Ctesi Dr'a gittim.Önce EKG çekildi.Daha sonra doktor ultrason gibi şeyle kalbime baktı.Kalktı. çizmelerimi giycem.Aynı çizmeyi bir sağ ayağıma bir sol ayağıma giymeye çalışıyorum.ok olmuyor deli oldum..Heycan yaptım çok dimek
sonuç ne oldu merak ettim canım
Kolestrolüm yüksek çıktı canım.Ömür boyu kullanmam gereken bir ilaç verdi.
geçmiş olsun canım ya çok yağlımı tüketiyorsun yiyecekleri diyetle kontrol altına alınamıyormu
Ben zayıfım aslında.Öyle çok fazlada yemek yemem.Benim kolestrolüm aileden geliyormuş.Ne kadar diyet yaparsan yap düşüremezsin dedi doktor
rahmetli babamın geçerdi hiç bir zaman annemi dinlemezdi şimdi benim sözüm geçiyor geçmediği eyrde geçiriyorum
benimkiler hacı
olmazmı her insanın muhakkak olur köşesi bence tv nin oduğu odada mindelerim var koltuk filan yok yerler minder dolu tam tv karşısına gelen oturuduğunda arkanı peteğe verdiğin köşe benim eşimde balkon tarafına oturur arada dışarıyı izler
olmuş bitmiş böcük sağol canım yedim geldim şimdi elmamı dişliyorum annem yemek getirdi
Ben zayıfım aslında.Öyle çok fazlada yemek yemem.Benim kolestrolüm aileden geliyormuş.Ne kadar diyet yaparsan yap düşüremezsin dedi doktor
hımm Allah şifa versin canım eğer sürekli alacaksan ilacı aklında bulunsun arada karaciğer tahlili yaptır ilaçlar uzun süre kullanımda zarar verebiliyor dozlarını karaciğer tahlillerine göre ayarlamak gerekiyor
gecırıyom derrken
aferım ıyı edıon vala dün koceme sınır oldum hastayım sen annene mı gtcen ayakları yaptı
gıtmedım ama az kalsın gtcektım
gıcıklndımda ıcım rahat etmezdı
benım en sevdığım yerlerden bazıları şöle
mutfakta uğur köşem
buzdolabımın hemen yanındakı 5li cekmecenın üstüne yaptım
uğur böceklı gırgırlarım uğur böceklı pecetelık kağıt havluluk kumbra peçete falan var
yatak odamda aşk köşem var
gelınlık cıceğım tacım albumumuz
sözde gelen cıceğın ıncısı esımın aldığı oyuncak köpek falan
yarım yarım içiyorum hapı.Tam olarak anlamadımda.Kolestrolüm düşmezmiş.Sanırım ilacı yükselmemesi için kullanıyorum.Resmen şok oldum doktora çok şeyde soramadım bu yüzden.Bir dahaki gidişimde konuşacam.Doğum kontrol hapı kullanmamda bir problem olurmu sormadım mesela.
sorayımmı canım hemen kolestorol ilacı ile doğum kontrol ilacını birlikte almak zararlımı diye
söylüyorum dinlemiyor bakıyorum kafasının dikine gidiyor doğuştan pörtlek gözlerimi dışarı bir çıkarıyorum bakıyorum sessizce dediğimi yapıyor
heee öyle köşe diyorsun benim öyle köşem severk yaptığım kıyamadığım arka balkonum pimapenle kapatılmış bir balkon ama ben orayı oyuncak odası yaptım adım atacak yer yok heryer oyuncakla dolugelen çocuklar sulanarak bakar ama avucunu yalar oraya gireni keserim
çok gecmıs olsun cnm
eşimdede vardı sanırım ama onunkı kılodan cok kılo aldı
Sorabilirsen çok iyi olur canım ya.
aboww ben korktum len
bu arada benım ılkokulda öle bı arkadaısm vardı
normal bakarken korkardım
he öle dıomm
kımın oyuncakları senın mı pekı
tamam canım personelden biri odada o gidince arar sorarım10 dakika sonra filan
o kadarda değil be azcık pörtlek
evet benim hala hediye olarak oyuncak gelir bana odamı gören bu kıza ne alayım diye düşünmez ki
yok kız alma kılo cok ıtıcı durıySaolasın canım.
Benim kolestrol ailedenmiş.İlacı almak için eczaneye gittik.Eczacı şişman sizdemi kolestrol var diye bi bakışı vardı bana..
Eşime diyorumki zayıfım kolestrolüm varmış.Kilo alayımda kolestrolünde bir anlamı olsun
tamam canım personelden biri odada o gidince arar sorarım10 dakika sonra filan
o kadarda değil be azcık pörtlek
evet benim hala hediye olarak oyuncak gelir bana odamı gören bu kıza ne alayım diye düşünmez ki
hiç bir sorun olmazmış içilirmiş boşver
yok kız alma kılo cok ıtıcı durıy
ben dün mınımını elbıselerı gıydım halam dıo keske gelınlerımde senın gıbı cıtır olsa:78:dedı
benım cocukluğumdan kalanlar var köpek ayı felan az ama ck deıl
bebeme vercem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?