Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

yaniiiiii akıl ediversin onu da

olum baksana misafir çorbayı beğenmezse üstüne dökerim diyo garu olur mu bundan hiçççç

akıl edemezse ettırırırm aga:82:hele az zaman gecsın

bundan garu olmas garu dedığın lısteyı hazrlar bu bıze sorıyy
corbayı yapamayp bıde üstlerıne dökcek hee
harbı bundan garu olmas madem öle mısafr cağırmasın

evetttt bence de ondan korktum ben evine gitmeyelim bence bizi de çorbayla haşlamasın sonra

valla ben yapmadım çok hatırlamıyorum ama.Bizim çorbanın içinde soğan yoğurt sarımsak olmuyor.

evetttt bence de ondan korktum ben evine gitmeyelim bence bizi de çorbayla haşlamasın sonra

haşlayamaz olm ben varım
bılın mı ben kk dan bı arkadasıma gıttık ıftara gtmeden yemek lıstesı verdım bunu bunu yap et kullanma dıye
saolsun oda yapmış
cnm edam benım

Yok ya annesi çok nazik yetiştirmiş onu bünye olarak.
terlemesin, bilmem ne olmasın falan fıstık işte.

Son düzenleme:

hay anasını sayın seyırcıleröle olmuycak işte benm adamda azcık bı yerı ağrısı cok rolcudurabım öleydı gıcık olurdum kocemde öle
gel dr gıdek yalan haa az ağrıyor ya yok dıe ama sabaha kadar uyutmaz benı

Şimdi nette bulduğum resmin üzerine sağ tıklayıp özellikler diyorsun canım.
Orda bi adres var onu kopyala burda resim yükleme linkine koy ok

teşekkürler canım deneyim hemen

bende onu diyorum zaten hazır mantı ile ev mantısı hiç aynı olurmu hamur parçası hazır olan tadsız tuzsuz

kaynanam var aman uzak olsun . ikinci kaynanayı istemiyorum dost ol acı söyle kabul ama kaynana olmazzzz

nasıl komşu olacam aile apartmanı onlarınki aileye girmeden komşu olunmaz

yaniiiiii akıl ediversin onu da

olum baksana misafir çorbayı beğenmezse üstüne dökerim diyo garu olur mu bundan hiçççç

olacağı varsada olmayacak 40 kere dedinizmi gerçek olur

tmm sımdılık erteleyelım ozmn

şaka bir yana ne zaman isterseniz beklerim

ehe bir kez daha olmaz dedi sizin yüzünüzden olamayacak

sana kıyamam defne yiğenimi taşıyorsun ama bebiş doğsun o zaman kesim

valla ben yapmadım çok hatırlamıyorum ama.Bizim çorbanın içinde soğan yoğurt sarımsak olmuyor.

tadını bile bilmiyorum

haşlayamaz olm ben varım
bılın mı ben kk dan bı arkadasıma gıttık ıftara gtmeden yemek lıstesı verdım bunu bunu yap et kullanma dıye
saolsun oda yapmış
cnm edam benım

bana gelrkende liste ver ne yapacam diye düşündürme beni

sen bakma hasta et adamı sonra kadına suç at ohhh ne ala memleket

iyi bakmayıp hasta ediyorsunuz kocalarınızı sonra kibarmış peh

mönü hazır

mercimek çorbası
fırında patatesli mantarlı tavuk
pilav nohut
erik kompostosu
mezeler ve salata çeşitleri (havuç salatası, kırmızı lahana salatası karışık salata haydari, kereviz salatası,ezme)

etimek tatlısı

kızlarrrrrr evi aldım sonunda imzalar atıldı henüz inşaat aralık ayında teslim edilecek 30 milyar peşin verildi 100 milyar ev teslim edilecekken kredi çekilecek verilcek tapu iskan filan masrafları 10 milyara yakın tutcak 2011 aralık ayında ev teslim edilecek Allah sağlıklı huzurlu oturmak nasip etsin hayırlısıyla tez zamanda inşallah

Mandalina hayırlı olsun allah bizede nasip etsin inşallah amin

hacı nıe bu kadan alıntı ettınkı zaten ıkı kelıme yazıp ıkı saat sonra gelıyok cvplıyokrevamı bu yaa
sımdık ne dıycemı unuttum

yanı hazırlar hıc güzel deıl ama sevmedıklerım gelınce hazır edıomsevdıklerıme hep el emeği doğal urunlerden mamalar edıom

kaynana mı neysem

ha öle mı laa ben nıe bılmım demekkı herkes akraba ıyı ozmn gözunu acık tut sende akrabalrından ol

kız senı bı döverık bı döverık
tabı bakamammışlarbenım herıf evlendıde sıcak yemek gırdı boğazına 15 kılo aldı olm

tmm lıste verırım masraflu deılımdır aga

40 kere olmadı daha ama olcak

len dur dıycez ne acelecısın hee
hayırlı uğurlu olsun darısı bızım basımıza ınş
huzurla oturun
kaç mt kaç odalı kacıncı kat nerde aldınız
slam burdayızzzzzzzzzzzzzzzzzz

anam gene sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…