Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

idare diyorum bende işte şu grip illetini bir türlü atamıyorum...

keçi grıbı oldun olm sendr lar dıo gecmek bılmez ınatcıdır dıe işte senınkı tam bundan

kocenın yerınde olsam senın totona totona vururdum

böcük şu mikemmel patronundan bu dünyada başka yokmu yaw bırak işi o buraya devlet memuru alalım onu

boşvercım
Rabbım mekanlarını cennet etsın tatlım
korkma önlem almak en ıyısı ınan
benım anne ve baba tarafım sağlamdır duymadım hıc sekerı kalbı olanıama bızım olmuycaz anlamına gelmıo

böcük şu mikemmel patronundan bu dünyada başka yokmu yaw bırak işi o buraya devlet memuru alalım onu

olmas bırakmam onu
ben kpss den memur olma olanağı kazandım ama gtmedım secımbıle yapmadımbölepatron bulunur mu laacnm benım cok sefıomm onu
ayy bu aralar para harcamıok alışverış zamanımız yok olsa :82:yolcam gene adamı

Defhne ne kadar şirinmiş canım

Temizlik yapcem kızlar hastayımda

Ama yapmak gerek

Selam kızlarrrrrrrr nörüyonuz
defnem çok şirin bebek odası bizim iş yerinden bir arkdaş hamile o da bebek odası yaptırıyo 2.750 tl miş Ama onlar çok güzel oluyo

puff kısmete bak patron değil hulisi kentmen

kızlarrr bakın beğendiğim odaya Eki Görüntüle 132929

annemm çok güzel defne benide evlatlık al banada al bunlardan çok güzel kıskandım utkuyu

defnem çok şirin bebek odası bizim iş yerinden bir arkdaş hamile o da bebek odası yaptırıyo 2.750 tl miş Ama onlar çok güzel oluyo

yanlış anlamıştır adam dükkanı devren sat dediler sanmıştır o bir mobilya o kadar olurmu

duygu bebek işin içinde olunca yoksada bulunuyor para yeterki herşeyin en iyisi olsun bebek için demniyor

sel eşimde o kayığı beğenndi yapmaya kalkacak diye korktum

sağol canımcım bu da 2000 i bulacak sanırım ama biriktiririm doğuma kadar inş

puff kısmete bak patron değil hulisi kentmen

annemm çok güzel defne benide evlatlık al banada al bunlardan çok güzel kıskandım utkuyu

aliiim mandişim sana da pembe bir oda yaparız hemen en güzelinden

Defnem çok güzelmiş yaaa

Ben bide öyle bir geçer zamankide Osmanın odasında kayıf şeklinde bir raflı dolap vardı o çok hoşuma gitti

sağol şekercim bende denizci modeli olanlardan istiyordum sonra baktım herkeste var vazgeçtim.

duygu bebek işin içinde olunca yoksada bulunuyor para yeterki herşeyin en iyisi olsun bebek için demniyor

sel eşimde o kayığı beğenndi yapmaya kalkacak diye korktum
Dimi çok güzel
Ya denizci olmasada o raflı kayık güzel bence yapılabilir de mandilinimin dediği gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…