öyle demek istemedim yani kendi evlerinde kimin sözü geçiyor kendi aralarında
sen söyleme seni kadro dışı bıraktımD
ohhhh sefan olsun gözün aydın artık ne denirse sonrada okullar açılır iyisin yine
kızlar napıyorsunuz sessizleşti buralar
birşey sorcam size kaynananızmı kayınpederinizmi kabilenin reisidir hangisinin sözü geçer hangisi hangisinin etkisinde kalır
kızlar benim görümce gelmiyor
Ctesi eşimin babasınındükkanına uğramıştık.Dedi ablan gelecek diye eşime.Sanırım haftasonuna doğru gelecekti.Ctesi akşam benim face yazmış ablası eşim geliyomuşunuz dedi. Malesef gelemiyoruz enişten dengesizlik yaptı dedi.Eşim iii dedi sadece.Tabi bu bozuldu kanımca onun cevabıda iiiiiiiiii 'dii
Bi süre sonra eşim ne oldu dedi.Bu anlattı.Yine eşim boşver takma dedi.Sanırsam eşimde ablasının gelmesini istemiyorduda rahatladı
Ohh rahatladım..
olm düşman mısn bana
gecelerı corba yapıp verdım süt verdımyanı ısıtıp daha ne edım bee
dıo dizi cekelımde hemen ıyıleşem yemezler dedım olm
bugunde halamgeldı:78:tadılattayım
olm düşman mısn bana
gecelerı corba yapıp verdım süt verdımyanı ısıtıp daha ne edım bee
dıo dizi cekelımde hemen ıyıleşem yemezler dedım olm
bugunde halamgeldı:78:tadılattayım
bende geçen gripliyken eşim diyo aslında bi dizi çeksek bak nasıl iyi gelecek sana.DEdim de get mannakk
Allah iyiliğini versin böcük senin
düşmanın olurmuyum senin korkarım senden
ayrı olduklarından ıkısıde bırbırının reısı sanırm durmadan kavga edıylerresmı olarak ayrı deıller bu arada
heryerın aydın olsun aga
mersi şeker
bende geçen gripliyken eşim diyo aslında bi dizi çeksek bak nasıl iyi gelecek sana.DEdim de get mannakk
ctesı işten cok gec cıktım kocişin yanına gıttım ordanda eve
hıc bı iş yapmadım zaten akşam 8 olmuştu erkenden yatıp kocem gelınce corba yaptımiçtı yattık
pazar sabahı 2 de kalktıkben arada kalkıp tv ızledım sonra gene yattım
ne edım yalnız sıkıldım
sonra kahvaltı ve eşimle halama gıttık
halamda yalnızmış saat 4te halam kocem ben cıktık kocem işe gıttı
ben ve halam çarşıya gıttık akşam 9 a kadar gezdık
bı mını elbıse gıydım halam cok ısrar ettı sen zayıfsın kısasınn sana cok yakışır dedı
neyse bı dene gydım leoparlı kolları uzun eteği baya kısaydı ama bıde tül rüzgarda ucar dıe almaktan vazgectım
neyse ıkı kazak bıde kocemle bana kapşonlu eşofman üstü aldım
para harcayınca rahatladım
halam masallah her mağazaya gırıp herseyı denedı
gelını dedıydı zaten bununla çarşıya cıkılmaz dıe ona bakmaktan kendıme bakamadım
bıde hastalandım hadı dıom hala karnım belım ağrıo yok garu hala alışverış derdınde
amin bizde seni seviyoruz böcükakşam dedımkı olm halam geldı ne dızısı aradan zaman gectı bıraz mırıldanıo dedım noldu
benımde dayım geldı dedı
amin senınde
korkma len adam yımemsefıym sızı
yani böcük bir şeye karar verileceği yada alınacağı zaman kimin sözü baskındır
yaw benim kaynana mıy mıy bişey ama taş fırın gözüken kayınpeder kadının sözünden çıkmıyor çekiyor kadın adamı odaya ne diyorsa çıkınca adam onu diyor sözde kayınpederin sözü geçiyor aslında kaynana ne derse o
sen para harcadıkça paran bereketlensin böcük alacan verecen ekonomi sayande canlanacak
halan arada sanada bakmış canım elbise filan hakkını yeme
aldıklarını güle güle giy
amin bizde seni seviyoruz böcük
dayı ne oluyor ki yine fransız kaldım
selam canlarım geçmişe bakamadım herkes iyidir inş. grip oldum pek iyi değilimonun için bugün fazla takılamayacağım size. hepinizi öptüm
hacı benımkıler ayrı dıom anlamıon mu
ayrı şehırdeler bırı rizede bırı artvınde
ama annemle babamı sorarsan annemın sözu gecer babam cok hata yapar annemı dınlemeyınce annem daha mantıklı
evdede benım sözum gecer
kız o bısıler denıyordu süreklı dedıkı bana boş durma bişiler gıy
bende bı elbıse kaptım denedım hamış gıbı oldumetekte totomn hemen aşağısında kaldı sevmedım
oda sıyah mını etek aldı onca saat dolaştık
bıde ayakkabı beğendı anamm ıncecık topuklu bunu alcemde alcem dedı hala dedım valla yürüyebılırsen al
bugn alcekmışben hayatta yürüyemem onunla
alın verın ekonomıye can verın aga
amann dayısı işte beenasıl anlamazsın
selam canlarım geçmişe bakamadım herkes iyidir inş. grip oldum pek iyi değilimonun için bugün fazla takılamayacağım size. hepinizi öptüm
heh işte cümleyi toplayıp soruyu soramadım ki tamda sormak istediklerim buydu tercüman oldun
halan kaç yaşında böcük mini etek giyecek kadar cesur olmak için yaşlı değildir sanırsam benimkiler 60 üstü kilo 100 leri geçmiş durumda
yemeğimi yiyip geliyorum
sızın evde kimin sözu geçer
tam bılmıyorum ama sanırım 50 ye yakın
kılolu deıl azcık göbeği var 40 beden cnm
ank.düğünlerı varmış görümcesının kızının onun için aldı bıde eşarp alcem dıe tutturdu
takmıyorkı açık dışarı cıkarken örtcekmış
dedım saçını yaptrcen ne gerenk var bılmım napar ama her mağazalara baktık beğenmedı
bu arada bende bı soru soram
maksat muhabbet olsun
napak topıc sahıbı yok bız yaratalım sohbetı
sizin evde herhangı bı köşenız var mı
varsa neler var
yada evınızde sevdığınız en güzel köşelersız dıyınce bende yazarım
afıyet olsun
ne cabuk öğlen oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?