evet hiç konunşmadım, bütün akşam peşimde dolandı durdu.
Dedim bu diğerlerine benzemiyor öyle kolay affettiremezsin kendini.
Ben sana şaka yaptım hemen ciddiye alıyorsun.
Hakaret edeceğim en son kişi sensin, neden böyle yapıyorsun, bu olayı bu kadar büyüteceğini hiç düşünmedim falan dedi.
Dedim demekki düşünmen gerekiyormuş, ben senin erkek arkadaşın değilim diğer bayanların üzüldüğü şeylere bende üzülüyorum.
sıkıldım artık bu cıvıklıktan yapma böyle, ben alttan aldıkça, şakalarını kaldırdıkça senin şaka anlayışının boyutu değişiyor dedim.
Zaten gece 3 e kadar ders çalıştı bende uyudum, sonra gelmiş yanıma yatmış gece.
Yine pas vermedim sabah uzun uzun konuştu bana sarılıp, dedim tam bir odun hali aldın.
Benim bayan olduğumu unutma.
Beni üzdün eve gelirken gönlümü almak için 1 tane çukulata alsan bile bana yeterdi.
Benim başka planlarım var falan filan dedi.
Öyle barıştık sabah, ama tam anlamıyla affetmiş değilim henüz kendisini.
He bende yaaaa... Cayır cayır yandım ama ateşim yok,eşime dedim ateşim var bakıyo yok diyo..
Dedim yalan mı söylüyorum yanıyorum işte.
İlaç getirdim yanıma olmazsa öğleden sonra eve gidicem.
Yarında görümcem gelicek zaten, evi temizlemem lazım, yemek ffalan yaparım :26:
sel boşver uzatma çok
böcük patronun ortağımı var bunu yeni duyduk
Yok konuşuyorum da arada bi laf sokuyorum bennerden bileyim lise mezunuyum sen bilmiyor musun lisans mezunu diyorumsel boşver uzatma çok
böcük patronun ortağımı var bunu yeni duyduk
He bi çikolotaya vericiiimlen dımek bı cıkolataya kancanaferım valla ıyı etmışsın cnm
ayy demekkı salgın kocem ne yaptı acepbıde dıo aspırın içtım böle oldum yok dedım ya onunla alakası yok zaten normalde ınsanların gunde 1 aspırın ıcmesı gerekıo kalp hastalıklarına karşı ve cok sağlıklıymış bızde ıcmeye basladıkta:78:
evt var ortak gıbı bısey ama asla aktıf deıl ben patronumun elemanıyım ve onunla işim yok
patron olmadığı dönemlerde kendını patron sanıo maynak
hıc işim olmaz ve sevmedığımı patronuma dedım
oda pek samımı yapmaz onunla ayrıca yanıma gelıp oturuyordu eskıden sımdık oturamıo
Yok konuşuyorum da arada bi laf sokuyorum bennerden bileyim lise mezunuyum sen bilmiyor musun lisans mezunu diyorumböle kalıyo
He bi çikolotaya vericiiim
Bende duymuştum aspirin olayını böcük kuzum ama heç içmedim bende bebe asprini diye biliyorum onu.
Hatta adet ağrısına iyi gelirmiş bebe asprini
sonunda patlayıp isyanları oynamasın
yüzdesi az yani sonuçta ortak niye işin başında durmuyorki senin yanında niye oturuyor hımmm gizemli tip sanırım aman böcük asıl patron senden yana oldumu diğerine vur tepiği
Sıkar biraz, asla öyle bi tip değil.
Dolanır durur peşimde.
Bi kere evden gitmeye kalktım tv yi falan fırlattı attı, intihar etmeye gidicekmiş abdest falan aldı.
Ağlaya ağlya gel son bi sarılayım dedi, bende affettim dedim yeter bu kadar blöf :44:
Sıkar biraz, asla öyle bi tip değil.
Dolanır durur peşimde.
Bi kere evden gitmeye kalktım tv yi falan fırlattı attı, intihar etmeye gidicekmiş abdest falan aldı.
Ağlaya ağlya gel son bi sarılayım dedi, bende affettim dedim yeter bu kadar blöf :44:
O zaman çok tartışmıştık ben çantamı faalan hazırlamıştım.yuhh bee eşinde baya bı abartmış yalnız
ben kımse ama kımse ıcın canıma kastetmem
adamı yokten yere öldürecektin
böcük sen bilirsin 15 mapi varya orada konunun başrol oyuncusu nişanlısı kıl sevmeyen 15 kişilik aileyle yaşayacak hatunun akibeti ne ne durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?