Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

böcük geçmiş olsun diş ağrısı beterdir yaa

defne maviş maviş eşyalara bakmaya başladınmı

tşkler cnm

eeee h sonu ne ettınız bakem

haftasonunu hiç düşünmek bile istemiyorum..
Eşim cuma akşamı mesaideydi 12.30'da geldi eve.Ctesi sabah 7de çıktı gece 10.30da geldi mesaiden.Pazar 6.40 da çıktı 1.00de geldi eve

Ctesi mandalina ile bi arkadaşla görüşecektik.Olmadı bende cam kapı sildim dolap temizledim çok yoruldum.Pazar hiç halim yoktu ama yeğenlerle dışarı çıktık.2 yaşında olan tembel yürümedi kucakta taşıdık annnesiyle sırayla..

Şimdi kollarım,bacaklarım,tüm eklem yerlerim ağrıyor.Burnum akıyor..:2:Regli olacam bide onunda etkisi var..

Bu kış kadar hasta olmadım ben ya..Birde bu sene çok korudum kendimi korumaz olaydım.Yok kış çayı,yok ıhlamur,yok bol c vitamini.Dışarı çıktığımda muhakak şapkamı taktım birde eldivenleri..Yinede kapıyorum şifayı..:2:
Geçtiğimiz yıllar hiç dikkat etmezdim.Hiçte hasta olmazdım.
:2:

Son düzenleme:
de getlee ne işim olur önce ısteyenlere versın Rabbım

bu arada 20lık dişimın ağrısı yuzunden açım aç
kulağıma vuruyoo ağrısı ve ağzımı acamaz hale geldım

geçmiş olsun böcükcümm

defne maviş maviş eşyalara bakmaya başladınmı

henüz başlamadım canım 5 ay dolmadan bişey almayacağım sadece internette öyle bakınıyorum arasıra

Ay yerim yaaa:96::95::94:

tşkler cnm

eeee h sonu ne ettınız bakem

ben uyudum valla :82:

geçmiş olsun canım eğer regl öncesi üşüttüysen regl dönemin çok ağrılı geçer Allah yardımcın olsun

Son düzenleme:
böcük cumartesi günümü anlatsam tam komediye döndü pazar günü misafirlerim 16 kişi oldu süper geçti harikaydı yemekleri beğendiler

yaaa bak bende diyorum bişey sorucaktım ama ne anlat bakalım yemeklerin hepsi yetiştimi nasıl geçti?

de getlee ne işim olur önce ısteyenlere versın Rabbım

bu arada 20lık dişimın ağrısı yuzunden açım aç
kulağıma vuruyoo ağrısı ve ağzımı acamaz hale geldım

niye ya şöyle küçük böcük olsa pıtı pıtı dolaşsa oyuncak bebekle oynar gibi tüm gün onunla oynasan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…