Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

Ctesi Dr'a gittim.Önce EKG çekildi.Daha sonra doktor ultrason gibi şeyle kalbime baktı.Kalktı. çizmelerimi giycem.Aynı çizmeyi bir sağ ayağıma bir sol ayağıma giymeye çalışıyorum.ok olmuyor deli oldum..Heycan yaptım çok dimek

sonuç ne oldu merak ettim canım

geçmiş olsun canım ya çok yağlımı tüketiyorsun yiyecekleri diyetle kontrol altına alınamıyormu

Ben zayıfım aslında.Öyle çok fazlada yemek yemem.Benim kolestrolüm aileden geliyormuş.Ne kadar diyet yaparsan yap düşüremezsin dedi doktor

Ben zayıfım aslında.Öyle çok fazlada yemek yemem.Benim kolestrolüm aileden geliyormuş.Ne kadar diyet yaparsan yap düşüremezsin dedi doktor

hımm Allah şifa versin canım eğer sürekli alacaksan ilacı aklında bulunsun arada karaciğer tahlili yaptır ilaçlar uzun süre kullanımda zarar verebiliyor dozlarını karaciğer tahlillerine göre ayarlamak gerekiyor

gecırıyom derrken
aferım ıyı edıon vala dün koceme sınır oldum hastayım sen annene mı gtcen ayakları yaptı
gıtmedım ama az kalsın gtcektım
gıcıklndımda ıcım rahat etmezdı

benım en sevdığım yerlerden bazıları şöle
mutfakta uğur köşem
buzdolabımın hemen yanındakı 5li cekmecenın üstüne yaptım
uğur böceklı gırgırlarım uğur böceklı pecetelık kağıt havluluk kumbra peçete falan var

yatak odamda aşk köşem var
gelınlık cıceğım tacım albumumuz
sözde gelen cıceğın ıncısı esımın aldığı oyuncak köpek falan

çok gecmıs olsun cnm
eşimdede vardı sanırım ama onunkı kılodan cok kılo aldı

yarım yarım içiyorum hapı.Tam olarak anlamadımda.Kolestrolüm düşmezmiş.Sanırım ilacı yükselmemesi için kullanıyorum.Resmen şok oldum doktora çok şeyde soramadım bu yüzden.Bir dahaki gidişimde konuşacam.Doğum kontrol hapı kullanmamda bir problem olurmu sormadım mesela.

söylüyorum dinlemiyor bakıyorum kafasının dikine gidiyor doğuştan pörtlek gözlerimi dışarı bir çıkarıyorum bakıyorum sessizce dediğimi yapıyor

heee öyle köşe diyorsun benim öyle köşem severk yaptığım kıyamadığım arka balkonum pimapenle kapatılmış bir balkon ama ben orayı oyuncak odası yaptım adım atacak yer yok heryer oyuncakla dolu gelen çocuklar sulanarak bakar ama avucunu yalar oraya gireni keserim

sorayımmı canım hemen kolestorol ilacı ile doğum kontrol ilacını birlikte almak zararlımı diye

aboww ben korktum len
bu arada benım ılkokulda öle bı arkadaısm vardı
normal bakarken korkardım

he öle dıomm
kımın oyuncakları senın mı pekı

çok gecmıs olsun cnm
eşimdede vardı sanırım ama onunkı kılodan cok kılo aldı

Saolasın canım.
Benim kolestrol ailedenmiş.İlacı almak için eczaneye gittik.Eczacı şişman sizdemi kolestrol var diye bi bakışı vardı bana..
Eşime diyorumki zayıfım kolestrolüm varmış.Kilo alayımda kolestrolünde bir anlamı olsun

Sorabilirsen çok iyi olur canım ya.

tamam canım personelden biri odada o gidince arar sorarım 10 dakika sonra filan

aboww ben korktum len
bu arada benım ılkokulda öle bı arkadaısm vardı
normal bakarken korkardım

he öle dıomm
kımın oyuncakları senın mı pekı

o kadarda değil be azcık pörtlek
evet benim hala hediye olarak oyuncak gelir bana odamı gören bu kıza ne alayım diye düşünmez ki

nasılda yanlış okumuşum.
Saolasın canım

Son düzenleme:
yok kız alma kılo cok ıtıcı durıy
ben dün mınımını elbıselerı gıydım halam dıo keske gelınlerımde senın gıbı cıtır olsa:78:dedı

benım cocukluğumdan kalanlar var köpek ayı felan az ama ck deıl
bebeme vercem

istesemde o kadar çok kilo alamam ben zaten.Bünye belli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…