Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

ooh sefanız olsun duygu iyi eğlenmişsiniz

böcük yorgun olarak okudum yoğunu

boşver nasıl oldun
yorgunde dıyebılırız cunku cok yoruldum
tupperden kargom geldıhala açamadım

Daha kötü oldum ya..Direniyorum şimdilik..:2:
evde dınlenseydın ya tatlım
eğer bir gün oğlum olursa adını tahsin koymak istiyorum kız olursada fatma olsun istiyorum biri babamın biri ananemin adı hayatımdaki en önemli kişiler di

bende annemle babama dedım kusra bakman kımsenın adını koyamam
sıznkını koysam k valıdem k babam vardurmadan cocuk yapsam yetişmez
ben barış ıstıyorum

eğer bir gün oğlum olursa adını tahsin koymak istiyorum kız olursada fatma olsun istiyorum biri babamın biri ananemin adı hayatımdaki en önemli kişiler di

inşallah eşinde kabule eder canım. böyle şeyler genel de sorun oluyor

ben oğlanda yiğit ismini seviyorum.Ama samimi bir arkadaşımın oğlunun ismi oyüzden koyamam.Ama kızım olursa Cemre koymak istiyorum.

oldu birde kaynana kayınpederin ismini koyayım çok istiyorlarsa kendileri yapsın isimlerini koysunlar o kadar zaman ben taşıycam ben acısını çekecem orda dursunlar

inşallah eşinde kabule eder canım. böyle şeyler genel de sorun oluyor

kabul ediyor hep söylüyorum sen bilirsin diyor bir kez ikizi varmış ölmüş onun ismini koysak anam sevinir diycek oldu artık bakışlarım gayriihtiyari nasıl değiştiyse boşver dedi

açtımm tupperlrım cok guzel anam 25 tl kargo ödedımama

one ya o kadar kargo parası içindekiler o kadar ediyormu

kabul ediyor hep söylüyorum sen bilirsin diyor bir kez ikizi varmış ölmüş onun ismini koysak anam sevinir diycek oldu artık bakışlarım gayriihtiyari nasıl değiştiyse boşver dedi

uyyyyy bundan sonra idolüm sensin bacım

bencedevalla 200 tl ödedım o zor gelmedı bu geldı

heç ya bıde sevmıyom sevmedığım ınsanların adını nıye koyam demıeşimde asla ıstemz zaten

188 tl tuttu cnm sımdık resım eklıycem

biz deniz kyucaz adını kız ya da erkek farketmez

akıllıca

yıllaar önce lise çağlarımdayım teyzemlerdeyim telefon çaldı açtım arayan bir adam eniştemi soruyor eniştem markete gitti dedim gelince aratayım sizi kimsiniz adam dilek aradı de diyor ben efendim diyorum dilek diyor ben hala buyrun diyorum adam bağırıyor dilekkkk diye sonunda patladım dilek dilek ne be ne diyceksen de adımı ezberledin adam demesinmi benim adım dilek senindemi dilek şok geçirdim ilk ve son kez bir erkekde adımı duydum

yine lise yıllarında sınıf arkadaşım var adı emre ama kız bir gün sevinçle geldi kızlar biliuormusunuz neyi biriyle çıkıyorum eeee adı emre kızında oğlanında adı emre

bencedevalla 200 tl ödedım o zor gelmedı bu geldı

188 tl tuttu cnm sımdık resım eklıycem

güle güle kullan böcüküm

bacım bana yaptıklarını özetle biliyorsun o kadar olsun artık

öle tabi

bana da geçen müşteri mail attı adı EMRE erkek sandım tabi mail attım emre bey diye. sonra telefon açtı bişey sormak için. kadın sesi ben EMRE dedi şoka girdim resmen

isim kazaları çok oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…