- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
selam canlarım ben geldimmmya benim ofiste masamı değiştirdiler ekran müdüre dönük oldu. açamıyorum artık kk yı altta minicik açtım şimdi de nolucak böyle yaaa
Üzülme canım ya
Skupcum üzülmicemde cumartesi günü günüm var, anneminde günü var anemede gitmeyi düşünüyordum, ev kirası ödenmedi duruyor ne yapıcam bilmiyorum
Eşin çalışmıyor mu canım Allah yardımcınız olsun bizde çok sıkıştık bu ara:44:
Çalışıyor, o iş kazası geçirmişti 1,58 ay evdeydi sigortadan alamadı hala iş kazası parasını.
Daha yeni başladı çalışmaya.
Zaten o faturaları ödüyor.
Biriktirelim diyoruz bu ay ama temel ihtiyaçları bi halledebilseydik.
Eşiminde maaşını almasına daha var.
Sağol canım Rabbim sizinde yadımcınız olsun
inşallah en kısa zamanda toparlanırsınız canım dua et bol bol
Kaç gündür evde yemek pişmiyor valla.
Dolap bomboş pazara çıkmamız lazım ama maaş hala yatmadı nolcak böyle bilmiyorum
bişi olmas olm caktrmadan devam etcen
benımde tam arkamda kamera var
ama bana kk serbest oldu o ayrı:86:
çok zor durum emeğının karşılığını alamamak ne demek bılıyrum cunku coğu çalıştığm yerde 2 ay 3 ay para alamadığım oldu
sonra gıttık k kartlarından cektık
noldu hala öduyoruz
namıssızlar nolcak ınsana emeğının karşılığnı verseler ölürler sankı
yok madem ödemıycen ne dıe çalıştırıyon demı
darısı başıma ama bana serbest olacağını hiç sanmam
Bebeğin cinsiyeti belli olmadı dimi daha canım
ılk başlarda bende gıremıyordum saklı gızlı takılıyordumdarısı başıma ama bana serbest olacağını hiç sanmam
Haklısın canım benim bizim burda ilkdefa oluyor.
Muhasebe müdürü değişmiş o da şehir dışındaymış, imzlanmamış daha maaşlar, onu bekliyorlarmış.
ama bundan sonra maaş sistemimiz değişecek bakalım ne halt yiyeceğiz
Sende aldıklarını güle güle kullan dün gördüm çamaşırlarını yazdım mı hatırlamıyorum:95:
ılk başlarda bende gıremıyordum saklı gızlı takılıyordumpatron ızın verdı sonunda
ee her ay böle mı olcak pekı
ayy ınş olmaz cnm
tşkler :78:
Allah yardımcınız olsun cnmBilmiyoruz, bu ay böyle idare edecekler. Sistem değişirse maaşlarımızın akıbeti ne olacak bilinmiyor.
Vermeden olmaz bi şekilde verilecek ama bakalım işte ne şekilde ve ne kadar aralıklarla
selcim benim eşimde alamadı hala maaşınıkirayı da doğum parası biriktirmiştim onu çekip verdim. inş çabucak verirler bizim de faturalar falan kaldı bu ay. zor bu şekilde bari kira olmasa ama o iyice büküyor belimizi. eşimin işyerindeki alacaklarını verseler acıbademde doğum yaparım valla o derece birikti alacak
benım şuan mıdem kötu neden bılmım
bende daha cıkmadım
kuru varmışgazwoman olcem gene
haın köfte
yanı çalışıyok kuzum tahsılat yapıyok aksama kadar bırakta o kadan olsun
sabah gelıom hem patronun hem kendı ofısımı temızlıom
kendıme aıt wc yı temızlıom normalde yapmamam lazım ama göze gırıok olm:82:
Sizi özlüyorum bebelerim.
Bağa bakın akşama ne yemek yaptınız
Hediye kazanmışsın ya prolular mı kazanıy bunları canım
Ben palık yapacum misafirim var
selam canlarım ben geldimmmya benim ofiste masamı değiştirdiler ekran müdüre dönük oldu. açamıyorum artık kk yı altta minicik açtım şimdi de nolucak böyle yaaa
dün akşam yumurtalı ıspanak yaptım canım yanına makarna yapıcam inş
selcim benim eşimde alamadı hala maaşınıkirayı da doğum parası biriktirmiştim onu çekip verdim. inş çabucak verirler bizim de faturalar falan kaldı bu ay. zor bu şekilde bari kira olmasa ama o iyice büküyor belimizi. eşimin işyerindeki alacaklarını verseler acıbademde doğum yaparım valla o derece birikti alacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?