Muhabbet kuşum ne yapacağımı bilmiyorum akıl verin lütfen ?

Guldereli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2016
119
240
103
28
Birçok kişinin bana kizaçağını biliyorum ben bile kendime kızıyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum. 1 yaşında bir dişi kusum vardı ve sürekli çiftleşmek ister gibi hareketler yapıyordu ailem ise yeni bir kuşa sıcak bakmıyordu ben çok ısrar edip aldırdım onlara erkek kuş fakat şimdi kızımın benimle oynadığı oyunları özlüyorum resmen kızımı erkeğiyle paylaşamadım kuşu geri vermek istiyorum tabiki bunu aileme söyleyemiyorum vana ne kadar kızacaklarını tahmin edebiliyorum. Kuşu gizlice balkondan yollayıp kaçtı demeyi bile düşündüm. Ne yapicam ne olur bir akıl verin aşırı duygusal düşünüyorum şuan ?

Aşırı duygusal olsan o kuşu balkondan saldiginda ölecegini düşünürdün. Oyalanacak oyuncak gibi goruyorsun.
Kuşu gizlice gidip ver geri sonra kaçtı dersin bari.

Aşırı duygusal olsan o kuşu balkondan saldiginda ölecegini düşünürdün. Oyalanacak oyuncak gibi goruyorsun.
Kuşu gizlice gidip ver geri sonra kaçtı dersin bari.
Biliyorum zaten küçücük bir cana zarar vermeyi asla düşünemem sadece onu almak için o kadar diretip 2 gün sonra geri verelim demek ailemi çok kızdıracak biliyorum zaten ne yapmam gerektiğini bilmediğim için yardım istiyorum

Birçok kişinin bana kizaçağını biliyorum ben bile kendime kızıyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum. 1 yaşında bir dişi kusum vardı ve sürekli çiftleşmek ister gibi hareketler yapıyordu ailem ise yeni bir kuşa sıcak bakmıyordu ben çok ısrar edip aldırdım onlara erkek kuş fakat şimdi kızımın benimle oynadığı oyunları özlüyorum resmen kızımı erkeğiyle paylaşamadım kuşu geri vermek istiyorum tabiki bunu aileme söyleyemiyorum vana ne kadar kızacaklarını tahmin edebiliyorum. Kuşu gizlice balkondan yollayıp kaçtı demeyi bile düşündüm. Ne yapicam ne olur bir akıl verin aşırı duygusal düşünüyorum şuan ?
bence tedavi olun ne istiyorsunuz el kadar hayvandan kiskanmis bir de

Yaptigin insanliga sigmaz. Oyuncak almiyorsun kus sahipleniyorsun. Bunun bilincinde olmayan insanlar keske evcil hayvan edinemese. O yaptiginiz kotuluk bir gun bir yerlerden cikar elbette.

Son düzenleme:

Diğer kuşunuz intihar eder. Malesef bikere aldıysanız mecbur bakmaya devam edeceksiniz.

Şaka yapmıyorum diğer kuşunuz intihar eder.
Muhabbet kuşumdan anlamıyorsanız araştırın önce. Çifleştirmek zorunda değildiniz ama şimdi eş bulduysanız eşinden ayıramazsınız.

Back
X