Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

eşim dünbana dedıkı tokı ev yapıyomuş ataşehıre
350 tl takstle pesınat 3500 tl cekılıste cıkmazsan gerı verıyolar paranı
ama sankı öle bısey yk dolandırılmayak laa

tokinin sitesinden baksana böcük projeler falan orda çıkıyor. emin olmadan sakın verme paranı Allah korusun etraf dolandırıcı dolu

tekrar çevir masanı sana sormadan nasıl masanı çeviriyorlar ki

ıspanak mı o yıkaması olmasa iyide yıkaması zor

ya sordular aslında peteğin yanında olayım hasta olmayayım diye kabul ettim. diğer taraflar çok soğuktu.

ıspanağı ben çamursuz olanından alıyorum. soğuksuya basıyorum sabahtan. akşam eve gidince tüm toprağı dibe çöküyor. doğrayıp 3 su daha yıkıyorum. kolay oluyor. diğer türlü yıkadıkça çamur akıyor

bişi olmas olm caktrmadan devam etcen
benımde tam arkamda kamera var
ama bana kk serbest oldu o ayrı:86:

vayy patronun sevdiği eleman olmak böyle bişiy demekki

akşama çorba,melemen,makarna var

10 üzerinden 3 verdim duygu çok kolay olmuş

Allah yardımcın olsun canım taşeron firma elemanlarnında maaşlarını her ay geç veriyorlar insanlar bu yüzden daha fazla faiz ödemek bankalarla uğraşmak zorunda kalıyorlar hacizlik çalışanlar var işçinin teri kuramadan emeğinin karşılığı verin diyorlar ama emeğinin karşılığının yarısını bile kaç kez daha terletip veriyorlar

kul hakkına giriyorlar nasıl hesap vereceklerki

Allah yardımcınız olsun kızlar valla 1 ay para alamadık mı ınsan ne kadar zora gırıyor deılmı

amin canımm öyle valla. yazın eşim 3 ay maaşını alamadı felaket bir dönemdi resmen beş parasız kaldık. hepimizin bir planı var ödemeleri var. maaşın tamamını geçtim 100-200 bile eksik verseler bütün düzen karışıyor. Allah bu patronlara akıl fikir versin bizim patron bu konularda hassastır çok şükür hiç geciktirmez

saol cnm

başka kapıya aga benım ayağımı kaydıramazsın:82:

tabi aldın bugün tiyoıları ne kadar sevildiğini

yaw çamurunu geçtim de diğer nevale çıktımı çığlığı basıyorum çözüm eşime yıkatmak

tabi aldın bugün tiyoıları ne kadar sevildiğini

yaw çamurunu geçtim de diğer nevale çıktımı çığlığı basıyorum çözüm eşime yıkatmak

eşin yıkıyosa zaten ne dert ediyosun olum yıkat ona gitsin benim eşim öyle ıspanak yıkasa hergün ıspanak pişirim valla

tokinin sitesinden baksana böcük projeler falan orda çıkıyor. emin olmadan sakın verme paranı Allah korusun etraf dolandırıcı dolu
vermem baktımda suan sadece bu ay sonuna kadar gecerlı olan kayabaşında varmış
orası nere bılmım ama:44:ama arastrmadan vermem asla
vayy patronun sevdiği eleman olmak böyle bişiy demekki
:78:

aynen cnm bende evlendım işe gırdım 2 ay bı aldım paramı
sabah 9 aksam 10 da işten cıkıyor akşama kadar ayakta duruyordum
mağazada calıstığım dönem bu dönem
11 de eve gelıp yemek yaptığım oldu ayaklarımın tabanları ağrırdı sabahlara kadar
4 ay dayanabıldm
ordan cıktım 2 ay işsız kaldım
sonra işe gırdım 45 gün calıstım cıktım adam 3 ay sonra verdı paramı
tek başımıza battık durduk şükür şimdıkı halımıze:97:

kayabaşı olimpiyat stadının arka tarafı canım. oranın zemini balçık sakın ev falan alayım deme. bir de dere gibi bişey var orda fena kötü kokuyor.

Allah bugünümüzü aratmasın inş böcükcüm

Mandalina sen söylede bizde verelim yoksa dışardanmı söylicen :82::82::82:

eşin yıkıyosa zaten ne dert ediyosun olum yıkat ona gitsin benim eşim öyle ıspanak yıkasa hergün ıspanak pişirim valla

her gün ıspanakmı uyyy yenirmiki

utanma böcük

Mandalina sen söylede bizde verelim yoksa dışardanmı söylicen :82::82::82:

akşamları yemekteyize takıltım biraz süper yemek yapıyorlar yine ıh kolay olmuş emek vermemiş diyip puan kırıyorlar sinir ettiler beni sende mönüyü yazınca aklıma geldi kuzum

ben her zamanki gibi dışardan söyleyecem

akşam oldu ben artık evime gideyim pufff bugünde bitti ömür geçip gidiyor ya

iyi akşamlar kızlar hoşçakaılın

zaten araştrmadan almam ve tokıye guvenmım pek

haberlerde çıkıyor ya hep dökülüyormuş evler

aslında karşıdan yanı avr yakasından ev almak ıstıyom anneme yakın olamama işimız bu tarafta yenı iş bulmak bu kadar ıyı patron bulmak cok zor dıom
eşiminde işi burda mecburuz burda kalcez
büyük oranla ya ataşehır yada atakentten almamız lazımkı işe yakın olalımpofff bıde duplex ıstıyom:78:

evin işe yakın olması bence en önemli unsur. ataşehirden dublex evi de alırsın inşallah böcük moralini bozmak gibi olmasın da çok çalışman lazım çoookkkk

evin işe yakın olması bence en önemli unsur. ataşehirden dublex evi de alırsın inşallah böcük moralini bozmak gibi olmasın da çok çalışman lazım çoookkkk

bılıyom ama atasehırden deılde atakentten alcem ınş dublexı:78:

Günaydın kızlart

Depremzede geldi :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…