Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

haklısın canım acayip birşey bu Allah kimseye göstermesin yaşatmasın
annenler niye aradın ki telaşlandı kadıncağız

haklısın canım acayip birşey bu Allah kimseye göstermesin yaşatmasın
annenler niye aradın ki telaşlandı kadıncağız

Ya yakınız annemlerle onlar adapazarı biz izmit.
Hani Adapazrı merkez bi deprem olabilir ve öncü deprem olabilir diye aradım hani çıksınlar evden diye.
Sonra adapazarı değilmiş, dedik o zaman bu istanbul depremi orası da değilmiş Değirmendereymiş meğer

banamı ablasınamı

sorduğun soruya bak tabi ki sana
Ablası tabiside insanlar kendilerini ona göre ayarlıyor hayır ödemiceksen de yani ödemicemdiye, insanlar muhasebesini ona göre yapsınlar.

Bu arada maaşım yatmış kızlar

Ablası tabiside insanlar kendilerini ona göre ayarlıyor hayır ödemiceksen de yani ödemicemdiye, insanlar muhasebesini ona göre yapsınlar.

bide kendini savunmasına bakın 2 çocuk var yetiştiremiyoruz.Söz verme ozaman dimi..Aman bu benim elimde koz.

anaa benim eski müdür orada arayım akşama ne yapmış bakayım

gözün aydın sel güle güle harca harcadıkça bereketlensin

olurmu ödemeyecem dese millete sonra ben kardeşime fırın aldım nasıl diyecek

ödüyoruz zaten 4 taksit kaldı.Bide ablası bayramda bize geldiğinde pişkin pişkin nasıl fırınından memnunmusun diyor.Bize ödemiyeceğini bile haber vermedi düşünün..

bide kendini savunmasına bakın 2 çocuk var yetiştiremiyoruz.Söz verme ozaman dimi..Aman bu benim elimde koz.

haklısın haklısında dediğin gibi elinde koz bozma moralini gün olur devran döner

herkez kazdığı kuyuya hüp düşer

Görümünde çok entresanmış boşercim.
Amaaan boşşer gitsin bi fırın parasıyla batmazsın, bu seferde ben aldım fırını diye konuşurdu, Allah kimseye muhtaç etmesin

iiimm böcük iş güç ev derdi ev alacam aylardır ev arıyorum işe yakın ev ama bulamıyorum istediğim gibi annmle eşim şimdi çıktı ev bakmaya yine dua edin bana
ınş bulursun cnm
bende bugun patrondan fırsat bulamadım bıde yoğunum yazamadım
barı babası ödese
ne gerızekalı ınsanlar var afedersın ama madem ödemycen ne hava dıe alıon
benımm kaygana bana saat takmıştı guya altın kaplama 5 para etmeyen bı saat taktrdı görumceme
saatı saklıom görumceme takcam aynen

Amaaan boşşer gitsin bi fırın parasıyla batmazsın, bu seferde ben aldım fırını diye konuşurdu, Allah kimseye muhtaç etmesin

cok sevndım maaşını almışsın

bizim fırınımız öderiz diyorum eşime.Ama gün gelir bizden borç falan ister vermem kesinlikle çünkü ödiyeceğine güvenemem...

Böcüğüm babasıda hiç demedi ödiyeyim diye.6 taksidini ödedik zaten geri kalan 4 taksidide öderiz...

Sağol böcükistan bende çok sevindim

Eeee napıyonuz biz dün akşam sinemaya gittik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…