Muhabbet-i Fal :)

Fal baktırmak isteyen arkadaşlara hangi falı önerirsiniz?

• Ankete Katılan
    565

agzina saglik canim tesekkür ederim sevgilim yok bu arada

o zaman yenı tanısacagın bırısı olabılır:)tutanlar oldumu?

canim yarin yola gidicem dedigin gibi belki biriyle tani$irim kimbilir
hanede sIkInti var dogru
haber bekledigim bi yer yok ama belkide gelir belli mi olur falin cok güzeldi
benim baktigimdan tutanlar oldu mu?

canim yarin yola gidicem dedigin gibi belki biriyle tani$irim kimbilir
hanede sIkInti var dogru
haber bekledigim bi yer yok ama belkide gelir belli mi olur falin cok güzeldi
benim baktigimdan tutanlar oldu mu?

oldu canım evet tutanlar var ıns soyledıklerımın guzellerını yasar kotulerını yasamazsın:)

teşekkür ederim canım benim :)
sen bana fal bakarsın da ben karşılıksız bırakır mıyım hiç :)
valla canım geçen yıl şubat ayında bi arkadaşım trafik kazası geçirdi vefat etti, dün o geldi aklıma üzüldüm yine bak nasıl da bildin.
para para paraa varlığın bir dert yokluğun yaraaa olsa da harcasak
kuran okudum canım yaa bilgisayardan da açtım hocadan dinleyip takip ettim gitsin artk şu kötü gözler üzerimizden

kız ten yazmamışsın ya sen :)

hemen yazaym yafrucum yine çıkmışsın gerçi ama olsun :)

ben beyaz tenliyim o da kumral ,) beraber değiliz biliyorsun zaten durumları

canım merhaba :)

bir nasip alıcaksın ve çok seviniceksin biraz zamanı var ama herşey senin için olumlu gelişecek fakat biraz sabırlı olman gerek. Kendini genelde koruyan kollayan bir yanın var. saglığına dikkat etmeni öneririm. bu aralar küçük rahatszlıklar yaşaman olası. Yakında sürekli bir yerlere yetişme çabası içinde olacağın bir durumla karşı karşıya kalabilirsin. bu tempoya pek alışkın olmadığından senin için zorlu ve yorucu geçebilir. çok duyarlı ve duygusal birisin ve alıngan bir yapını var gibi. Önümüzdeki günlerde hayırlı bir haber alabilirsin. büyük bir zafer başarı, kısmet nasıl yorumlarsan öyle bir gelecek seni bekliyor diyebilirim. Ancak bu güzellikten seninle birlikte birkaç kişide yaralanacak ve bu güzelliği yaşamadan önce çok sevineceğin haberi önceden gelecek...

iyi geceler canım tarot açtım sana
falında yine o toprak grubu kadınla öbür çocuk çıktı.sen artık onunla olmaz diye umutsuzluğa kapılmışsın bu yüzden.geleceğinle ilgili maddi kaygıların mı var.bugünlerde kendini ispatlaman gereken bir ortama girmişsin.canım sen hislerine güvenen ve karalarınla kaderine yön verebilen birisin bu konuda da öyle yapacak yakında hislerinde yanılmadığını göreceksin.biraz sıkıntı çekebilirsin.bir kalp kırıklığın olacak ilerde ama bu seni çok üzmeyecek

kızlar bakanın falına bende bakıcam benım ıcın onemlı lutfen bakarmısınız

Manevi sıkıntılarından dolayı üzülüyor ve kendini çok yalnız hissediyorsun sen. bu da senin yasamındaki enerjini düşürüyor doğal olarak. olayların pozitif yönlerini görmeye calışmak yerine hep ıkötü olanını düşünür olmuşsun nedense. çok istediğin bir konu ile alakalı yakında karşına birileri çıkacak, niyeti ciddi, sadece biraz daha sabır. kuşun ağzında sana hızla gelen bir habern var. Önümüzdeki günlerde oldukça sevinçli bir haber alacaksın. bu gelen jaber neticesinde de hayal edemeyeceğin güzellikte bir kapı açılacak önünde ve devamı aydınlık olacak... İsminin başında ya da içinde c harfi ya da g harfi olan biri elinde bir paketle sana doğru geliyor. bu kdr görebildim canm..

cok tesekkurler canım falını koyarsan yarın bende sana bakarım:)

saol canm fark edemedm yeni falın var mı ?

slm banada tarot acarmısınız rica etsem
baksanızda bakmasanızda tşk ederim şimdiden

şekerim bu adam çok tutarsız mı desem dengesiz mi desem ne desem bilemedim :)
durumları biliyorum ama fal çok zıt çıkıyor :)
şu an ortada olan tek şey sorun. buna karşın kalp kartlarınız yanyana çıktı. karşılıklı duygusal çekim görünüyor kartlarda. senden yana sorunlu bir ilişki, yani sen öyle düşünüyorsun. ondan yana da sıkıntılar var ancak düşündüğü şey bunlar değil. üstelik senin kafandaki sorulardan daha büyük onun soruları ve sorunları ama üzerinde çok durmuyor. evliliğe dair planlar yapıyor senin kalbinle alakalı bu planlar. seninle görüşüp yakınlaşmayı istiyor. bir teklif gelecek diyor kartların

Fazla uzun sürmeyen bir üzüntü söz konusu. Her üzüntü, ardından gelecek yeni başlangıçlara gebe olduğundan, metanetli ve iyimser olmalısın. Bir dostla iş birliği olabilir. Veya dostlarınla birlikte bir grup çalışmasına katılabilirsin. Gönlündeki keder, negatif enerji, sıkıntıları bir kenara atacaksın artık ki zamanı da gelmişti zaten.. Hanene domuz gibi bir düşman bakıyor çok dikkat et hanende ve de sende gözler var düşmanların var senin yakın çevrende dikkatli ol bu düşmanlar senin kısmetini engellemeye çalışıyorlar. Aklında bir uğurlu sayı olabilir ama 9 çıkmış fincanında bir kezde 9 rakamını dene bakalım belki sana uğur getirir.

yavrum ben nerde bir dengesiz var özellikle gidip onu elimle koymuş gbi buluyorum. bulmazsam olmaz zaten. normali de beni bulmaz. sana özelden bir mesaj atıcam. sen ver kararı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…