hacı nıe bu kadan alıntı ettınkı zaten ıkı kelıme yazıp ıkı saat sonra gelıyok cvplıyokrevamı bu yaa
sımdık ne dıycemı unuttum
yanı hazırlar hıc güzel deıl ama sevmedıklerım gelınce hazır edıomsevdıklerıme hep el emeği doğal urunlerden mamalar edıom
kaynana mıneysem
ha öle mı laa ben nıe bılmım demekkı herkes akraba ıyı ozmn gözunu acık tut sende akrabalrından ol
kız senı bı döverık bı döverık
tabı bakamammışlarbenım herıf evlendıde sıcak yemek gırdı boğazına 15 kılo aldı olm
tmm lıste verırım masraflu deılımdır aga
40 kere olmadı daha ama olcak
amin canım amin daha güzeli senin olsun inşallah
kızlarrrrrr evi aldım sonunda imzalar atıldı henüz inşaat aralık ayında teslim edilecek 30 milyar peşin verildi 100 milyar ev teslim edilecekken kredi çekilecek verilcek tapu iskan filan masrafları 10 milyara yakın tutcak 2011 aralık ayında ev teslim edilecek Allah sağlıklı huzurlu oturmak nasip etsin hayırlısıyla tez zamanda inşallah
len dur dıycez ne acelecısın hee
hayırlı uğurlu olsun darısı bızım basımıza ınş
huzurla oturun
kaç mt kaç odalı kacıncı kat nerde aldınız
anam gene sen
aminnnnn
eviniz aşkla dolsun hep
Hayırlı olsun canım.
Ev nerde
heyecan yaptım bebeğem
135 metre kare 3 oda bir salon 3 cephe yol kenarı her cephe açık bir garaj ve birde kileri var serdivanda 3 balkon var
serdivanda canım adatıpın yanında
haşlayamaz olm ben varım
bılın mı ben kk dan bı arkadasıma gıttık ıftara gtmeden yemek lıstesı verdım bunu bunu yap et kullanma dıye
saolsun oda yapmış
cnm edam benım
Yok ya annesi çok nazik yetiştirmiş onu bünye olarak.
terlemesin, bilmem ne olmasın falan fıstık işte.
ş
sana kıyamam defne yiğenimi taşıyorsun ama bebiş doğsun o zaman kesim
mönü hazır
mercimek çorbası
fırında patatesli mantarlı tavuk
pilav nohut
erik kompostosu
mezeler ve salata çeşitleri (havuç salatası, kırmızı lahana salatası karışık salata haydari, kereviz salatası,ezme)
etimek tatlısı
kızlarrrrrr evi aldım sonunda imzalar atıldı henüz inşaat aralık ayında teslim edilecek 30 milyar peşin verildi 100 milyar ev teslim edilecekken kredi çekilecek verilcek tapu iskan filan masrafları 10 milyara yakın tutcak 2011 aralık ayında ev teslim edilecek Allah sağlıklı huzurlu oturmak nasip etsin hayırlısıyla tez zamanda inşallah
kaç katlı blok...........
Güzel yerdeymiş.Yalnız araba sesi çok olur oralarda.Babamın evide işlek bir caddede gece gündüz araba sesi dıptıs dıptısta cabası.Zamanla alışılıyor gerçi.
sen olmadan gitmem zati böcük sen hakkından gelirsin bunun
benim eşimde başı ağrısa öleceğini sanıyornazlı anacım hepsi
sağol be içim rahatladı
süper olmuş :13::13::13:
güle güle oturun canım
çoklu alıntı daha kolay
dövemezsin böcük siyah kuşağım var fururum seni
istersen masraflı ol beni yemek parasıyla korkutamazsın hatta masraflı olsan daha iyi ne kadar yedirirsen o kadar bereklenirsin böyle bilirim ben
heyecan yaptım bebeğem
135 metre kare 3 oda bir salon 3 cephe yol kenarı her cephe açık bir garaj ve birde kileri var serdivanda 3 balkon var
defne sendemi bir kişide benden taraf olmuyor ya herkes beni eziyor
nazlayın kuzum sizde
sağol canım
sen olmadan gitmem zati böcük sen hakkından gelirsin bunun
:
ben o kuşağı 7 ysında aldım aga:82:hocamda abımdı oda benden dayak yedıydı bı tekme attım gözbebeği kanadydı nasıl korktum abım ölcek dıe
kım demış olm onu azıda aynı coğuda
tmm 2 gun yemek yemem gelırım sana
cnm suan ekler pasta ıstıyo
anam bıdenede bana alsaydınız aga
bende ev alırsam ınş 3+1 den aşağı olmaması lazım
suankı evım öle cocuk odamyokoda yoksa cocuk yok dıom eşime
krkma sen sana furumaz ben onu furrum
hamışsın sen otur yorulma bende ev garusuyum oturam o çalışsın
sıkıldım laa
konuşan yada ben cıkıom:84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?