Amin valla hepimizi Allah korusun, annemleri aradım hemen babam nasıl telaşla açtı telefonu noldu diye.
Dedim baba sallandık biz siz duydunuz mu çıkın evden dedim.
Ama annemler hissetmemiş adapazarında.
Kadıncağız bi daha uyumamış oturmuş sabaha kadar.
Rabbim bir daha yaşatmasın öyle zor ki insanın psikolojisi bozuluyor valla
haklısın canım acayip birşey bu Allah kimseye göstermesin yaşatmasın
annenler niye aradın ki telaşlandı kadıncağız
banamı ablasınamı
tabiki boşver sel
sorduğun soruya bak tabi ki sana
Ablası tabiside insanlar kendilerini ona göre ayarlıyor hayır ödemiceksen de yani ödemicemdiye, insanlar muhasebesini ona göre yapsınlar.
Bu arada maaşım yatmış kızlar
Ya yakınız annemlerle onlar adapazarı biz izmit.
Hani Adapazrı merkez bi deprem olabilir ve öncü deprem olabilir diye aradım hani çıksınlar evden diye.
Sonra adapazarı değilmiş, dedik o zaman bu istanbul depremi orası da değilmiş Değirmendereymiş meğer
sorduğun soruya bak tabi ki sana
Ablası tabiside insanlar kendilerini ona göre ayarlıyor hayır ödemiceksen de yani ödemicemdiye, insanlar muhasebesini ona göre yapsınlar.
Bu arada maaşım yatmış kızlar
ödüyoruz zaten 4 taksit kaldı.Bide ablası bayramda bize geldiğinde pişkin pişkin nasıl fırınından memnunmusun diyor.Bize ödemiyeceğini bile haber vermedi düşünün..
bide kendini savunmasına bakın 2 çocuk var yetiştiremiyoruz.Söz verme ozaman dimi..Aman bu benim elimde koz.
ınş bulursun cnmiiimm böcük iş güç ev derdi ev alacam aylardır ev arıyorum işe yakın ev ama bulamıyorum istediğim gibi annmle eşim şimdi çıktı ev bakmaya yine dua edin bana
barı babası ödeseDün akşam eşimin babası geldi.Oturma grubu almamıştık biz.Borçları bitirince alırız demiştik acelesi yok.Dün akşam eşimin babası size oturma grubu alacam bide ona uygun halı alırız dedi.Bari bundan yırttık
Bide eşimin ablası bize düğünde fırınınızı alın ben hediye olarak onun taksitlerini ödiyeyim dedi.Ama ödemedi.Bizim kayınpeder kızına demişki ne yaptın fırın almıştın.Ödiyemiyoruzki demiş.Sen nasıl ablasın kardeşine hiç hediye almadınmı aldığınıda ödemedinmi demiş.Napalım iki çocuk var demiş ablası..Ohh içim rahatladı en azından babasıda benim gibi düşünüyor.
Görümünde çok entresanmış boşercim.
Amaaan boşşer gitsin bi fırın parasıyla batmazsın, bu seferde ben aldım fırını diye konuşurdu, Allah kimseye muhtaç etmesin
Amaaan boşşer gitsin bi fırın parasıyla batmazsın, bu seferde ben aldım fırını diye konuşurdu, Allah kimseye muhtaç etmesin
selam şekerler
selcim geçmiş olsun canım
h geldın cnm
Defnem sağol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?