Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

len dımek bı cıkolataya kancanaferım valla ıyı etmışsın cnm

ayy demekkı salgın kocem ne yaptı acepbıde dıo aspırın içtım böle oldum yok dedım ya onunla alakası yok zaten normalde ınsanların gunde 1 aspırın ıcmesı gerekıo kalp hastalıklarına karşı ve cok sağlıklıymış bızde ıcmeye basladıkta:78:

böcük sonuçta kimyasal kalbi kurtarayım derken karaciğeri yok etme mideyi yollama ilaçlar konusunda dikkat et

sel boşver uzatma çok

böcük patronun ortağımı var bunu yeni duyduk

evt var ortak gıbı bısey ama asla aktıf deıl ben patronumun elemanıyım ve onunla işim yok
patron olmadığı dönemlerde kendını patron sanıo maynak
hıc işim olmaz ve sevmedığımı patronuma dedım
oda pek samımı yapmaz onunla ayrıca yanıma gelıp oturuyordu eskıden sımdık oturamıo

sel boşver uzatma çok

böcük patronun ortağımı var bunu yeni duyduk
Yok konuşuyorum da arada bi laf sokuyorum bennerden bileyim lise mezunuyum sen bilmiyor musun lisans mezunu diyorum böle kalıyo
He bi çikolotaya vericiiim

Bende duymuştum aspirin olayını böcük kuzum ama heç içmedim bende bebe asprini diye biliyorum onu.
Hatta adet ağrısına iyi gelirmiş bebe asprini

yüzdesi az yani sonuçta ortak niye işin başında durmuyorki senin yanında niye oturuyor hımmm gizemli tip sanırım aman böcük asıl patron senden yana oldumu diğerine vur tepiği

sonunda patlayıp isyanları oynamasın

sonunda patlayıp isyanları oynamasın

Sıkar biraz, asla öyle bi tip değil.
Dolanır durur peşimde.
Bi kere evden gitmeye kalktım tv yi falan fırlattı attı, intihar etmeye gidicekmiş abdest falan aldı.
Ağlaya ağlya gel son bi sarılayım dedi, bende affettim dedim yeter bu kadar blöf :44:

bebe aspırınıde dığerıde dıolar cok ıyımış annemde kalp hastası önermıştı bıcok dr
bız bebe aspırını ıccez

yüzdesi az yani sonuçta ortak niye işin başında durmuyorki senin yanında niye oturuyor hımmm gizemli tip sanırım aman böcük asıl patron senden yana oldumu diğerine vur tepiği

cok uyus bişi yaa
zaten takmıomkı önemsemıomda dedıklerını
ondan mı gıcık ne bana

yuhh bee eşinde baya bı abartmış yalnız
ben kımse ama kımse ıcın canıma kastetmem

adamı yokten yere öldürecektin

böcük sen bilirsin 15 mapi varya orada konunun başrol oyuncusu nişanlısı kıl sevmeyen 15 kişilik aileyle yaşayacak hatunun akibeti ne ne durumda

Mandilin yirim bak

Aynen Boşver bende sıkıldım bugün üstüne birde hastalık
Yarın ve pazar günü misafir bakalım pazartesiye sağ çıkarmıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…