Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

bir tanede benim var hiç sevmem ama her gün evden durağa beni götürür kovalıyorum gitmiyor
kovalama laa senınle işe gelsın
aaa işyerınde bahcemız var acep buraya mı getrsem ama burda çakal kurt cok var kıyamam ona dağın başına donar hem o evler ev hayvanı

bebem yap işte dedığımı
yemek bezelye havuclu patateslı
pılavı tavıklı yap(tavıkı haşla üstüne düz yaa kasenın dıbıne tavıkları koy ustune pılavı şekıl vermış olursun)
yanına cacık
corbada pattes olmasın zaten yemekte var ve ben tadını pek sevmım
mercımek olabılır

tavuklu patates hem kolay oluyor uğraştırmıyor hemde çok bereketli oluyor. kocaman tepsi herkese yetiyor valla

yayla mercimekten kolay geliyor bana ama daha önce tapmadıysan risk alma mercimek te süper olur

hepp hatrlatıyommm bıde ıresıl oldun dıyomm

küçükken bizim sokakta salak bi çocuk vardı köpeklerle uğraşan. bigün elinde demir sopayla zavallı köpekçiğe bir vurmuştu. ama köpekcik naptı biliyomusun onu taaaa öbür mahalleye kadar kovaladı ona çok gülmüştüm bende nasıl korkmuştu bidaha hiçbir köpeğe bulaşamadı

ben severim her şeyi yerim ama doğru onlar ne sever bilemiyorum gerçi kızları biliyorumda eşleri hakkında bilgim yok mercimek de kararmı kılsam

erkekler faydalı şeyleri sevmezler zaten cicim kesin beğenmezler mercimek en iyi tercih bence

böcük gelen arkadaşlarım çok eski ve dost dediğim insanlar özeniyorum birazcıkgüzel değişik hoş birşeyler olsun gari

peki çorba mercimek çorbası pilav ve fırında patatesli tavuk bunlarda karar kıldık

etimek tatlısı nasıl bişi onuda denemedim gelenlerden biri çok severmiş onu yap dedi

birde derlerki sokak köpekleri saldırgan eee zamanında insan oğlu onlara saldırarak saldırgan olmayı öğretiyor

Sefkili arkideşlerim sizi seviyom

Hahaa maaşımı aldım keyfim yerine geldi kuzucuklar ama işlerim var fırsatı buldukca gelicem.
Bu arada A101 de ateş ölçer 3 lira.
Birde su bardakları 1 lira benim bunların renksizi vardı carfuerden almıştım tanesi bi liraya 2 tane kırılmıştı renkli alayım ya accuk da bu akşm uğramak lazım

A 101 - Hoşgeldiniz

patates çorbasını en yakın zamanda yapacam çok merak ettim bir de ıspanaklıyı

ana yemek kaldı bezelyeden başka fikri olan varmı yoksa bezelyemi yapayım

Eğer aynı patates çorbasından bahsediyorsak güzel oluyor, hafif işkembemsi tadı oluyor içine koyduğun sarımsaktan dolayı

ohh ıyı olmuşş
böcük gelen arkadaşlarım çok eski ve dost dediğim insanlar özeniyorum birazcıkgüzel değişik hoş birşeyler olsun gari
aman bee yemek bulamanlar var yesınler işte
ben kımse ıcn özenmem hacı bakarım dolapta ne var hemencık yaparım
bak mantı yap len bıe abarat olsun ben bayılrımdda annemın köyde yapıp yollamıştı ondan yapıyomhep

maaş aldın ya hemen bı harca:82:

güle güle harca harcadıkça bereketlensin hiç bitmesin

peki çorba mercimek çorbası pilav ve fırında patatesli tavuk bunlarda karar kıldık

etimek tatlısı nasıl bişi onuda denemedim gelenlerden biri çok severmiş onu yap dedi

yemiştim ama çok beğenmedim ben

beğenmezlerse zorla yediririm laf edecek olurlarsa kaseyi başlarından aşağı dökerim

uyyy ev sahibine bakkk ben sana hayatta gelmem he

birde derlerki sokak köpekleri saldırgan eee zamanında insan oğlu onlara saldırarak saldırgan olmayı öğretiyor

ayneennnnb katılıyorum :13:

gözün aydın tatlişim eee maaşı buldun hemencik harca bakalım

bızım tvmız yoktu ya
patron alcekk öğleden sonra gıdıp lg marka
82 ekran
almışken bı fazla alın dedım benım tv yok tmm dedı bakalım ınş kalmıştır

Ya o dereceden almak istiyorum benim kocam çok ateşleniyo hemencik hasta oluyo.
Kalıbına baksan dev gibi buna bişi olmaz dersin ceryanda kalsın hemen hapşırık tıksırık başlıyo
hangi siteden foto yükleniyordu kk ya bulamadım
İmagechack olması lazım canım
güle güle harca harcadıkça bereketlensin hiç bitmesin
Çok teşekkür ederim, sizinde inşallah.
Ay bu ara çok maddiyatçı oldum maaşı lamayınca para kayama vurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…