- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
Valla ciddi ciddi takıyorum kafaya ya huyuda benzerseİnşallah bana benzer Birde aşkıma
günaydınnnn kızlar mutlu haftalar
Kötü bir hafta sonu geçirdim, ölümüne hastayım.
misafirlerim vardı, hiç dinlenemedim, teyzem vefat etti, dün apar topar anneme gittim.
Annemi gece memlekete yolladık eşimle birlikte eve döndük.
Hala hastayım ve işteyim!
Kötü bir hafta sonu geçirdim, ölümüne hastayım.
misafirlerim vardı, hiç dinlenemedim, teyzem vefat etti, dün apar topar anneme gittim.
Annemi gece memlekete yolladık eşimle birlikte eve döndük.
Hala hastayım ve işteyim!
ben uykusuzumkocem hasta
saat 3 e kadar uyyamadık sonrada arada öksürmekten uyutmadı benı o kadan
sen nasılsın cnm
Hepiniz sağolun kızlar Allah razı olsun.
50-55 arası olması lazım tam bilmiyorum. Sirozdu son 2 gündür ağırdı ama yinede yakıştıramıyor insan.
Bilmiyorum yaaa bakayım belki öğleden sonra giderim hiç mecalim yok.
Evde dandini misafirler vardı ya.Akşamda oturma odasında uyuduk soğuk diye yatak ortada duruyuor evi de toplamam lazım pufff...
Çok moralim bozuk yaaaa:85:
iyi bakmıyorsun kocana hasta ediyorsun ah anası olsa kıyamazdı oğlunasabah sabah uykusuzlukta var nasıl sinir oluyorsun
benim iyiydi bol bol dinlendim yürüyüş yaptım evi topladım
50-55 arası olması lazım tam bilmiyorum. Sirozdu son 2 gündür ağırdı ama yinede yakıştıramıyor insan.
Evde dandini misafirler vardı ya.Akşamda oturma odasında uyuduk soğuk diye yatak ortada duruyuor evi de toplamam lazım pufff...
anneme gıdemedım zaten kıl oldum koceme ne bakcem beee
öksürüyo ölcem dıo
anası baksın ozmn
yok yaa ara hastalığı cok zor gecıo bugun ılaçlarını alcektı bakalım ınş hemencık ıyıleşır
yoksa ben uykusuzluktan ölcemm
hasta olduğundan berı uykusuzumm
kızlar napıyorsunuz sessizleşti buralar
birşey sorcam size kaynananızmı kayınpederinizmi kabilenin reisidir hangisinin sözü geçer hangisi hangisinin etkisinde kalır
Kaynana yok kayınpeder yeni oldu daha sözü geçmiyor
kızlar benim görümce gelmiyor
Ctesi eşimin babasınındükkanına uğramıştık.Dedi ablan gelecek diye eşime.Sanırım haftasonuna doğru gelecekti.Ctesi akşam benim face yazmış ablası eşim geliyomuşunuz dedi. Malesef gelemiyoruz enişten dengesizlik yaptı dedi.Eşim iii dedi sadece.Tabi bu bozuldu kanımca onun cevabıda iiiiiiiiii 'dii
Bi süre sonra eşim ne oldu dedi.Bu anlattı.Yine eşim boşver takma dedi.Sanırsam eşimde ablasının gelmesini istemiyorduda rahatladı
Ohh rahatladım..
acil şifalar olsun
uyuma böcük kalk kocana ıhlamur filan yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?