Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

puff bırak ya iki iş yaparlar sanki tüm işi yapmış gibi konuşurlar illa çemkircen illa bağırcan
hiç yaa

cok gecmıs olsun cnm
Rabbım acılsıfaalr versın
bu arada babanı görmek ıstememende dıkkatımı cektı
valla kesin uyursun ben sabah 5 te kalkardım düşün o derece uyumaktan nefret ederdim

ozmn uyyom bebemde büyüsün teyzesı
ohh sıhatler olsun mu denir ne denirse ondan böcük

mersı hacı öle denır65 tl gıttı amme değdı lenn bıkaç ay sonra epılasyona baslıycam onada kararsızım yaa
ya bebem olsa zarar verırse falan ve hamışken hormon değişiminden yenıden cıkma olasılığı var sanırım

menulerde ne var dıyın bakemm
beım
nohut yaprak sarma tavıklı pılav
corba etmedım

ay bayılazayım şimdi...Arkadaş soğuk algınlığı için iki ilaç verdi içtim.Felaket terliyorum.:2:

Ay kızlar aylaklığıma nazar değdi hee, yoğunum bu aralar valla. Uğrayamaz oldum buralara.
Kısaca hepinizi öpeyim ben iyisi.
Ayrıca efsunumm defnem bebelerinizide sizide öpüyorum ne güzelll yaaa...

Hafta sonu bende annemdeydim kadın tutturdu torun diye de get dedim kocem askere gitcek, sonra diyo doğru oda var diyo

Hafta sonu annemin günü vardı cumartesi sabah kalktım anneme gittim, eşimde akşam işten çıkınca geldi, baya güzel geçti. cumartesi akşamı orda kaldık dün akşam döndük evimize.
Hafta sonu görümcem ve kayınvalidem gelicek

kızlar akşama mercimek çorbası var dolma var biber ve patlıcan birde beyaz lahana anacım yapmış getirmiş akşama yiyelim diye

kızlar akşama mercimek çorbası var dolma var biber ve patlıcan birde beyaz lahana anacım yapmış getirmiş akşama yiyelim diye
Benim yemeğim yok valla. Dün annemlerden geç geince...
Zaten mutfağa girdiğim yok 2 haftadır
İyi bu koca beni boşamıyor

Benim yemeğim yok valla. Dün annemlerden geç geince...
Zaten mutfağa girdiğim yok 2 haftadır
İyi bu koca beni boşamıyor

hıh yemek için evleniyorlarsa o çok beğendikleri analarının evlerinde dursalarmış
bulmuş senin gibi hatunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…