sebze seviyorsan güzel canım ama herkesin damak tadına uygun değil
bir tanede benim var hiç sevmem ama her gün evden durağa beni götürür kovalıyorum gitmiyor
eneee böcük lig bitince geliriz tüm kk
kaç yüz üye vardı
bilavın yanına bezelye koysam olurmu yoksa ana yemek bezelye yapıp pilavı tavuklamı sunsam cacık değilde komposta yapmayı düşündüm eme cacık daha kolay hem pilava daha yakışır
patates çorbasını denedinmi tadı nasıl böcük
muhallebili kadayıfı eşim sevmiyo onun tatlısı şerbetli olacakmış
havuç bol mevsimi onu kesin yapayım hem kolay
fırında tavuklu patatesde iyi fikir hem kolay hem doyurucu hemde lezzetli oluyor ee birde fırına attınmı ocak boş diğeerleriyle uğraşmak daha rahat oluyor
yaylayıda beceremem sanırım hiç yapmadım tarifini bilmiyorum da mercimek yapsammı
hepp hatrlatıyommm bıde ıresıl oldun dıyomm
patates çorbasını biz yaparız güzel olurpatates çorbasıyla brokolili ıspanak çorbası ilk defa gördüm bu tarifleri tadları nasıl acaba
ben severim her şeyi yerim ama doğru onlar ne sever bilemiyorum gerçi kızları biliyorumda eşleri hakkında bilgim yok mercimek de kararmı kılsam
tavuklu patates hem kolay oluyor uğraştırmıyor hemde çok bereketli oluyor. kocaman tepsi herkese yetiyor valla
yayla mercimekten kolay geliyor bana ama daha önce tapmadıysan risk alma mercimek te süper olur
küçükken bizim sokakta salak bi çocuk vardı köpeklerle uğraşan. bigün elinde demir sopayla zavallı köpekçiğe bir vurmuştu. ama köpekcik naptı biliyomusun onu taaaa öbür mahalleye kadar kovaladıona çok gülmüştüm bende nasıl korkmuştu bidaha hiçbir köpeğe bulaşamadı
patates çorbasını biz yaparız güzel olur
erkekler faydalı şeyleri sevmezler zaten cicimkesin beğenmezler mercimek en iyi tercih bence
küçükken bizim sokakta salak bi çocuk vardı köpeklerle uğraşan. bigün elinde demir sopayla zavallı köpekçiğe bir vurmuştu. ama köpekcik naptı biliyomusun onu taaaa öbür mahalleye kadar kovaladıona çok gülmüştüm bende nasıl korkmuştu bidaha hiçbir köpeğe bulaşamadı
patates çorbasını en yakın zamanda yapacam çok merak ettim bir de ıspanaklıyı
ana yemek kaldı bezelyeden başka fikri olan varmı yoksa bezelyemi yapayım
ohh ıyı olmuşşküçükken bizim sokakta salak bi çocuk vardı köpeklerle uğraşan. bigün elinde demir sopayla zavallı köpekçiğe bir vurmuştu. ama köpekcik naptı biliyomusun onu taaaa öbür mahalleye kadar kovaladıona çok gülmüştüm bende nasıl korkmuştu bidaha hiçbir köpeğe bulaşamadı
aman bee yemek bulamanlar var yesınler işteböcük gelen arkadaşlarım çok eski ve dost dediğim insanlar özeniyorum birazcıkgüzel değişik hoş birşeyler olsun gari
Sefkili arkideşlerim sizi seviyom
Hahaa maaşımı aldım keyfim yerine geldi kuzucuklar ama işlerim var fırsatı buldukca gelicem.
Bu arada A101 de ateş ölçer 3 lira.
Birde su bardakları 1 lira benim bunların renksizi vardı carfuerden almıştım tanesi bi liraya 2 tane kırılmıştı renkli alayım ya accuk da bu akşm uğramak lazım
A 101 - Hoşgeldiniz
Hahaa maaşımı aldım keyfim yerine geldi kuzucuklar ama işlerim var fırsatı buldukca gelicem.
Birde su bardakları 1 lira benim bunların renksizi vardı carfuerden almıştım tanesi bi liraya 2 tane kırılmıştı renkli alayım ya accuk da bu akşm uğramak lazım
A 101 - Hoşgeldiniz
peki çorba mercimek çorbası pilav ve fırında patatesli tavuk bunlarda karar kıldık
etimek tatlısı nasıl bişi onuda denemedim gelenlerden biri çok severmiş onu yap dedi
beğenmezlerse zorla yediririm laf edecek olurlarsa kaseyi başlarından aşağı dökerim
birde derlerki sokak köpekleri saldırgan eee zamanında insan oğlu onlara saldırarak saldırgan olmayı öğretiyor
A 101 - Hoşgeldiniz
Eğer aynı patates çorbasından bahsediyorsak güzel oluyor, hafif işkembemsi tadı oluyor içine koyduğun sarımsaktan dolayı
hangi siteden foto yükleniyordu kk ya bulamadım
Ya o dereceden almak istiyorum benim kocam çok ateşleniyo hemencik hasta oluyo.ohh ıyı olmuşş
aman bee yemek bulamanlar var yesınler işte
ben kımse ıcn özenmem hacı bakarım dolapta ne var hemencık yaparım
bak mantı yap len bıe abarat olsun ben bayılrımdda annemın köyde yapıp yollamıştı ondan yapıyomhep
maaş aldın ya hemen bı harca:82:
İmagechack olması lazım canımhangi siteden foto yükleniyordu kk ya bulamadım
Çok teşekkür ederim, sizinde inşallah.güle güle harca harcadıkça bereketlensin hiç bitmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?