annem uzakta oturuyor. taşınmamız lazım ama annemlerin orda kiralar çok pahalıbi de işimize ters olucak.
benim annemde yakın sayılmaz ama gelip kalsın bende diyorum bakalım zaman ve şartları ne göstercek Allahtan kaynana kayseride o hepten uzakta
Benim çocuğu kreş paklar kanımca.
kaynana açısından şanslısın ozamanama o da doğumunda gelip kalır 1 ay da gitmez kesin hep öyle oluyor. tam lohusa zamanın delirtir seni
bende 4 yaşına gelsin kreşe veririm. bari bişeyler öğrenir kayınvalidem ne öğretecek
heç yaabende ona kızdım ya zati. merak eden arar sorar. amannn topunun köküne kibrit suyuonların tarafta kocaaa sülalede bi eşimi seviyorum kalanını gebertesim var
aman kalsınlarelimden gelse doğurdum bile demem olmasın haberleri gelmeye filan kalkar ne me lazım istemem
ilk hamile olduğumu öğrendiğimizde eşim arayıp haber verdi annesine. neyse bu aradı çok sevindim falan dedi. 2 gün sonra bayramdı. gittik işte ayy ben ona kurban olurum aman cinsiyetini öğrenene kadar meraktan çatlarım vs abuk sabuk konuştu. o an öyle sinirlendim ki dedim durun bakalım daha kesesi bile oluşmadı kalbi atmadı. 3 ay dolmadan kaptırmayın kendinizi ayrıca cinsiyeti ne olursa olsun ne farkeder. ayrımmı yapıcaz dedim. bi bozuldu kaynanam. bi daha yanımda konuşamadışuan bebeğime onun bakacağını düşündükçe delleniyorum ama mecburum
Benim çocuğu kreş paklar kanımca.
kaynana açısından şanslısın ozamanama o da doğumunda gelip kalır 1 ay da gitmez kesin hep öyle oluyor. tam lohusa zamanın delirtir seni
bende 4 yaşına gelsin kreşe veririm. bari bişeyler öğrenir kayınvalidem ne öğretecek
ben yaşına girmeden verecem sanırım kreşe.
eninde sonunda hepimizin çocuklarını kreş parklıycak
ne işi var ben lohusayım misafir nasıl ağırlıycam otursun evinde
ücretsiz izin filan olmazmı canım çok erken ya
heç yaa
aman kalsınlar
yok bıde olsalar mılletın yanında severler maddı manevı olarak gramlarını görmessınız
suç senın eşinin cnm ne dıe hemen dıo tembıhleseydın ya
ben kendı aıleme bıle hemen demem sanırım
o mu bakcakcok kötu yaa
bızı bu hale onlar getrdı ne kötusu
mandış benım annemde karşıda oturuyo cok uzak ama k valıdeme asla bırakmam annem gelır kalır
Benimkini bilmiyorum kim bakarKayınvalidem şimdilik bir alt blokta oturuyo taşınmazsak o bakar
En fazla 6 ay ücretsiz izin veriliyor.Ondada çocuk 10 aylık olur en fazla.
Arkadaş doğum yaptığında hem annesi hem kayınvalidesi gelmiş yanına.Bir birlerine ayıp olmasın diye hiçbir şeye karışmamışlar.Arkadaş diyo hem yemek yaptım hem çocuk baktım herşeyi ben yaptım
ssen kaynananı seviyorsun ama senin için sorun olmaz sanırım
canım doğum izini var ya ardından hemen bir kaç aylık rapor patlat ardından ücretsiz izin senelik izinde biriktirebilirsen süper olur bir arkadaşım bir bucuk yıldır izindeydi yeni iş başı yaptı
abooo onunki daha da zormuş birini kovsaymış ya
Bir arkadaşımında annesi ve görümcesi kalmış yanında.Birbirlerinin yaptığı şeylere burun kıvırıyolarmış
Mandalina katılıyorum sana annemiz gelsin
herkes evinde otursun benimde oturacak olan misafir olarak otursun misafirin iyisi erken kalkanıdır fazla oturursa kötü ev sahibi demesin kimse aynaya baksın hem ben çalışıyorum ben evde yokken misafirin benim evimde tek başına ne işi var çok istiyorsa oğluyla oturmak alsın oğluna ev dayasın döşesin otursunlar benim evimde kazıklı voyvodo gibi olurum he
bence kötüyüm kötüyüm ben kötüyüm
bende senin gibi düşünüyorum böcük annem kalsın bende lohusa olan bensem benim annem kalsın lohusa eşim olsaydı onun annesi kalırdı sonuçta herkes çekinmediği insanı alsın yanına:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?