Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

Günaydın herkese hayırlı cumalar

sel unuttular bıraktılar bu kızlar topiği hepsini özel mesajla taciz edelimmi gelsinler

kızlar bakın buraya

pazar günü 14 kişi misafirim var mönü hazırlıyorum yardımcı olun kızlar

değişik güzel tadlar olsun istiyorum

çorba ne yapsam

ana yemek ne yapsam

pilav kesin olurda yanına garnitürü ne olsun

salata çeşitleri neler olsun

içecek ne hazırlasam

eee tatlıda var

hayırlı cumalar

sabah sabah ekşin yaşadım
evden cıktım tam yürüyordum bı köpek karşıma cıktı
cok sevımlı bı sokak köpeği benımde 2 köpeğm 1 kedım olduğundan sevıyorum hayvanları neyse
bu sanırım bende köpek kokusu aldı geldı yanıma baktı gözlerıme
bende elımı uzattım oa patısını uzattıöle baktı bı sanye sonra ıkı patısıyle üstüme atladı bırazda öle sevdım neyse
arabayı kaçırcam köpek benı bırakmıobı abı vardı aracına dedım yardımcı olur musunuz
sız basına durun bunun ben kaçam yoksa işe geç kalcam dedım
neyse adam durdu bırazda korkuttu ben arabaya bındım ama o yatmış bana öle masumca hala bakıyordu

hiç o kaan mısafırım olmadı abla
ben bılmez

havuç rendesi ben ona turuncu rüya diyorum
kırmızı lahana moyanoz karışımı bişiy ben ona mor rüya diyorum
fasülye turşusu kavurması
normal karışık salata
semizotu salatası

bunları salata meze olurmu yanına bişiy yada uyumsuz bişiy varmı

süpermiş demek yarın yiğenimizin cinsiyetini öğrencez

inşallah canım gösterirse tabi

günaydın kızlar cumanız mübarek olsun hayırlı günler

Günaydın herkese hayırlı cumalar

hayırlı cumalarrr

hayırlı cumalar canlarımmm

ben kalabalık misafire hep yayla çorbası, fırında patatesli tavuk ve pilav yaparım.
tatlı olarak kadayıflı muhallebi
yoğurtlu biber, havuç kavurma, barbunya pilaki ve tabi yeşil salata yanına yaptıklarım.

ayyy kıyamam sokak köpekleri sevgiye muhtaç oluyor. bazen bende seviyorum peşimden ayrılmıyorlar sonra. onları hiç seven yok ki herkes kovalayıp canlarını yakmaya çalışıyor

patates çorbasıyla brokolili ıspanak çorbası ilk defa gördüm bu tarifleri tadları nasıl acaba

birgünde sana geliriz kk olarak olur

böcük mutfakda hamaratsın anlat bakim ne yapayım ne tariflerin var
keske gelsenız lennn ama artık evde zor olurum
lig başladı maçlara akcemm
ben olsam bezelye yemeğı yapardım pattes havuclu corba ve pılav yanına bıde cacık ve mantı
en kolay bunlarda bana
tatlı olarakta pdınglı pasta
ayyy kıyamam sokak köpekleri sevgiye muhtaç oluyor. bazen bende seviyorum peşimden ayrılmıyorlar sonra. onları hiç seven yok ki herkes kovalayıp canlarını yakmaya çalışıyor

ben her sokak köpeğını sevmım maalesef bazıları korkunc oluyo
sabahkı sevımlıydı ama
bıkere noldu bılın mı
kocemle gıdıyok bı sokak köpeği esım dur dedı sunu bı korkutam dedım delı yapma
köpeğe hareket yaptı köpek bı havladı esım korktuu bı tıtredıben gülmekten öldmm normalde hıc yapmazdı maynak esım ohh ıyı oldu

bir tanede benim var hiç sevmem ama her gün evden durağa beni götürür kovalıyorum gitmiyor

iyi olmuş o korku ona yetmiştir bi daha cesaret edemez

muhallebili kadayıfı eşim sevmiyo onun tatlısı şerbetli olacakmış

havuç bol mevsimi onu kesin yapayım hem kolay

fırında tavuklu patatesde iyi fikir hem kolay hem doyurucu hemde lezzetli oluyor ee birde fırına attınmı ocak boş diğeerleriyle uğraşmak daha rahat oluyor

yaylayıda beceremem sanırım hiç yapmadım tarifini bilmiyorum da mercimek yapsammı

eneee böcük lig bitince geliriz tüm kk
kaç yüz üye vardı

bilavın yanına bezelye koysam olurmu yoksa ana yemek bezelye yapıp pilavı tavuklamı sunsam cacık değilde komposta yapmayı düşündüm eme cacık daha kolay hem pilava daha yakışır
patates çorbasını denedinmi tadı nasıl böcük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…