ay kizlar yaaaa bizimde kusumuz vardi yesil olandan adi capkindi 3 ayliken gelmisti bize :) ve hep elimizden yem yerdi zor alistirdik kabindan yemeye. elimizle,kalemle,oyuncakla falan sey yapardi iste kendini tatmin ederdi hahaha. en son dayanamadik bitane de kiz aldik.mubarekler kardes kardes durdular ne bir cilvelesme ne bisey. kiz olani bize hic alismadi hic gelmiyordu...
sonra capkinimiz 10 yil sonra aramizdan ayrildi.
simdi evlendim kendi evimdeyim okudukca heveslendim alsam mi napsam? calismiyorumda baya zaman ayirirdim.
bizim capkini ise gitmeden kaefesini acardik tum gun yalnizlardi gezinirlerdi odanin icinde. siz napiosunuz? ne vakitler aciyorsunuz kafesi?
bazen cama falan carpiodu sonra sonra ögrendi yolunu hahahaha rahmetli
maşalahçok tatlı ya çok da zekiymiş bıdığın benim kızım ısırmazdı dün pek bi sinirliysi ırırı ısırı veriyo valla sabah kendi ne gelmiiş Allah Allah yerinde duramıyo buduğum polis gibi salona koyuyorum gece rahat uyusun diye kapısını aralık bırakıyorum antirenin de ısıgını açıyorum karanlık olmasın gece acıkınca yemini suyunu görebilsin diye saba geleni geçeni görüyor polis mübarek başlıyo ciklemeye hoplamaya taklalara
bu arada ben kafesin altına yani tel in altına gazete yada dergi yapragı koyuyorum ya paramparça ediyo onu didik didik nasıl yapıyo ne koysam ki sizin kuşlarınız da yapıyor mu :26::26:
hahahaSizin kızı bizim oğlana mı yapsak nedir aynı kafadan:) o da birini gördü mü devriyeye başlar :)) canım bizim eski kuşlar da hep didiklerdi.bu sefer hiçbir şey koymuyorum çünkü gazete ya da kağıt yemesi iyi değil diye duydum.sonuçta ondaki kimyasallar her ne kadar yutmasa bile mubişlere geçiyor.istersen sen de koyma, herhangi bir zorluğu olmuyor.sadece altlığı temizliyorum günaşırı bir bezle o kadar :)
Bilmem ki olurmuki yapsaklmı
Haklısın canım bende koymayım kimyasal o yazılar agzına diline degiyo yemiş kadar oluyo hemen eve gidince çıkarayımtşkler canım ya senneler yaıyorsun bıdığına neler var kafes de neler le oynuyo vaysa önerecegin birşey mutlaka söyle canım
valla olur mu olurr :d ama ben bizimkinden şüpheliyim henüz.erkeklere özel bir ilgi besliyorNe demek canım her zaman :) ben çok fazla şey koymadım kafesine.özellikle aynayı hiç sokmadım, bir tek salıncağı var, onu çok seviyor.bir ara çandır süstür bir şeyler alsam mı dedim ama bizimki çok korkak , musluğunu bile değiştirdiğimizde aşağıya inememişti hayvan Bir de her daim mürekkep balığı kemiği vardır.biz kemirsin diye koysak da odaha çok oyun oynamayı tercih ediyor :d seninkinde neler var ?
ne yokkiSalıncak,merdiven ,tünegivar agac dalı ben koydum dallarını çok seviyo hiç inmiyo üstünden,mürekkepbalığı kemiği var ama tadına bile bakmadı çıngıragı var zilini çalılo uyanınca uyandım gel al diyo Meyve sebze veriyormusun neler yiyor yem dışında canım :26:
merhaba herkese..kuşlarınızı saldığınızda kapıyı açık bırakıyormusunuz?? yani balkon gibi dışarı çıkılan değil.yoksa geri dönüş olmayacağını biliyorum :)sadece oda kapılarını?? kaloriferli eve taşınmıştık ve odalar kapalı olunca bazen çok sıcak oluor..yani kuşu salıncada açık bıraksak kuş için sakıncası olurmu??
merhaba herkese..kuşlarınızı saldığınızda kapıyı açık bırakıyormusunuz?? yani balkon gibi dışarı çıkılan değil.yoksa geri dönüş olmayacağını biliyorum :)sadece oda kapılarını?? kaloriferli eve taşınmıştık ve odalar kapalı olunca bazen çok sıcak oluor..yani kuşu salıncada açık bıraksak kuş için sakıncası olurmu??
selam hanımlar. bizim miniş bayağı alıştı bize sürekli şakıyor takla atmaya çalışlıyor ancak ufak bi sorunumuz var. kafesin etrafında tül var kenarında lastiği var. o lastiğe dadandı sürekli kemiriyor. en sonunda tülü çıkarttım. kafesinde hiç oyuncak yok. acaba oyuncak alıp koysak ilgisini çeker ve tülü kemirmeyi bırakır mı?
Eki Görüntüle 407867
haydar ve hatce...
kızlar benimde mubişlerim var ama onlarla yterince ilgilenemiyorumbiz çalıştığımız için evde bütün gün yanlızlar.. ne eğitebiliyorum ne de konuşabiliyorum onlarla.. napcam bilmiyorum.. ben konuşsunlar, bizden korkmasınlar, evde dolaşsınlar istiyorum.. ama yok bütün gün yanlız olduklarından sanırım yanlızken gülüp oynuyolar. biz yaklasınca bi köşede pusup kalıyorlar.. onlara çok vakit ayırmıyorum bu şekilde onları eğitebilir miyim acaba ???? napmam lazım ??
Ya bu kuşlar kaç aylıkken ciftlesmeye meraklı olmaya başlıyorlar.benimki 3 4 aylık ablamin mause tutan parmaklariyla ilgili cesitli fanteziler kurmakla kalmayıp uyguluyor terbiyesiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?