Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

Başın sağolsun canım

başın sağolsun canım

şunu söyleyeyim zaten hamilelik okadar zor ki bir an evvel doğum olsa da bu sıkıntılardan kurtulsam diyor insan :) şahsen ben şuan öyle bir moddayım 10 tane normal doğumun acısına dayanırım sanırım ama midem bulanmasın, yemek yiyebileyim artık

:82::82::82::82:
Hoşgeldin yeniden
Anlaşamıyor musunuz ki
BEn her gün görüyorum malesef çok sadık kayınvalidem var gittiği her yeri söyler banane ki
Ya aslında görünürde hiç bşi yok. o benim rahatsızlığım farkında bile değil.Ben birde laf söyleyemem.
Ondan içimde biriktiriyorum mahvoluyorum.
Eşime cırlıyorum sonrada olmuyor
Başın sağolsun canım

Sağol canım amin

Eşim diyor daha sen benim bebeğimsin önce seni seveyim sonra çocuk
Oda iyimiş .
Bize soranlarada önce birbirimizi büyütelim diyoruz

Amin.
Seni unuttum bian için, bilseydim yazmazdım inan korkutmak istemezdim seni

Ben artık bazı şeyleri yüzünede söylemek zorunda kalıyorum uzak olsak bir nebze sabredebilirm ama altlı üstlü oturduğumuz için bana sık rahatsızlık veriyor bu yüzden hem eşim hemde kayınvalide nasibini alıyor

Oda iyimiş .
Bize soranlarada önce birbirimizi büyütelim diyoruz

Amin.
Seni unuttum bian için, bilseydim yazmazdım inan korkutmak istemezdim seni

canım ya ne korkması hiç korkmuyorum çok şükür. Allah hepimiz için hayırlısını versin. inşallah bana da kolay doğumlar nasip etsin. daha 3. ayda bıktım hamilelikten :)))

Ben yapamıyorum işte, ama tavrımın farkına vardı artık sanırım daaha temkinli
hoşbuldukkkkkkk
Mervecim sende anlat neler yaparsın evlimisin
kardişlerimmm benimmm

:118:

Olsun canım sen yine yapma boşver aslında hiç yapmak istemem ama mecbur bırakıyor bazen söylüyorum

Olsun canım sen yine yapma boşver aslında hiç yapmak istemem ama mecbur bırakıyor bazen söylüyorum

Ah ah bazen delleniyorum, sonrada üzülüyorum niye böyle yapıyorum diye.
Eşim tek erkek 4 tane ablası var hepsi uzakta bizde pek yakın sayılmayız ama kadın tek olunca alıyo çantayı geziyor.

Böyle yuvarlanıp gidicez sanırım

Hayır bi kerem
Kadınlar her doğumda yeniden doğmuş gibi olurlarmış, sende öyle olursun

bu açıdan hiç bakmamıştım bak haklısın canımcım şuan benim bütün hücrelerin yenileniyo sizden bile çıtırımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…