sorma canım ya süpriz yapamaz oldum sözde birden uzağım herkesten dağ başı biryer
neden kızgınsın ne oldu
öncesinde her ayrıntıyı planla başıma gelen gelmesin senin başına caanım
Kızdım kocakafalıya.. Ama anlatamam özel
Akşam konuşmadım onunla geldi birsürü dil döktü.Öptü falan.Lütfen bana dokunma dedim.Durdu durdu.Tamm sen yatakta yat ben koltukta yatarım dedi gitti.Normalde gel üşürsün orda köşede yat derdim ama gitmedim yanına.Baktım geliyiyo bir süre sonra.Uuu üşüdüm dedi sarıldı ısıtsana beni diyor.Avcunu yala üzerinede bi bardak su iç didim içimden
Yazık la sana benim ki en son mum yaktığımda evi yakıcan dedi o gün bugün romantizm yok.
Şimdide diyo sen arada bi mum yakardın yine yapsana diye.
Yok dedim canım geçti en son mum yaktığımda böyle demiştin dedim.
ama o zamanlar çok yorgundum ne dediğimi bilmiyordum sen yap yine diyo.
Ama bulur babayı, önce o romantik olcek ondan sonra ben
Duydumda sen duymadın bence
Hehehe biz gittik çok güzel pişman olmayacaksınız
çikilotan gelsin önce sende kutlama yaparsın
Kızdım kocakafalıya.. Ama anlatamam özel
Akşam konuşmadım onunla geldi birsürü dil döktü.Öptü falan.Lütfen bana dokunma dedim.Durdu durdu.Tamm sen yatakta yat ben koltukta yatarım dedi gitti.Normalde gel üşürsün orda köşede yat derdim ama gitmedim yanına.Baktım geliyiyo bir süre sonra.Uuu üşüdüm dedi sarıldı ısıtsana beni diyor.Avcunu yala üzerinede bi bardak su iç didim içimden
Ben bir kere mum yaktım yemekte oda elektrikler kesildiğinden.Elektrikler gelincede söndürmedim.Eşim diyo romantik yemekmi hazırladın.Hee dedim romantik yemek:82:
anam uzatmayın kızgınlığınızı olay anında konuşun bitsin unutun sonra huzursuzluk olmasın aranızda
Benim eşim bir hata yaptığında güzelce konuşursan aynısını bi daha yapar.Çemkirirsen küsersen bi daha yapmaya korkar.
Ya o lafın gelişiydi, onu affetmem için çikolata çemesi getirsin belki
Bende kızdım kocişe gözüme gözükmesin çok sinirliyim
selam tatlişlerrbugün midem iyi diye seviniyordum karın ağrısı başladı. sanırım üşüttüm ayaklarımı. kıvranıyorum ağrıdan bi hamile kaldım başıma gelmeyen kalmadı ya :84:
Geçmiş olsun canım.Ayaklarını ısıt biraz.Ağrın hafifler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?