Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

Bende kızdım kocişe gözüme gözükmesin çok sinirliyim

sendemi

selam tatlişlerr bugün midem iyi diye seviniyordum karın ağrısı başladı. sanırım üşüttüm ayaklarımı. kıvranıyorum ağrıdan bi hamile kaldım başıma gelmeyen kalmadı ya :84:

geçmiş olsun canım

ne oluyor ya anlaşma filanmı var toplu kocalara küsme anlaşması

hep kocem eder o mum işlerınıben odunumda azhıc yapamam

sende mı kocenle

odun mu benim yanımda lafı olmaz tomruğum resmen adam çiçek yollar arada arar ne kadar verdin bunlara diye kızarım özel günleri genelde unuturum hatırlatır filan
esti öyle bin yılda bir esmeside kendi özendi dur yapayım özeniyor dedim

onlara rapor mu vercekmışsın alla alla
ben hamış olsamda araypta dımem eşimtarafına

elimden gelse doğurdum bile demem olmasın haberleri gelmeye filan kalkar ne me lazım istemem

ilk hamile olduğumu öğrendiğimizde eşim arayıp haber verdi annesine. neyse bu aradı çok sevindim falan dedi. 2 gün sonra bayramdı. gittik işte ayy ben ona kurban olurum aman cinsiyetini öğrenene kadar meraktan çatlarım vs abuk sabuk konuştu. o an öyle sinirlendim ki dedim durun bakalım daha kesesi bile oluşmadı kalbi atmadı. 3 ay dolmadan kaptırmayın kendinizi ayrıca cinsiyeti ne olursa olsun ne farkeder. ayrımmı yapıcaz dedim. bi bozuldu kaynanam. bi daha yanımda konuşamadı şuan bebeğime onun bakacağını düşündükçe delleniyorum ama mecburum

annene baktırman mümkün değilmi
benimkine annem bakacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…