- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
Böcük bu ne ben göremiyorum da
4 ay varmış daha düğüne cnmaman sonu bellı olun onun gönlu var boşversene
kızlar dr ourgerın un kurabıyesını aldım
harıka oldu tavsıye ederımsankı hazır baya uğrastım ama sonuc mukemmel tavsıye ederım
selcımm özellıkle sana mısafırın gelcekmış sadece yağ eklıyorsun
ne yolu bu böcük
boşver haftanın yorgunluğudur
akşama iş çıkısı sinemaya gitcez eşimle
Bu ne offf altına yaz ne olduğunu merak ediyorum bee
Hangi filme gideceksiniz
Bu ne offf altına yaz ne olduğunu merak ediyorum bee
Bizde bu akşam babamlara gidecez
bahcemıs dedım ya olmne yolu bu böcük
boşver haftanın yorgunluğudur
akşama iş çıkısı sinemaya gitcez eşimle
hala nişanlı yani 15 kişiyle aynı evde oturcak dalga geçmiyor biri değilmi
Kuşum ben tuzlu kurabiyesini almıştım oda mükemmel oldu bende sana onu tavsiye ederim.
Birde geçen birinde gördüm dr oetker'in Saray lokması var kocam çok sever onuda denicem
hasret gidercen ne güzel
Sende ne şanssızmışın mandalin yavv...
Bende yapayım böyle bir etkinlik bi ara.Beyim şaşırsın.Kızgınım şuanda kendisine ama olsun
Yazık la sana benim ki en son mum yaktığımda evi yakıcan dedi o gün bugün romantizm yok.cumartesi günü arkadaşım aradı akşam yemeğine geliyoruz sana diye iyi dedim bir iki saat var ama hazırlarım birşeyler eşimle girdik mutfağa aceleyle bir şeyler hazırladık sofrayı kurduk süsledik eşime dedim sen ekmek al bende üstümü değişeyim zır telefon arkadaşım dediki bebiş azcık huysuz biz gelmiyoruz iyi dedim eşime dedim sen git ekmek al bende sofrayı toplayım sofrayı topladım 2 kişilik hazırladım mumları çıkardım filan romantik bir atmosfer telefon çaldı açmadım sonra eşim geldi ortamı görünce ağlamak istiyorum diyor ne oldu dedim ya kırk yılda bir gelir romantikliğim meğer arkadaşım aramış mandalinaya ulaşamadım biz geliyoruz haydaa tekrar topla tekrar kur giyin filan neyse çarşamba eşimin normalde geç gelmesi lazım aklında kaldı diye tekrar yapayım dedim daha işten çıkmadan geldi yanıma meğer şef erken yollamış yanına geldim beraber gidelim eve haydaaa 2. kez plan hup akşam yapayım dedim sevdiği yemekleri yaptım filan otobüse binmeden arayan bir ihtiyaç varmı diye hergün muhakkak arayan adam daha murfaktayım anahtar sesiyle şok oldum aramadan gelmiş artık patladım yok bidaha heves meves kalmadı isyan ediyorum sofrayı kurmam bulaşıkta yıkamam sen yap dedim gidip tv izledim ne bahtsız bedeviyim ya
Duydumda sen duymadın benceyaptığım kurabıyelerım cnm:78:bak mısafırın gelcekmış sana bısı dedım duymadın mı
eyvah eyvaha
un kurabiyesi canım
bahcemıs dedım ya olm
kahvaltı edıok orda masamız neyımde var patronla
ohh gıdın bakem kocem gececı aksamları hep yalnızım ben
amann ne halı varsa görsun gercek sanırım cnm
Allah akıl fıkır versın sımdık ona hersey pempe ben kaynanamdan 24 saat uzağımda gene huzursuzum be
he görmüşsun pardon cnm
denerım tatlımda ben tuzlu sevmım kocemde ondan un aldım süper oldu
resmınıde ekledımde sen göremın
Evet abimlerde orda olacak.Keşke ablamlarda olsaydıda hepberaber olurduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?