Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

evet skop bebişlere kim bakacak diyoruz oradan kaynanaların dedikodusu oarada görümce filan derken eş haricinde tüm sülalelerine

Ben İzmitte çalışıyorum.Erken çıksam bile akşam oluyor.(

benim yeğenim 2 yaşına kadar bakıcıylaydı kalabalığa gelemiyordu.Hemen huysuzlanıyordu..Şİmdi kreşte daha rahat

ben yaşına girmeden verecem sanırım kreşe.

canım okadar ufakken bazı özel kreşler alıyor ama acayipte bir para istiyorlar

heç yaa

suç senın eşinin cnm ne dıe hemen dıo tembıhleseydın ya
ben kendı aıleme bıle hemen demem sanırım
o mu bakcakcok kötu yaa

tembihlemem mi böcük tembihledim ama ne fayda ilk çocuk düşünmeye başlayınca dedim sakın kimseye deme bi de olmaz tamam dedi. ertesi gün annesi geldi hadi bakalım hayırlısı diyo. neyse annesi gidince ben bunu bi haşladım. açık ağızlı dedim tutamadın ağzını. ya dedim herkese vazgeçtik dersin ya da çocuk işini unutursun. neyse sonra konuyu öyle kapattı iyiki de kapatmış tam 2 sene olmadı. tedaviler bilmem neler. son 3 ayı falan biliyor kayınvalidem. kendim annem dahil kimse bilmiyor okadar çok zamandır olmadığını. herşeyi herkese söylemenin anlamı yok annesi olsa dahi

ne işi var ben lohusayım misafir nasıl ağırlıycam otursun evinde

benim bi arkadaşta öyle diyodu kayınvalidesi aylarca kaldı. kız surat asıyordu falan ama nafile. inş seninki gelmez ya da gelip hemen döner

Benimkini bilmiyorum kim bakar Kayınvalidem şimdilik bir alt blokta oturuyo taşınmazsak o bakar

evet canım yakınsa o bakar

senın eşinde amma laf taşıyo haa
anneye denılır mı ıcraata başladık dıeay ne güldüm
ben 3 ay falan olana kadar demıycem cunku düşük rıskı olabılır ılk gebelıkte
Allah korusunda
zaten bıde yazın hamış olup kışın doğurcemkı annem yanımda olsun annem benı hamış göremesın süprıs olsunn ıstıyom tabı dayabılırsem

Böcük insan tutamaz kız içinde

skop senın tuzun kuru tabe ev garusubız hem ev hem iş garusuyuz

len sen benım kurabıyelerımı grdun mu
ıkı arada bıde koceme kurabıyeelr kekler edıombenden garu olur

Böcük insan tutamaz kız içinde

tutamam belkı ama ne edım hem annemıstesede benı göremez eğer yazın hamış olursam
memlekette oluo
aa bu arada benım cocuk yaşına gelınce köyde olcek hep cok özluycem len
sadece kışın görebılcemama olsun annem benden daha ı bakar

anasına laf taşır bi tek aralarından su sızmıyor Allahtan annesinin bana karışmasına, laf söylemesine izin vermez. bende sesimi çıkarmıyorum ama herşeyimi anlatmıyorum ona zaten hep herşeyi içimde saklayan bir yapım vardı. ne anneme ne babama ne kardeşime hiç bişeyimi anlatmazdım. şimdi de eşime anlatmıyorum

inş Allah senin de gönlüne göre verir böcük. inş istediğin zamanda olur

bizde çoğu kişiye 3 ay dolana kadar demedik. sadece aileler biliyordu. bi de ben istifra etmeye başlayınca mecbur şirkettekilere söyledim. sormaya başlamışlardı neyin var doktora gitsene diye

skop senın tuzun kuru tabe ev garusubız hem ev hem iş garusuyuz

len sen benım kurabıyelerımı grdun mu
ıkı arada bıde koceme kurabıyeelr kekler edıombenden garu olur

Yarama tuz bastın böcük

Geçen gün aradılar bir yere başvurmuştum çalışma saattlerini her şeyi konuştuk yarın sizi müdürümüzlede görüştürücez dediler aramadılar çok üzüldüm heveslenmiştim çok
Kurabiyelerini gördüm çok güzel görünüyor tadı da güzeldir herhalde
Hamarat garu seni

Neden köyde olacak çalışıyorsun diye mi:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…