Eki Görüntüle 548239
bunlarda benim canavarlarim
yesil olan oglum iki gundur biraz halsiz, insallah iyilesir bebegm
bende cok istiyorum almayı, şimdi resimlere bakarken cocuklar cıldırdı ama eşim asla izin vermiyor. Daha önce almıştık ölmüştü, sonradan üzülüyoruz diyor sakın öyle bişey yapmayın diyor. 5 yasındaki oğluşum anne sen al babama bakma zamanla kızgınlıgı gecer diyo küçücük çocuk bana böyle akıl veriyor. Off ne yapsam bilemedim. çok tatlılar yaaa....
canım çok sevimli ,akıllı doslarımız kuşlar sorumluluk ister bakmak ewet kaybedince çok üzülüyo insan ama iyi bakılan saglıklı kuşlar 13 yıl yaşıyo oğluşuna hayvansevgisini aktarmak ilgisini gözlemek çok güzel olur bana kalırsa hemen al ama eşin ne der bilemem canım kuşa eziyet etmeden yanlış anlama lütfen demek istediğim onları doğasından alıyoruz bakmak için doğaya olan sorumluluğumuz olan o canlılara en iyi şekilde bakmak gerek çıkarmak dolaştırmak (uçmasına izin vermek gerek)ilgi gerek yapabilirsen hemen al canım
Evet canım kesinlikle dogru, zaten hayvanları çok seviyoruz hepimiz, şimdiden muhabbet kuşu nasıl bakılır beslenir site site arastırdım o yönden guveniyorum da, babaya alıştıra alıştıra kabullendirmeyi sağlamaya calısıyoruz olucak galiba :))) zaten o da dayanamaz eve gelince, onun tek sıkıntısı bişey olursa üzülürüz. çok iyi bakıcaz inşallah uzun süre bizimle olur:)
benim minişim bayağı alıştı bize önceki akşam bıraktık biraz ama çok duvarlara çarptı panikledi. bi kaç gün daha alışsın öyle salış denemesi yapıcaz tekrar. yemeği yiyor artık ama su içmiyo ona canım sıkılıyor. su içmeye nasıl alıştırabiliriz kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?