itraf ediyorsun yani sana caze vermeli şimdi
hastalığı bulaştırdı bitti artık hasta değilki duygu, defne başka ceza verelim hımm mesela benim yerime duygu öp
ben bıraz dosyalarımla ılgılenemmmgelcem
Hehehe canım benim hadi bi dahaki ay inşallahsabaha kadar doğum sancısı çektim en son bebeğimi doğurdum oğlandı hemde bembeyaz kilolu çok güzel bir oğlum oldu tam ağrılarım geçti doğum bitti derken saat çaldı sabah olmuş kalk işe git diye bir de baktım adet olmuşum tüm gece çektiğim ağrı rüya değilmiş ama bebek rüyaymış
Bundan bir ay önceydi galiba hastalığım Ben kocama bulaştırmıştım
Bundan bir ay önceydi galiba hastalığım Ben kocama bulaştırmıştım
Kızlar ben dünden beri düşünüyorumtaşınıyorum doludan alıyorum boşa koyuyorum, boştan alıp doluya koyuyorum olmuyor.
Pufff....
Ne zaman öleceğim belli değil ve ben annelik duygusunu tatmak istiyorum, küçücüğüm gelsin artık bana istiyorum.
Eşimle konuşucam bu durumu, gelsin artık bebeğimiz bize
itraf edildi suçu sabit görüldü tüm gripli kızlar öpün duyguyu
canım dur eşin askerden geldin hamilelik hasas dönem zaten birde hasret gircek araya birde kaynananın sorumluluğu
Kuzum eşin askerden gelsin ondan sonra iste hem eşin askerdeyken zor olmazmı
Sizde haklısınız o zaman dua edin benim için Allah ömür versinde o günleri göreyim
nereden çıktı bu şimdi
Sel defne joy dan çok etkilenmiş anlaşılan
Bilmiyorum nerden çıktı, sadece tuhaf hissettim kendimi, üzüldüm birde...
Ne kadar yaşayacağımızı bilmiyoruz ki...
Bende bir küpe beğendim 9 liraya almak istiyorum ama bir türlü denk gelmedi eşimde çok sallanır o dedi of ama çok beğendim
çalış çalış aanadoludayım ama yakasında değilim tanıyamıycam patronunu
Kızlar ben dünden beri düşünüyorumtaşınıyorum doludan alıyorum boşa koyuyorum, boştan alıp doluya koyuyorum olmuyor.
Pufff....
Ne zaman öleceğim belli değil ve ben annelik duygusunu tatmak istiyorum, küçücüğüm gelsin artık bana istiyorum.
Eşimle konuşucam bu durumu, gelsin artık bebeğimiz bize
Bilmiyorum nerden çıktı, sadece tuhaf hissettim kendimi, üzüldüm birde...
Ne kadar yaşayacağımızı bilmiyoruz ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?