- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
idare diyorum bende işte şu grip illetini bir türlü atamıyorum...
2 gün raporluydumya geçenlerde.Dr'dan döndüm.Tam yattım.Baktım ev tozlu kalktım sildim süpürdüm.İç ilacını yat uyu dimi.Ama yok ev temiz olsun ben öleyim.Akşam eşim bu konuda fena pörtletti gözlerini bana:18:
böcük şu mikemmel patronundan bu dünyada başka yokmu yaw bırak işi o buraya devlet memuru alalım onu
boşvercım
Rabbım mekanlarını cennet etsın tatlım
korkma önlem almak en ıyısı ınan
benım anne ve baba tarafım sağlamdır duymadım hıc sekerı kalbı olanıama bızım olmuycaz anlamına gelmıo
Defhne ne kadar şirinmiş canım
Temizlik yapcem kızlar hastayımda
Ama yapmak gerek
sağol tatlişimmmm
olmas bırakmam onu
ben kpss den memur olma olanağı kazandım ama gtmedım secımbıle yapmadımbölepatron bulunur mu laa cnm benım cok sefıomm onu
ayy bu aralar para harcamıok alışverış zamanımız yok olsa :82:yolcam gene adamı
Selam kızlarrrrrrrr nörüyonuz
defnem çok şirin bebek odası bizim iş yerinden bir arkdaş hamile o da bebek odası yaptırıyo 2.750 tl mişAma onlar çok güzel oluyo
Selam kızlarrrrrrrr nörüyonuz
defnem çok şirin bebek odası bizim iş yerinden bir arkdaş hamile o da bebek odası yaptırıyo 2.750 tl mişAma onlar çok güzel oluyo
puff kısmete bak patron değil hulisi kentmen
annemm çok güzel defne benide evlatlık al banada al bunlardan çok güzel kıskandım utkuyu
Defnem çok güzelmiş yaaa
Ben bide öyle bir geçer zamankide Osmanın odasında kayıf şeklinde bir raflı dolap vardı o çok hoşuma gitti
Dimi çok güzelduygu bebek işin içinde olunca yoksada bulunuyor para yeterki herşeyin en iyisi olsun bebek için demniyor
sel eşimde o kayığı beğenndi yapmaya kalkacak diye korktum
Ya denizci olmasada o raflı kayık güzel bence yapılabilir de mandilinimin dediği gibisağol canımcımbu da 2000 i bulacak sanırım ama biriktiririm doğuma kadar inş
aliiim mandişimsana da pembe bir oda yaparız hemen en güzelinden
sağol şekercimbende denizci modeli olanlardan istiyordum sonra baktım herkeste var vazgeçtim.
Dimi çok güzel
Ya denizci olmasada o raflı kayık güzel bence yapılabilir de mandilinimin dediği gibi
evet tek olarak yapılabilir dediğin gibi. evde yer olsa neler yapıcamda minicik evim
Sende haklısıncanım inşallah aldığın şey içine siner
Bende yazın anneme ev hediyesi bu yemek tekımını aldım, şimdi nette gezerken gördüm :)
zuccaciyeburada,Zccaciye,Hediyelik Zccaciye,Paabahe | rnn Byk Resmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?