Ahy ağzını öpim beee canımhıh yemek için evleniyorlarsa o çok beğendikleri analarının evlerinde dursalarmış
bulmuş senin gibi hatunu
Güle güle canım görüşürüzben kaçıyorum kızlar burada mesaimi bitirdim
hoşçakalın
Biz dışarda yicez bugün kocişim öyle dedi
Ay kızlar aylaklığıma nazar değdi hee, yoğunum bu aralar valla. Uğrayamaz oldum buralara.
Kısaca hepinizi öpeyim ben iyisi.
Ayrıca efsunumm defnem bebelerinizide sizide öpüyorum ne güzelll yaaa...
Hafta sonu bende annemdeydim kadın tutturdu torun diye de get dedim kocem askere gitcek, sonra diyo doğru oda var diyo
Hafta sonu annemin günü vardı cumartesi sabah kalktım anneme gittim, eşimde akşam işten çıkınca geldi, baya güzel geçti. cumartesi akşamı orda kaldık dün akşam döndük evimize.
Hafta sonu görümcem ve kayınvalidem gelicek
ooh sefanız olsun duygu iyi eğlenmişsiniz
böcük neden yorgunsun daha hafta başı senin enerjin kolay bitmezdi
boşver nasıl oldun
ooh sefanız olsun duygu iyi eğlenmişsiniz
böcük yorgun olarak okudum yoğunu
boşver nasıl oldun
Daha kötü oldum ya..Direniyorum şimdilik..:2:
yoğunmuş yoğun ne yorgunu
günaydın defne oğluşuna isim düşündünüzmü
Bir tanıdığımın çocukları utku ve kutaydı. Başka hiç utku ismi duymamıştım.İyi düşünmüşünüz bilinen isimlerden değil
günaydın tatlişim şimdilik UTKU düşünüyorum daha güzel bir isim bulursam değiştirebilirim ama şuan ki kararım bugüzel isimler bulursan haber ver bakarız berberce
Bir tanıdığımın çocukları utku ve kutaydı. Başka hiç utku ismi duymamıştım.İyi düşünmüşünüz bilinen isimlerden değil
sağol canım bende çok konulan biri isim değil diye bir de Türkçe olması sebebiyle beğendimbir de anlamıda çok güzel
utku kulağa hoş geliyoro olur geçen gün gazetede okudum erkek isimlerinde ince sesli harfler olan isimler kızlarında kalın sesli harfli olanlar dikkat çekici oluyormuş
bende bir dizide duymuştum başda hiç duymadım
anlamı neymiş
Birçok emek ve tehlikelerden sonra ulaşılan mutlu sonuç, zafer demekmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?