Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

boşvercim olur arada boşver takma kafana ama telefona üzüldüm

Canım çok sıkıldı ama ya.O benim eşim değilmiymiş çorabın ambalajını kessem ne olcakmış. Evden çıkmaya 5 dk varken kalkıyor.Ben 30 dakika önce.Onun peşindemi olacam hep.Sinirlerim çok bozuldu ya.En çokta o küfüre.

dün canın sıkkındı onunda etkisi var sanırım patlıycak yer arar insan bazı zaman en ufak şeylere çok tepki verir öyle birşey olabilirmi canım sıkma canını daha fazla akşama alırsın gönlünü

canım sana etmemiş küfürü oturur konuşursun küfür etmeni istemiyorum beni üzüyorsun derdin hem gönlünü alırsın hemde uyarını yaparsın canım biliyorsun kocalar hiç büyümüyor hep çocuk kalıyorlar eşlerinin yanında dışardaki taş fırınlar evde hep çocuk peşinde olacan döktüğünü toplayacan yedircen giydircen öyle bunların hepsi bence şimdi sıcağı sıcağına sinirlisin kızgınsın böyle düşünüyorsun ama sakinleşince bu kadar büyütülecek bir şey olmadığını göreceksin boşu boşu birbirinizi üzüp günleri ziyan etmeyelim dimi

Onun gönlünü alacak bişey yapmadımki ben.Onun sürekli hizmetini görmek zorundada değilim.Parmağını şıklattığında bişeylerin olmasını istiyorsa çalışmayan biri ile evlenecekti.Görüyor benimde işim var.Bi tarafını yataktan kaldırıp çorabını hazırlayıp giyemiyor.Üstüne üstlük birde küfür.Bana veya çoraba ilgilenmiyorum bu konuyla sabah sabah yaşadığım eye bak ya.

sakinleş canım biraz hala sinirlisin

Bazen ben de kızıyorum soda içiyo mesela şişeni ben kaldırırsam iyi ben de diyorum bunu sabaha görmicem anlıyo almıyorum çünkü onunda yapmaası gerek dediğin gibi eğer her dediğini yapacak biri istiyolarsa çalışmayan hatun alsalarmış

boşver iş işini ne yaptın başka iş bakıyordun ya

Görüştüğüm iş yerindeki arkadaşım aradı.Birini aldılar dedi.Ama istedikleri eleman sendin öyle söylüyorlar.İstediğin ücret fazlaymış dedi.Demekki konusunda iyi birini değil az para isteyen biri gerekiyormuş onlara..

Başkada biryere başvurmadım.Vazgeçtim devam edicem burda

Az önce eşim telefonum bozulduğu için iç hattan aramış yerimde değildim.Sonra yanıma geldi telefonuma baktı falan.Odada başkalarıda olduğundan pek konuşamadık tabi.Bir not kağıdı aldı.Üzerine Özür dilerim yazmış kalp içine almış bide

hayırlısı olsun canım

sakinleştinmi peki yüzün güldümü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…