Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

hıh yemek için evleniyorlarsa o çok beğendikleri analarının evlerinde dursalarmış
bulmuş senin gibi hatunu
Ahy ağzını öpim beee canım
ben kaçıyorum kızlar burada mesaimi bitirdim
hoşçakalın
Güle güle canım görüşürüz
Biz dışarda yicez bugün kocişim öyle dedi

Bizde cuma akşamı Özsardaydık kociş iskender ısmarladı bana, üstünede künefe hııımm

Afiyet olsun sizede canım :86:

Bende çıkıyorum güzeller görüşürüz

bizde seni öpüyoruzzz canımmmmmm

ooh sefanız olsun duygu iyi eğlenmişsiniz

böcük yorgun olarak okudum yoğunu

boşver nasıl oldun

Son düzenleme:
Bir tanıdığımın çocukları utku ve kutaydı. Başka hiç utku ismi duymamıştım.İyi düşünmüşünüz bilinen isimlerden değil

Bir tanıdığımın çocukları utku ve kutaydı. Başka hiç utku ismi duymamıştım.İyi düşünmüşünüz bilinen isimlerden değil

sağol canım bende çok konulan biri isim değil diye bir de Türkçe olması sebebiyle beğendim bir de anlamıda çok güzel

günaydın tatlişim şimdilik UTKU düşünüyorum daha güzel bir isim bulursam değiştirebilirim ama şuan ki kararım bu güzel isimler bulursan haber ver bakarız berberce

utku kulağa hoş geliyoro olur geçen gün gazetede okudum erkek isimlerinde ince sesli harfler olan isimler kızlarında kalın sesli harfli olanlar dikkat çekici oluyormuş

bende bir dizide duymuştum başda hiç duymadım

sağol canım bende çok konulan biri isim değil diye bir de Türkçe olması sebebiyle beğendim bir de anlamıda çok güzel

anlamı neymiş

Birçok emek ve tehlikelerden sonra ulaşılan mutlu sonuç, zafer demekmiş

eğer bir gün oğlum olursa adını tahsin koymak istiyorum kız olursada fatma olsun istiyorum biri babamın biri ananemin adı hayatımdaki en önemli kişiler di

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…