Bu haftasonu dinlenecem inşallah.Ctesi kalp ekomu çektirecem ve bir daha dışarı çıkmıyacam.Yatcam dinlenecem
offff canım sıkılıyor işler önümde yapasım yok
Hayrola ne kalbi ne ekosu kuzum
offff canım sıkılıyor işler önümde yapasım yok
aslında yok bişeyim.
Ben kalpkrizi konusunda riskli gruptayım.Annem 50 yaşındaydı kriz geçirip vefat ettiğinde.Babamda geçenlerde geçirdi.İki dedemdede var.Bizde elini sallasan kalp hastasına çarpıyor.Eşimin içi rahat etsin diye kontrole gidip kalp ekomu çektirecem.Eşim tedirgin çok birde annemin uykusunda kriz geçirip vefat etmesi çok etkiliyo onu korkuyoda.İçi rahatlasın diye gidiyorum anlıyacağın
Günaydın defnem yakışıklı oğluna da kocaman bi öpücüüük
günaydın utkunun annesi
Ben biliyorum aslında neden geçmediğini.İyleşmeyi beklemiyorumki.Ctesi hava güzel dedim.Cam kapı sildim.Ondan öceki haftada halı koltuk silmiştim.Dur yat dinlen at şu mikrobu üzerinden dimi.Ama ben inatla dinlenmiyorum.Bu haftasonu aynı hatayı yapmıyacam ama
ondan da sana bi öpücük sel teyzesiii
canım yatmadan iyi olamazsın kibu haftasonu ilacını içip bi güzel uyu, dinlen
Mandişim hayrola tatlım ne oldu.
sıkma canını gel seveyim seni
aslında yok bişeyim.
Ben kalpkrizi konusunda riskli gruptayım.Annem 50 yaşındaydı kriz geçirip vefat ettiğinde.Babamda geçenlerde geçirdi.İki dedemdede var.Bizde elini sallasan kalp hastasına çarpıyor.Eşimin içi rahat etsin diye kontrole gidip kalp ekomu çektirecem.Eşim tedirgin çok birde annemin uykusunda kriz geçirip vefat etmesi çok etkiliyo onu korkuyoda.İçi rahatlasın diye gidiyorum anlıyacağın
yapma boşverrr
Teşekkür ediyorum Utkuya bende
sev beni
kontrol iyidir tatlım arada herkes baştan aşağı kontrole gitmeli aslında
yarına yetişmesi lazım seçim var ya onlar seçilcek ceremesi bizi buluyor ya
canım heyecanlanacak ne varki varsada bilirsin önlemini alırsın bilmeden yaşamak daha tehlikeli hem hiç sanmıyorum sende yoktur ailemde her tanıdığım kalp ve yüksek tansiyon var bende düşük tansiyon var oda depremde oldu hatıralarından biri
of elimde değilki heycanlanmak benim.Kendimi rahatlatamıyorum.Ctesi dr. bir problem yok diyecek inşallah ve kapanacak bu konu
Valla kaç gündür çok yoğundum açamadım bile KK yı bu günde ufak tefek işler var sonra rahatlarım belkisev beni
kontrol iyidir tatlım arada herkes baştan aşağı kontrole gitmeli aslında
yarına yetişmesi lazım seçim var ya onlar seçilcek ceremesi bizi buluyor ya
ölüm herkes için hak bizde ölecez ne zaman bilemez kimse belki yarım saat sonra belki 100 yaşında bizim arkamızdan rahmetle anacaklarmı acaba bir dua okuyanımız olacakmı yada biz o çok sevdiklerimiz üzüldüklerimiz için ne kadar yolluyoruz dua ne kadar KuranıKErim okuyoruz madem seviyoruz yolladığımız dualar sevgimizden çok mu az mı
tabikide Allah bilir sen öss ye girerken bu kadar heyecan yapmadın
OIh ne güzel valla bizde kahvaltı yok.
Yalnız dün çok hoştuk bizde iş yerinde.
5 kız 1 erkek çalışlıyoruz biz iş yerinde.
Gittik tavuk incik aldık bi arkadaş evden patates soğan getirdi, birde marulla limon aldık.
Hazır çorba Allah'ın emri zaten.
Tavukları kızarttık patatesleride haşlayıp patates salatası yaptık.
Bu gün de kısır yapıcaz.
Ben bulgur getirdim biri maydanoz, biri salça baharat, biri limon
böcük evde kahvaltı yapmıyormusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?