- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
yorgunde dıyebılırız cunku cok yoruldumooh sefanız olsun duygu iyi eğlenmişsiniz
böcük yorgun olarak okudum yoğunu
boşver nasıl oldun
evde dınlenseydın ya tatlım
Daha kötü oldum ya..Direniyorum şimdilik..:2:
eğer bir gün oğlum olursa adını tahsin koymak istiyorum kız olursada fatma olsun istiyorum biri babamın biri ananemin adı hayatımdaki en önemli kişiler di
eğer bir gün oğlum olursa adını tahsin koymak istiyorum kız olursada fatma olsun istiyorum biri babamın biri ananemin adı hayatımdaki en önemli kişiler di
ben oğlanda yiğit ismini seviyorum.Ama samimi bir arkadaşımın oğlunun ismi oyüzden koyamam.Ama kızım olursa Cemre koymak istiyorum.
açtımm tupperlrım cok guzelanam 25 tl kargo ödedımama
yorgunde dıyebılırız cunku cok yoruldum
tupperden kargom geldıhala açamadım
evde dınlenseydın ya tatlım
bende annemle babama dedım kusra bakman kımsenın adını koyamam
sıznkını koysam k valıdem k babam vardurmadan cocuk yapsam yetişmez
ben barış ıstıyorum
inşallah eşinde kabule eder canım. böyle şeyler genel de sorun oluyor
açtımm tupperlrım cok guzelanam 25 tl kargo ödedımama
kabul ediyor hep söylüyorum sen bilirsin diyor bir kez ikizi varmış ölmüş onun ismini koysak anam sevinir diycek oldu artık bakışlarım gayriihtiyari nasıl değiştiyse boşver dedi
biz deniz kyucaz adını kız ya da erkek farketmez
25 mi yuhhhhh
oldu birde kaynana kayınpederin ismini koyayım çok istiyorlarsa kendileri yapsın isimlerini koysunlar o kadar zaman ben taşıycam ben acısını çekecem orda dursunlar
one ya o kadar kargo parası içindekiler o kadar ediyormu
uyyyyy bundan sonra idolüm sensin bacım
biz deniz kyucaz adını kız ya da erkek farketmez
BİRAZ KARIŞIKLIK OLACAK AMA SEVİYORUZ
bencedevalla 200 tl ödedım o zor gelmedı bu geldı
188 tl tuttu cnm sımdık resım eklıycem
bacım bana yaptıklarını özetle biliyorsun o kadar olsun artık
akıllıca
yıllaar önce lise çağlarımdayım teyzemlerdeyim telefon çaldı açtım arayan bir adam eniştemi soruyor eniştem markete gitti dedim gelince aratayım sizi kimsiniz adam dilek aradı de diyor ben efendim diyorum dilek diyor ben hala buyrun diyorum adam bağırıyor dilekkkk diye sonunda patladım dilek dilek ne be ne diyceksen de adımı ezberledin adam demesinmi benim adım dilek senindemi dilek şok geçirdim ilk ve son kez bir erkekde adımı duydum
yine lise yıllarında sınıf arkadaşım var adı emre ama kız bir gün sevinçle geldi kızlar biliuormusunuz neyi biriyle çıkıyorum eeee adı emre kızında oğlanında adı emre
güle güle kullan böcüküm
öle tabi
bana da geçen müşteri mail attı adı EMRE erkek sandım tabi mail attım emre bey diye. sonra telefon açtı bişey sormak için. kadın sesiben EMRE dedi şoka girdim resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?