de getlee ne işim olur önce ısteyenlere versın Rabbım
bu arada 20lık dişimın ağrısı yuzunden açım aç
kulağıma vuruyoo ağrısı ve ağzımı acamaz hale geldım
genelde ağrılı olmaz benim reglim.Ama ağrıyıncada alışık olmadığımdan sanırım dayanamıyorum.İnşallah olmaz
yaaa bak bende diyorum bişey sorucaktım ama neanlat bakalım yemeklerin hepsi yetiştimi nasıl geçti?
canım ayaklarını sıcak tutmaya çalış ağrın olmaz inş
yemekler yetişti hatta dinlendim bile süper eğlenceliydi lisede beraber okumuştuk anılar uçuştu havada ayyyy seviyorum arkadaşlarımı
masamın altında fan var sürekli ayağımı üflüyo.İnşallah etki eder
ayy ne bilim uğursuzluk diyolar ya onun için acele etmek istemiyorum canım
genelde ağrılı olmaz benim reglim.Ama ağrıyıncada alışık olmadığımdan sanırım dayanamıyorum.İnşallah olmaz
batıl inançmı dinde kesin varmı bilmiyorum araştırmak lazım ama doğumdan sonra bol bol hediye geliyor zıbın türü şeyler ilk aylarda giyeceği kıyafetler fazlasınada gerek yok gerçi sonuçta çok az giyiyor ilk ayladaki zıbın tulum şeyleri ama diğer eşyalarıda hazır yürüyebiliyorsan sıkıntın yokken halletmek daha iyi sanırım son günlerde yürümen hareketlerin zorlanıyor istediğin gibi dolaşamayabilirsin
efferin ozaman sana benden 10 puanbende seviyorum arkadaşlarla buluşup konuşmayı ama eve gelince zor oluyor çok yoruluyorum. dışarda buluşmak daha rahat oluyo rahat rahat muhabbet ediliyo.
annem zaten hastane çıkışı falan alma ben alıcam dedi. sanırım sadece çıtçıtlı body türü şeyler alırım. battaniye falanda alıcak annembir bebek odası bakıcam işte güzel bulabilirsem oda alıcam bulmazsam sadece karyola.
annemin meşhur günleri vardır akrama günü komşu günü filan nedense her zamanda bana gelmek isterler bir gün bile evlerine gitmedim çoğunun onlara dışarda ikram ediyorum hem yorulmuyorum hemde rahat oluyorum dışarda okadar samimi olmuyor özelime almıyorum bir kere hoşuma gidiyor ozamanlar ama sevdiğim uzun zamanlar beraber yaşadığım geçmişim olan insanlar oldumu önemlisi sevdiğim kişiler evde yorulsamda evdeki samimi ortam neşe başka oluyor
ilk aylar odasında yatmıyorki senin koynunda durur hep biberonlara falan baktınmı çeşitleri çokmuş sağlıklı olanları olmayanları varmış bilgim yok bu konudada kulakdan dolme sözler aklımda
valla ben genel anlamda sevmiyorum misafiri aksine gibi çok gelen olur bananapalım sağlığımız yerinde olsun gelene git denilmiyor zaten
işyerine bir arkadaş önümüzdeki aya italyaya gideceğini söyledi. gaz yapmayan biberonlar varmış ben sana italyadan hediye alıcam dedi. sanırım onu da almıycamartık sözünü tutmaz almazsa ben bakarım bi tane alsam yeter zaten
bir kalmış doğum masrafı bebek tamamen bedavaya geliyor desene
doğumda da hastane kampanya yapmış bu sene 500 dü normal doğum 150 ye indirmişlerbenim bebek şanslı olacak valla her işimiz rast gidiyor
benim yeğenim bu biberonla büyüdü.Buda gaz yapmıyor.Dr Browns markası
aman dilini ısır mıçını kaşı nazar falan değmesin
Bizimde 3 ayda bir yarım maaş ikramiyelerimiz var eşimle.İki ikramıyeye ihtiyacımız var ama diğerlerini bebek için biriktirecez.Ne kadar toplasak kar.
haftasonunu hiç düşünmek bile istemiyorum..
Eşim cuma akşamı mesaideydi 12.30'da geldi eve.Ctesi sabah 7de çıktı gece 10.30da geldi mesaiden.Pazar 6.40 da çıktı 1.00de geldi eve
Ctesi mandalina ile bi arkadaşla görüşecektik.Olmadı bende cam kapı sildim dolap temizledim çok yoruldum.Pazar hiç halim yoktu ama yeğenlerle dışarı çıktık.2 yaşında olan tembel yürümedi kucakta taşıdık annnesiyle sırayla..
Şimdi kollarım,bacaklarım,tüm eklem yerlerim ağrıyor.Burnum akıyor..:2:Regli olacam bide onunda etkisi var..
Bu kış kadar hasta olmadım ben ya..Birde bu sene çok korudum kendimi korumaz olaydım.Yok kış çayı,yok ıhlamur,yok bol c vitamini.Dışarı çıktığımda muhakak şapkamı taktım birde eldivenleri..Yinede kapıyorum şifayı..:2:
Geçtiğimiz yıllar hiç dikkat etmezdim.Hiçte hasta olmazdım.:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?