Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

annem uzakta oturuyor. taşınmamız lazım ama annemlerin orda kiralar çok pahalı bi de işimize ters olucak.

benim annemde yakın sayılmaz ama gelip kalsın bende diyorum bakalım zaman ve şartları ne göstercek Allahtan kaynana kayseride o hepten uzakta

benim annemde yakın sayılmaz ama gelip kalsın bende diyorum bakalım zaman ve şartları ne göstercek Allahtan kaynana kayseride o hepten uzakta

kaynana açısından şanslısın ozaman ama o da doğumunda gelip kalır 1 ay da gitmez kesin hep öyle oluyor. tam lohusa zamanın delirtir seni

Benim çocuğu kreş paklar kanımca.

bende 4 yaşına gelsin kreşe veririm. bari bişeyler öğrenir kayınvalidem ne öğretecek

ben yaşına girmeden verecem sanırım kreşe.

bende ona kızdım ya zati. merak eden arar sorar. amannn topunun köküne kibrit suyu onların tarafta kocaaa sülalede bi eşimi seviyorum kalanını gebertesim var
heç yaa
elimden gelse doğurdum bile demem olmasın haberleri gelmeye filan kalkar ne me lazım istemem
aman kalsınlar
yok bıde olsalar mılletın yanında severler maddı manevı olarak gramlarını görmessınız

suç senın eşinin cnm ne dıe hemen dıo tembıhleseydın ya
ben kendı aıleme bıle hemen demem sanırım
o mu bakcakcok kötu yaa

bızı bu hale onlar getrdı ne kötusu

mandış benım annemde karşıda oturuyo cok uzak ama k valıdeme asla bırakmam annem gelır kalır

Benim çocuğu kreş paklar kanımca.

eninde sonunda hepimizin çocuklarını kreş parklıycak

ne işi var ben lohusayım misafir nasıl ağırlıycam otursun evinde

ben yaşına girmeden verecem sanırım kreşe.

ücretsiz izin filan olmazmı canım çok erken ya

Benimkini bilmiyorum kim bakar Kayınvalidem şimdilik bir alt blokta oturuyo taşınmazsak o bakar

eninde sonunda hepimizin çocuklarını kreş parklıycak

ne işi var ben lohusayım misafir nasıl ağırlıycam otursun evinde

ücretsiz izin filan olmazmı canım çok erken ya

En fazla 6 ay ücretsiz izin veriliyor.Ondada çocuk 10 aylık olur en fazla.

Arkadaş doğum yaptığında hem annesi hem kayınvalidesi gelmiş yanına.Bir birlerine ayıp olmasın diye hiçbir şeye karışmamışlar.Arkadaş diyo hem yemek yaptım hem çocuk baktım herşeyi ben yaptım

herkes evinde otursun benimde oturacak olan misafir olarak otursun misafirin iyisi erken kalkanıdır fazla oturursa kötü ev sahibi demesin kimse aynaya baksın hem ben çalışıyorum ben evde yokken misafirin benim evimde tek başına ne işi var çok istiyorsa oğluyla oturmak alsın oğluna ev dayasın döşesin otursunlar benim evimde kazıklı voyvodo gibi olurum he

bence kötüyüm kötüyüm ben kötüyüm

bızı bu hale onlar getrdı ne kötusu

mandış benım annemde karşıda oturuyo cok uzak ama k valıdeme asla bırakmam annem gelır kalır

bende senin gibi düşünüyorum böcük annem kalsın bende lohusa olan bensem benim annem kalsın lohusa eşim olsaydı onun annesi kalırdı sonuçta herkes çekinmediği insanı alsın yanına :

Benimkini bilmiyorum kim bakar Kayınvalidem şimdilik bir alt blokta oturuyo taşınmazsak o bakar

ssen kaynananı seviyorsun ama senin için sorun olmaz sanırım

En fazla 6 ay ücretsiz izin veriliyor.Ondada çocuk 10 aylık olur en fazla.

canım doğum izini var ya ardından hemen bir kaç aylık rapor patlat ardından ücretsiz izin senelik izinde biriktirebilirsen süper olur bir arkadaşım bir bucuk yıldır izindeydi yeni iş başı yaptı

abooo onunki daha da zormuş birini kovsaymış ya

Doğum izni 4 ay..Ücretsiz izin hakkı 6 ay..Dahada uzatırsam özel sektör malum.İzin vermezler

Bir arkadaşımında annesi ve görümcesi kalmış yanında.Birbirlerinin yaptığı şeylere burun kıvırıyolarmış

Bir arkadaşımında annesi ve görümcesi kalmış yanında.Birbirlerinin yaptığı şeylere burun kıvırıyolarmış

olsun sende süt izinlerini erken çıkmak için kullan bebiş uyanıp kendine gelene kadar sen gelmiş olursun

Allahım ya görümcemde gelemez kadın nasıl yaşıyor bilmem sürekli hasta baygın ama kreşe erken yaşta vermek istiyorum bende paylaşmayı öğrensin kendinden başka çocukların varlığını bilsin bakıcılarda büyüyün çocuklar genelde bencil oluyor kendini dünyada tek sanıyor artık teknoleji gelişmiş hint kumaşı kolay bulunuyor

kötuyuk kötüyuk yaşasın

yanı ya onun anasının yanımda ne işi var cocukla uğraş kocayla uğraş bıde anası hıc deılse benım annem işe yarar
onun anası gıbı deıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…