Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

Hayrola ne kalbi ne ekosu kuzum

aslında yok bişeyim.
Ben kalpkrizi konusunda riskli gruptayım.Annem 50 yaşındaydı kriz geçirip vefat ettiğinde.Babamda geçenlerde geçirdi.İki dedemdede var.Bizde elini sallasan kalp hastasına çarpıyor.Eşimin içi rahat etsin diye kontrole gidip kalp ekomu çektirecem.Eşim tedirgin çok birde annemin uykusunda kriz geçirip vefat etmesi çok etkiliyo onu korkuyoda.İçi rahatlasın diye gidiyorum anlıyacağın

Hıııımm anladım canım, benimde eşimin babası şeker ve kalpten vefat etti rahmetli.
Ey gidi ey dağ gibi adamdı baksan.
Benim dedem de kalp kapakçığı değiştikten bilmem kaç sene sonra öldü

Günaydın defnem yakışıklı oğluna da kocaman bi öpücüüük

ondan da sana bi öpücük sel teyzesiii

günaydın utkunun annesi

canım yatmadan iyi olamazsın ki bu haftasonu ilacını içip bi güzel uyu, dinlen

Mandişim hayrola tatlım ne oldu.
sıkma canını gel seveyim seni

sev beni

kontrol iyidir tatlım arada herkes baştan aşağı kontrole gitmeli aslında

yarına yetişmesi lazım seçim var ya onlar seçilcek ceremesi bizi buluyor ya

ölüm herkes için hak bizde ölecez ne zaman bilemez kimse belki yarım saat sonra belki 100 yaşında bizim arkamızdan rahmetle anacaklarmı acaba bir dua okuyanımız olacakmı yada biz o çok sevdiklerimiz üzüldüklerimiz için ne kadar yolluyoruz dua ne kadar KuranıKErim okuyoruz madem seviyoruz yolladığımız dualar sevgimizden çok mu az mı

sev beni

kontrol iyidir tatlım arada herkes baştan aşağı kontrole gitmeli aslında

yarına yetişmesi lazım seçim var ya onlar seçilcek ceremesi bizi buluyor ya

Aslına bakarsan ben hiç istemiyorum kontrol amaçlıda olsa.Ya bişey çıkarsa diye.Rapaorlu olduğum gün gittim randevusuz olmuyomuş muayyene.Ama o gidişimi bir ben bilirim okadar stres yapmışımki bişey çıkarsa diye yolda kriz geçirebilirdim..
Şimdi rahatım ama ctesi sanırım eko çekilirken çok heyecanlanacam kesin

canım heyecanlanacak ne varki varsada bilirsin önlemini alırsın bilmeden yaşamak daha tehlikeli hem hiç sanmıyorum sende yoktur ailemde her tanıdığım kalp ve yüksek tansiyon var bende düşük tansiyon var oda depremde oldu hatıralarından biri

of elimde değilki heycanlanmak benim.Kendimi rahatlatamıyorum.Ctesi dr. bir problem yok diyecek inşallah ve kapanacak bu konu

Valla kaç gündür çok yoğundum açamadım bile KK yı bu günde ufak tefek işler var sonra rahatlarım belki

tabikide Allah bilir sen öss ye girerken bu kadar heyecan yapmadın

Benim çok heycanlı bir yapım var.Eşim babasıyla barıştı bize gelecek babası.Hazırlık yapacam dur dedim elimi yıkayım girdim banyoya paspasları serdim çıktım. Ya dedim sonra elimi yıkıyacaktım paspaslerı serdim.Girdim tekrar banyoya aynaya bi baktım dişlerimi fırçalıyorum

sızınkı daha süper olm
ben burda tek bayanım bıde aşçı var ama onunla aram hiç ıyı deıl o yuzden ımkansz
ama dün patron bana tupperden bısıler aldıya erzak canavarına kurabıye yapıp getrcem
akşam margarını cıkardım dışarı
böcük evde kahvaltı yapmıyormusun

bugun eşim ızınlı olduğundan kalkmadı sabahbende tek başıma yapamadım
bıde duş falan aldım oje sürdüm derken saat gelmıştı cıkmam lazımdı
patronu aradım dedım kahvaltı edek bısıler alınalmış ettık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…