simdiii sana bı haber gelıcekmıs aslında galıba senınde bekledıgın bı haber bu ancak bunun onune bazı engeller konulmus ve bu haberın gelmesı bıraz gecıkmıs ancak bu engel atlatılmıs ve yakın zamanda bu haber gelıyo sana
sıkıntın varmıs ancak bunuda atmana az kalmıs cunku butun telve fıncanın en ucunda toplanmıs yanı cok az bı zaman daha sabretmen gerekıcek
sen bırısının yardımıyla bı erkekle bulusucaksın sevgılın varmı bılemedım ama sende bu bulusmayı ıster bı vazıyette cıkmıssın ve bu bulusmadan sonra bu kısıyle bulusmalarınız sıklasıcak ozellıkle bulusmanın bırısı 3 lu bı vakıtte olucak ve konusmalar cok temız olarak cıkmıs ve bu erkek ust tarafı genıs senden de bıraz daha uzun bırısı
bı yola gıtme dusuncen var galıba yol temız ama sonradan gıtmekten vazgecıceksın
sankı bırının sende gozu var gıbı de yok gıbı de yanı cok belırgın bı goz dııl
hane ıcerısınde kocaman bı tane akrep cıkmıs ve kuyrugunun altı sımsıyah yanı bırısı yuzunden aılenızde buyuk sıkıntılar olucak gıbı gordum ben
benden bu kadar:)
agzina saglik canim tesekkür ederim sevgilim yok bu arada
o zaman yenı tanısacagın bırısı olabılır:)tutanlar oldumu?
canim yarin yola gidicem dedigin gibi belki biriyle tani$irim kimbilir
hanede sIkInti var dogru
haber bekledigim bi yer yok ama belkide gelir belli mi olur falin cok güzeldi
benim baktigimdan tutanlar oldu mu?
tühhh. seni bu gece kaçırmışım. olsn artık eğer girdiğin bir zamanda müsait olupta bakarsan sevinirm canm bakamazsan da canın sağolsun
haneye bir misafir geliyor canm bu kişi hiç beklemediğiniz birisi.. yakın bir zamanda büyük bir sıkıntı yaşamışsın sen.çok şükür atlatmışsın bu sıkıntıyı. sıkıntının kaynağı sanki bir ayrılık acısı.. ama bu ayrılık acısından kastım birini kaybetmişsin. sevdiğin biri vefat etmiş sanırım ya da öyle bir hbr alabilirsin . Üzerindeki bulutları kaldır sen bütün olumsuzlukların üstesinden gelebilirsin. yeter ki güçlü ol. Hiç ummadığın bir şekilde bir paraya kavuşabilirsin. evinizde göz var ve sen bu kişiyi tanıyorsun. bir de benm nacizane tavsiyem bu hane içindeki gözler için evinizde kuran okutun ya da okuyun canm. A harfinden yakında gelecek haberi iyi dinle, senin hakkında söylenen güzel şeyleri iletecek.
teşekkür ederim canım benim :)
sen bana fal bakarsın da ben karşılıksız bırakır mıyım hiç :)
valla canım geçen yıl şubat ayında bi arkadaşım trafik kazası geçirdi vefat etti, dün o geldi aklıma üzüldüm yine bak nasıl da bildin.
para para paraa varlığın bir dert yokluğun yaraaaolsa da harcasak
kuran okudum canım yaa bilgisayardan da açtım hocadan dinleyip takip ettim gitsin artk şu kötü gözler üzerimizden
kız ten yazmamışsın ya sen :)
Eki Görüntüle 849315 Eki Görüntüle 849316 Eki Görüntüle 849317 Eki Görüntüle 849318 Eki Görüntüle 849319 Eki Görüntüle 849320
Bu da benim falim beklerim kizlar :)
hemen yazaym yafrucum yine çıkmışsın gerçi ama olsun :)
ben beyaz tenliyim o da kumral ,) beraber değiliz biliyorsun zaten durumları
Manevi sıkıntılarından dolayı üzülüyor ve kendini çok yalnız hissediyorsun sen. bu da senin yasamındaki enerjini düşürüyor doğal olarak. olayların pozitif yönlerini görmeye calışmak yerine hep ıkötü olanını düşünür olmuşsun nedense. çok istediğin bir konu ile alakalı yakında karşına birileri çıkacak, niyeti ciddi, sadece biraz daha sabır. kuşun ağzında sana hızla gelen bir habern var. Önümüzdeki günlerde oldukça sevinçli bir haber alacaksın. bu gelen jaber neticesinde de hayal edemeyeceğin güzellikte bir kapı açılacak önünde ve devamı aydınlık olacak... İsminin başında ya da içinde c harfi ya da g harfi olan biri elinde bir paketle sana doğru geliyor. bu kdr görebildim canm..
iyi geceler canım tarot açtım sana
falında yine o toprak grubu kadınla öbür çocuk çıktı.sen artık onunla olmaz diye umutsuzluğa kapılmışsın bu yüzden.geleceğinle ilgili maddi kaygıların mı var.bugünlerde kendini ispatlaman gereken bir ortama girmişsin.canım sen hislerine güvenen ve karalarınla kaderine yön verebilen birisin bu konuda da öyle yapacak yakında hislerinde yanılmadığını göreceksin.biraz sıkıntı çekebilirsin.bir kalp kırıklığın olacak ilerde ama bu seni çok üzmeyecek
cok tesekkurler canım falını koyarsan yarın bende sana bakarım:)
iyi geceler canım tarot açtım sana
falında yine o toprak grubu kadınla öbür çocuk çıktı.sen artık onunla olmaz diye umutsuzluğa kapılmışsın bu yüzden.geleceğinle ilgili maddi kaygıların mı var.bugünlerde kendini ispatlaman gereken bir ortama girmişsin.canım sen hislerine güvenen ve karalarınla kaderine yön verebilen birisin bu konuda da öyle yapacak yakında hislerinde yanılmadığını göreceksin.biraz sıkıntı çekebilirsin.bir kalp kırıklığın olacak ilerde ama bu seni çok üzmeyecek
slm banada tarot acarmısınız rica etsem
baksanızda bakmasanızda tşk ederim şimdiden
saol canm fark edemedm yeni falın var mı ?
hemen yazaym yafrucum yine çıkmışsın gerçi ama olsun :)
ben beyaz tenliyim o da kumral ,) beraber değiliz biliyorsun zaten durumları
şekerim bu adam çok tutarsız mı desem dengesiz mi desem ne desem bilemedim :)
durumları biliyorum ama fal çok zıt çıkıyor :)
şu an ortada olan tek şey sorun. buna karşın kalp kartlarınız yanyana çıktı. karşılıklı duygusal çekim görünüyor kartlarda. senden yana sorunlu bir ilişki, yani sen öyle düşünüyorsun. ondan yana da sıkıntılar var ancak düşündüğü şey bunlar değil. üstelik senin kafandaki sorulardan daha büyük onun soruları ve sorunları ama üzerinde çok durmuyor. evliliğe dair planlar yapıyor senin kalbinle alakalı bu planlar. seninle görüşüp yakınlaşmayı istiyor. bir teklif gelecek diyor kartların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?