sağol tatlımelektrikli ısıtıcı var masamın altında çalıştırdım. annemi aradım o da üşütmüşsündür dedi. inş geçer hemencik
Bende kızdım kocişe gözüme gözükmesin çok sinirliyim
selam tatlişlerrbugün midem iyi diye seviniyordum karın ağrısı başladı. sanırım üşüttüm ayaklarımı. kıvranıyorum ağrıdan bi hamile kaldım başıma gelmeyen kalmadı ya :84:
bu arada bende akşam kocişe kızdımakşam yıldız tutulması falan mı vardı acep negatif eletrik yüklendik hepimiz
benimki çok önemli değildi gerçi. eltim aramış akşam ben uyuyodum. saat 11 buçuk olmuş. demiş defneye ulaşamıyorum. eşimde iyi demiş cinsiyeti belli oldu demiş. aman bizi niye aramadınız da bilmem ne de. neyse o sıra uyandım karnımın ağrısından kıvranıyorum eşim telefonu uzatıyo. noldu dedim yok işte sana ulaşamıyomuşlar ara dedi. bu saatte ne araması sinirlendirme şimdi beni zaten canım yanıyo başlarım senin kardeşine de karısına da dedim. sinirlendi tabi homurdandı kendi kendine. gidip yattım sonra. sabah baktım aramamış beni eltim. yalandan eşimi arıyolar ki sanki ben onları istemiyorum gibi. tepem attı sinirden
hep kocem eder o mum işlerınıben odunumda az hıc yapamam
sende mı kocenle
merhaba herkeze
hoşbulduk ben ebru
memnun oldum 22 yaşındayım bekarım :) okuyorum 1 sene kaldı üniversiteyi bitirmeme
bu arada bende akşam kocişe kızdımakşam yıldız tutulması falan mı vardı acep negatif eletrik yüklendik hepimiz
benimki çok önemli değildi gerçi. eltim aramış akşam ben uyuyodum. saat 11 buçuk olmuş. demiş defneye ulaşamıyorum. eşimde iyi demiş cinsiyeti belli oldu demiş. aman bizi niye aramadınız da bilmem ne de. neyse o sıra uyandım karnımın ağrısından kıvranıyorum eşim telefonu uzatıyo. noldu dedim yok işte sana ulaşamıyomuşlar ara dedi. bu saatte ne araması sinirlendirme şimdi beni zaten canım yanıyo başlarım senin kardeşine de karısına da dedim. sinirlendi tabi homurdandı kendi kendine. gidip yattım sonra. sabah baktım aramamış beni eltim. yalandan eşimi arıyolar ki sanki ben onları istemiyorum gibi. tepem attı sinirden
ya kusura bakma bağlantı koptu gıda müh. okuyorum
geçmiş olsun canım
merhaba herkeze
onlara rapor mu vercekmışsın alla alla
ben hamış olsamda araypta dımem eşimtarafına
onlara rapor mu vercekmışsın alla alla
ben hamış olsamda araypta dımem eşimtarafına
elimden gelse doğurdum bile demem olmasın haberleri gelmeye filan kalkar ne me lazım istemem
elimden gelse doğurdum bile demem olmasın haberleri gelmeye filan kalkar ne me lazım istemem
ilk hamile olduğumu öğrendiğimizde eşim arayıp haber verdi annesine. neyse bu aradı çok sevindim falan dedi. 2 gün sonra bayramdı. gittik işte ayy ben ona kurban olurum aman cinsiyetini öğrenene kadar meraktan çatlarım vs abuk sabuk konuştu. o an öyle sinirlendim ki dedim durun bakalım daha kesesi bile oluşmadı kalbi atmadı. 3 ay dolmadan kaptırmayın kendinizi ayrıca cinsiyeti ne olursa olsun ne farkeder. ayrımmı yapıcaz dedim. bi bozuldu kaynanam. bi daha yanımda konuşamadışuan bebeğime onun bakacağını düşündükçe delleniyorum ama mecburum
annene baktırman mümkün değilmi
benimkine annem bakacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?