Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

selam canlarım ben geldimmm ya benim ofiste masamı değiştirdiler ekran müdüre dönük oldu. açamıyorum artık kk yı altta minicik açtım şimdi de nolucak böyle yaaa

bişi olmas olm caktrmadan devam etcen
benımde tam arkamda kamera var
ama bana kk serbest oldu o ayrı:86:

Kaç gündür evde yemek pişmiyor valla.
Dolap bomboş pazara çıkmamız lazım ama maaş hala yatmadı nolcak böyle bilmiyorum

Skupcum üzülmicemde cumartesi günü günüm var, anneminde günü var anemede gitmeyi düşünüyordum, ev kirası ödenmedi duruyor ne yapıcam bilmiyorum

Eşin çalışmıyor mu canım Allah yardımcınız olsun bizde çok sıkıştık bu ara:44:

Eşin çalışmıyor mu canım Allah yardımcınız olsun bizde çok sıkıştık bu ara:44:

Çalışıyor, o iş kazası geçirmişti 1,58 ay evdeydi sigortadan alamadı hala iş kazası parasını.
Daha yeni başladı çalışmaya.
Zaten o faturaları ödüyor.
Biriktirelim diyoruz bu ay ama temel ihtiyaçları bi halledebilseydik.
Eşiminde maaşını almasına daha var.
Sağol canım Rabbim sizinde yadımcınız olsun

inşallah en kısa zamanda toparlanırsınız canım dua et bol bol

Kaç gündür evde yemek pişmiyor valla.
Dolap bomboş pazara çıkmamız lazım ama maaş hala yatmadı nolcak böyle bilmiyorum

çok zor durum emeğının karşılığını alamamak ne demek bılıyrum cunku coğu çalıştığm yerde 2 ay 3 ay para alamadığım oldu
sonra gıttık k kartlarından cektık
noldu hala öduyoruz
namıssızlar nolcak ınsana emeğının karşılığnı verseler ölürler sankı
yok madem ödemıycen ne dıe çalıştırıyon demı

Haklısın canım benim bizim burda ilkdefa oluyor.
Muhasebe müdürü değişmiş o da şehir dışındaymış, imzlanmamış daha maaşlar, onu bekliyorlarmış.
ama bundan sonra maaş sistemimiz değişecek bakalım ne halt yiyeceğiz

Sende aldıklarını güle güle kullan dün gördüm çamaşırlarını yazdım mı hatırlamıyorum:95:

darısı başıma ama bana serbest olacağını hiç sanmam
ılk başlarda bende gıremıyordum saklı gızlı takılıyordumpatron ızın verdı sonunda

ee her ay böle mı olcak pekı
ayy ınş olmaz cnm

tşkler :78:

ılk başlarda bende gıremıyordum saklı gızlı takılıyordumpatron ızın verdı sonunda

ee her ay böle mı olcak pekı
ayy ınş olmaz cnm

tşkler :78:

Bilmiyoruz, bu ay böyle idare edecekler. Sistem değişirse maaşlarımızın akıbeti ne olacak bilinmiyor.
Vermeden olmaz bi şekilde verilecek ama bakalım işte ne şekilde ve ne kadar aralıklarla

selcim benim eşimde alamadı hala maaşını kirayı da doğum parası biriktirmiştim onu çekip verdim. inş çabucak verirler bizim de faturalar falan kaldı bu ay. zor bu şekilde bari kira olmasa ama o iyice büküyor belimizi. eşimin işyerindeki alacaklarını verseler acıbademde doğum yaparım valla o derece birikti alacak

Bilmiyoruz, bu ay böyle idare edecekler. Sistem değişirse maaşlarımızın akıbeti ne olacak bilinmiyor.
Vermeden olmaz bi şekilde verilecek ama bakalım işte ne şekilde ve ne kadar aralıklarla
Allah yardımcınız olsun cnm
bence haftalık en ıyısı

eşim dünbana dedıkı tokı ev yapıyomuş ataşehıre
350 tl takstle pesınat 3500 tl cekılıste cıkmazsan gerı verıyolar paranı
ama sankı öle bısey yk dolandırılmayak laa

benım şuan mıdem kötu neden bılmım
bende daha cıkmadım
kuru varmışgazwoman olcem gene

geçmiş olsun böcük

vay göze girmek için demek bunlar yapılıyormuş öğrendiğim iyi oldu ayağını kaydırırken kolaylık işime yarar

Sizi özlüyorum bebelerim.
Bağa bakın akşama ne yemek yaptınız

eve gitsem belki yaparım özle bizi sel

Hediye kazanmışsın ya prolular mı kazanıy bunları canım
Ben palık yapacum misafirim var

hangi balık nasıl tarif ver bakalım

selam canlarım ben geldimmm ya benim ofiste masamı değiştirdiler ekran müdüre dönük oldu. açamıyorum artık kk yı altta minicik açtım şimdi de nolucak böyle yaaa

tekrar çevir masanı sana sormadan nasıl masanı çeviriyorlar ki

dün akşam yumurtalı ıspanak yaptım canım yanına makarna yapıcam inş

ıspanak mı o yıkaması olmasa iyide yıkaması zor

Allah yardımcınız olsun kızlar valla 1 ay para alamadık mı ınsan ne kadar zora gırıyor deılmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…