günaydınnnnnnn
Günaydınlarrr kolay gelsin yoğunum her zamanki gibi
mılapaben geldım
patron yanımda gıremım pek
işimde cok
öptm
cok gecmıs olsun haberler dedı sabahDün akşam burda deprem oldu sabaha karşı herkes sokaklardaydı lennn :18:
böcük kolay gelsin patro de aczık gitsin öte
Dün akşam burda deprem oldu sabaha karşı herkes sokaklardaydı lennn :18:
cok gecmıs olsun haberler dedı sabah
Allah beterınden korusun cnm
nasılsın
gıttı ama azcıknasılsın cnm
Dün akşam eşimin babası geldi.Oturma grubu almamıştık biz.Borçları bitirince alırız demiştik acelesi yok.Dün akşam eşimin babası size oturma grubu alacam bide ona uygun halı alırız dedi.Bari bundan yırttık
Bide eşimin ablası bize düğünde fırınınızı alın ben hediye olarak onun taksitlerini ödiyeyim dedi.Ama ödemedi.Bizim kayınpeder kızına demişki ne yaptın fırın almıştın.Ödiyemiyoruzki demiş.Sen nasıl ablasın kardeşine hiç hediye almadınmı aldığınıda ödemedinmi demiş.Napalım iki çocuk var demiş ablası..Ohh içim rahatladı en azından babasıda benim gibi düşünüyor.
canım moralini bozmak gibi olmasında inşallah oturma grubunuda fırın gibi sen ödemezsin inşallah yumuşamıştır kalbi babasının
İiyiyim canım şükür korktuk çok gece dışarı çıktık gece 4 de.cok gecmıs olsun haberler dedı sabah
Allah beterınden korusun cnm
nasılsın
gıttı ama azcıknasılsın cnm
selcim son depremlere baktımda göremedim Allah büyüklerinden korusun sen düzce ve adapazarı depremini yaşadınmı
Dün akşam eşimin babası geldi.Oturma grubu almamıştık biz.Borçları bitirince alırız demiştik acelesi yok.Dün akşam eşimin babası size oturma grubu alacam bide ona uygun halı alırız dedi.Bari bundan yırttık
Bide eşimin ablası bize düğünde fırınınızı alın ben hediye olarak onun taksitlerini ödiyeyim dedi.Ama ödemedi.Bizim kayınpeder kızına demişki ne yaptın fırın almıştın.Ödiyemiyoruzki demiş.Sen nasıl ablasın kardeşine hiç hediye almadınmı aldığınıda ödemedinmi demiş.Napalım iki çocuk var demiş ablası..Ohh içim rahatladı en azından babasıda benim gibi düşünüyor.
babası ablası gibi değil canım.Ablası bencil.Babası inatçı.Eşimle aralarındaki sıkıntıdan dolayı oldu herşey.Şimdi sıksık geliyor bize.Her seferinde eli dolu.Ayrıca ablası farklı bir şehirde.Biz fırını aldık o bize parasını yollıyacaklardı biz ödiyecektik parayı.Yollamadı.Şimdi babası kendi alacak.Taksitlerini bizim ödememiz gibi bir durum olamaz yani.
İiyiyim canım şükür korktuk çok gece dışarı çıktık gece 4 de.
Evet canım yaşadım adapazarında. Değirmendere gölcük kocaeli diye yazıyor canım 4.3 büyüklüğü.
Herkes sokaklardaydı:18:
Eeeee kim ödicek şimdi o fırını :26:
Amin valla hepimizi Allah korusun, annemleri aradım hemen babam nasıl telaşla açtı telefonu noldu diye.Allah korusun canım ya ben duymadım hissetmedim hissetsem galiba sizin gibi sokaklara inerdim bilmiyorum hiç hissetmedim bugüne kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?