ben bebek olsada sevsem diyince eşim komşunun bebeği var git onu sev diyo ölü yatırım diyo
ben bebek olsada sevsem diyince eşim komşunun bebeği var git onu sev diyo ölü yatırım diyo
Zor canım ya ben hamileyken eşimi yanımda isterim yardımcı olmalı bana ben zaten hassasım birde hamileyken düşünemiyorum o askerde olursa ben kime naz yaparım hamileyken
Haklısın
amin ama benim kayınvalidem tek, kayınpederim vefat etti, muhtemelen gelir
kımsen yoksa yanında sancın gelınce napcaksınayy cok zor sızın işinz
kaç ay yapcak eşin
Allah kavustrsun şimdıden
:89::89::89:
allah belanı selbu kadar acık olma gı bana bakk:82:hiç öle mıyım
Senin ki istiyor o zaman baya bayaBende hep başkasının bebelerini seviyorum diyor yapalım da kendi bebemizi severiz diyor bende olmaz diyorum
canlarım valla benden size tavsiye sakınnnn eşiniz yanınızda yokken hamilelik düşünmeyin. çok zor bir süreç gerçekten birinin hep yanınızda olması lazım. psikoloji bozuluyor bi de yanlız hiç çekilmez. zaten inşallah hamileyken göreceksiniz insan eşinden başkasını istemiyor yanında.
ayyy en sevmediğim kayınvalide tipi
katılıyorum hiç bebek falan düşünmeyin kızlar
canlarım valla benden size tavsiye sakınnnn eşiniz yanınızda yokken hamilelik düşünmeyin. çok zor bir süreç gerçekten birinin hep yanınızda olması lazım. psikoloji bozuluyor bi de yanlız hiç çekilmez. zaten inşallah hamileyken göreceksiniz insan eşinden başkasını istemiyor yanında.
ayyy en sevmediğim kayınvalide tipi
katılıyorum hiç bebek falan düşünmeyin kızlar
Kız yanlış mı diyom sen olsan yolardın kadını
Eşin kızar mı öyle deyince?
Senin ki istiyor o zaman baya baya
Haklısın defne, offf mantıklı davranmak lazım duygusal değil
Ay bazen üzülüyorum ama ne biliyim ya garip bi ilişkidefne sende amma vıcdansız cıktın bee
kocası ölmş kadın ne etsın
haın gelın
Ben korkmuyorum çatır çatır doğururumBen çok korkuyorum hamilelikten ya düşününce çok mutlu oluyorum ama acayipte korku var bende:18:
Ay farketmedim onun yazdığını kız.defne benden vıcdansız kız baksana
senın k babam ölmüş k valıden için hıc sevmedığim tip dıe
sankı kadın öldürdü tübe yaa
Yok kızmaz bazen söylenirim annesine, ağır şeyler demdimğim sürece probem yok.
Ama askerdeyken annesinin yanımda kalmasını istiyor işte
İkilemdesiniz sizde bizim gibiHem istiyor hem istemiyor durumlar müsait olsa hemen başlar çalışmalara ama mantıklı düşününce istemiyor yani
İçi rahat etsin diye ister annesini aslında düşününce hak vermek lazım sevdiceğini bırakıp gidiyor gözü arkada kalacak haklılar
defne sende amma vıcdansız cıktın bee
kocası ölmş kadın ne etsın
haın gelın
Senin ki istiyor o zaman baya baya
Haklısın defne, offf mantıklı davranmak lazım duygusal değil
Ben çok korkuyorum hamilelikten ya düşününce çok mutlu oluyorum ama acayipte korku var bende:18:
defne benden vıcdansız kız baksana
senın k babam ölmüş k valıden için hıc sevmedığim tip dıe
sankı kadın öldürdü tübe yaa
Ay sel nasıl korkmuyorsun kız ben çok korkuyorum ben birde internetten izledim normal doğumu acayip tırstım:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?