Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

sorma canım ya süpriz yapamaz oldum sözde birden uzağım herkesten dağ başı biryer

neden kızgınsın ne oldu

öncesinde her ayrıntıyı planla başıma gelen gelmesin senin başına caanım

Kızdım kocakafalıya.. Ama anlatamam özel
Akşam konuşmadım onunla geldi birsürü dil döktü.Öptü falan.Lütfen bana dokunma dedim.Durdu durdu.Tamm sen yatakta yat ben koltukta yatarım dedi gitti.Normalde gel üşürsün orda köşede yat derdim ama gitmedim yanına.Baktım geliyiyo bir süre sonra.Uuu üşüdüm dedi sarıldı ısıtsana beni diyor.Avcunu yala üzerinede bi bardak su iç didim içimden

Ay bu aralar noluyo herkese böyle

mandış orası kesın cnm

aanam durun az işim var gelcemm

bu arada kendı ellerıme sağlık

çikilotan gelsin önce sende kutlama yaparsın

Ben bir kere mum yaktım yemekte oda elektrikler kesildiğinden.Elektrikler gelincede söndürmedim.Eşim diyo romantik yemekmi hazırladın.Hee dedim romantik yemek:82:

anam uzatmayın kızgınlığınızı olay anında konuşun bitsin unutun sonra huzursuzluk olmasın aranızda

Bende kızdım kocişe gözüme gözükmesin çok sinirliyim

selam tatlişlerr bugün midem iyi diye seviniyordum karın ağrısı başladı. sanırım üşüttüm ayaklarımı. kıvranıyorum ağrıdan bi hamile kaldım başıma gelmeyen kalmadı ya :84:

selam tatlişlerr bugün midem iyi diye seviniyordum karın ağrısı başladı. sanırım üşüttüm ayaklarımı. kıvranıyorum ağrıdan bi hamile kaldım başıma gelmeyen kalmadı ya :84:

Geçmiş olsun canım.Ayaklarını ısıt biraz.Ağrın hafifler

bu arada bende akşam kocişe kızdım akşam yıldız tutulması falan mı vardı acep negatif eletrik yüklendik hepimiz

benimki çok önemli değildi gerçi. eltim aramış akşam ben uyuyodum. saat 11 buçuk olmuş. demiş defneye ulaşamıyorum. eşimde iyi demiş cinsiyeti belli oldu demiş. aman bizi niye aramadınız da bilmem ne de. neyse o sıra uyandım karnımın ağrısından kıvranıyorum eşim telefonu uzatıyo. noldu dedim yok işte sana ulaşamıyomuşlar ara dedi. bu saatte ne araması sinirlendirme şimdi beni zaten canım yanıyo başlarım senin kardeşine de karısına da dedim. sinirlendi tabi homurdandı kendi kendine. gidip yattım sonra. sabah baktım aramamış beni eltim. yalandan eşimi arıyolar ki sanki ben onları istemiyorum gibi. tepem attı sinirden

hep kocem eder o mum işlerınıben odunumda azhıc yapamam

sende mı kocenle

Geçmiş olsun canım.Ayaklarını ısıt biraz.Ağrın hafifler

sağol tatlım elektrikli ısıtıcı var masamın altında çalıştırdım. annemi aradım o da üşütmüşsündür dedi. inş geçer hemencik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…