kırgınlıklarını unutturacak birinin çıkmasını. Bunu da ancak güçlü ne istediğini bilen biri yapabilir.
Şunu diyebilirim ki beklediğin kişiyi bulman uzak değil. Bu eski sevdiğin kişi de olabilir yeni biri de. Yaşanan kötü olayların hepsini sana unuturacak. Zamana ihtiyacı var. Çünkü sen de hırpalanmışsın.
Aklına ve kalbine hitap eden biri var. Bunu ona hissettirmişsin. İri yarı kalıplı biri. Veya hissettireceksin. Ama o duygularını yansıtmayı beceremeyen,gizlemeyi tercih eden biri. Fakat sonunda sen kazanıyorsun.. Kalpleriniz kavuşmuş.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?