Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

Benim annemin adı İsmet ti.. Ablamında Evren.. Evde tek bayan isimli olan bendim

geçende derya isimli bayan arıyorum t.c. si için bayan butonundayım sonra kimliği geçti elime bi baktım derya bayan derya değil erkekmiş hönk oldum hiç aklıma gelmedi derya isminde erkek duymadımda

Ablamlar ünide 3 arkadaştı.Evren,Ferda,Ruşen..
Derste hoca demişki hep kızlar derse katılıyor birazda erkeklerle çalışalım.Evet Ferda demiş bakmış ferda bayan,ozaman Evren sen kalk demiş,malum durum,En sonda Ruşeni kaldırmış ne vahim durum

Son düzenleme:

Benim annemin adı İsmet ti.. Ablamında Evren.. Evde tek bayan isimli olan bendim

kim koymuş isimleri bilinçlimi yani

geçende derya isimli bayan arıyorum t.c. si için bayan butonundayım sonra kimliği geçti elime bi baktım derya bayan derya değil erkekmiş hönk oldum hiç aklıma gelmedi derya isminde erkek duymadımda

eltimi hatırladım oda derya

süpermiş

bidede malum emre kız olan arkadşımı her ders yoklamada azar yerdi hocalardan emre diyince kız sesi duyan hoca yada gören bir azar atardı sınıftan atıldığıda olmuştur

kim koymuş isimleri bilinçlimi yani
Evet gayet bilinçli konulmuş isimler..
Annemle dedemin ismi aynıydı mesela.Ananemin çocukları doğup ölüyomuş demişler anne babadan birinin ismini koyun dedeminkini koymuşlar

Ablamın isminide annem koymuş.Bir kızda duymuş ismi hoşuna gitmiş

isimlerin insanlar üzerindeki etkisini duymuştum bu kadar ciddi etkiliyor demekki

tşkler cnm

tşkler cnm

benım adımda erkek ısmı

senin adın neydi böcük

patronum d gunusunda ona vıskı bardağı alcektım adam alkolu bıraktım dıone etcem ben yaa zaten zor bulmuştum o hedıyeyıde

okudunuz mu lenn bak sılcem:84:ısmımden tanıyan neyım cıkar zaten cok az ismimdenhıcte sevmım bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…