Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

çok tatlııııı güle güle kullansın inş

Sağol canım amin inallah.

Ya size demeyi unuttum geçen bi arkadaşım sığınma evine gitmiş haber alamıyorum kızdan.
dün akşam annesiyle konuşrum, bizide görüştürmüyorlar kendi arayabiliyorsa arıyor dedi, nasıl ağlıyor kaıdn yazık

sağol canım benim teşekkürler bunları gördükçe bebekliğime dönesim var Allah sağlıklı günlerde odasını kullanmayı nasip etsin

Dimi çok güzel

Ya denizci olmasada o raflı kayık güzel bence yapılabilir de mandilinimin dediği gibi

ben beğenmedim selcim eşim beğendi

evet tek olarak yapılabilir dediğin gibi. evde yer olsa neler yapıcamda minicik evim

ozaman yakın zamanda Allah sana istediğin gibi geniş ev nasip etsin

Anladım canım sen dedin ya eşim yapmaya kalkacak diye kokrktum diye onu dedim bende yapılır yani:86:

ayyy yazık ya neden ailesinin yanına değil de sığınma evine gitti? babası mı istemiyor?

aminnnnnnnnn canım inşallahh

ayyy yazık ya neden ailesinin yanına değil de sığınma evine gitti? babası mı istemiyor?

aminnnnnnnnn canım inşallahh

Babası yok canım, o çok küçükken ölmüş, arkadaşım kaçarak evlendi annesi tek kalınca anneside evlendi, şimdi ki eşide istemiyor.
onunda yapacak birşeyi kalmadı sanırım.
Birde 3 yaşında bir oğlu var

ayyyy kıyamam Allah yardımcısı olsun işte boşanmak sorun değil ama olan çocuklara oluyor Allah kimsenin başına vermesin

ayyyy kıyamam Allah yardımcısı olsun işte boşanmak sorun değil ama olan çocuklara oluyor Allah kimsenin başına vermesin

Amin canım Allah kimseye yaşatmasın çok zor sahipsizlik

kızlarrr bakın beğendiğim odaya Eki Görüntüle 132929
cok beğendım pekı yatak büyüyor mu acep:44:
Defhne ne kadar şirinmiş canım

Temizlik yapcem kızlar hastayımda

Ama yapmak gerek
aman yapma nasıl olsa gene kırlencek
gecmıs olsun nen var
keçi grıbı mı
puff kısmete bak patron değil hulisi kentmen

annemm çok güzel defne benide evlatlık al banada al bunlardan çok güzel kıskandım utkuyu

nazar etcen olmm aaaa

Rabbım yardımcısı olsun ben bekarken hep derdım belkı büyük konusmak ama bı erkek ıcın asla aılemı gerı plana atmam yanı kaçıp aılemı bırakamam dıe
cok yanlış bı davranış tabı bızımde cocuklarımız olcek Allahım akıl fıkır versın onlarada
aıle bulunmuo bıdaha ama eş bulunuyo

vALLA AYRINTILARI BİLMİYORUM AMA ŞİDDET VAR SANIRIM, Bİ ULAŞABİLSEM, EN AZINDAN İŞ FALAN ARARDIK ONA GÖRE, NE BİLEYİM YA ÇOK ÜZÜLDÜM VALLA

sığınma evine kabul edildiyse kendi çıkmadıkça ortaya sen bulamazsın bu sığınma evinin bağlı müdürlüğünde çalışan insanların çoğu bile bilmez nerede evlerin olduğunu

sığınma evine kabul edildiyse kendi çıkmadıkça ortaya sen bulamazsın bu sığınma evinin bağlı müdürlüğünde çalışan insanların çoğu bile bilmez nerede evlerin olduğunu

Biliyorum canım o yüzden bekliyorum, inşallah ulaşır bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…