boşvercim olur arada boşver takma kafana ama telefona üzüldüm
Ben sabahları gergin olurum.Çok konuşmak istemem.Eşimde tam tersi.Sabah uyandığı gibi konuşur durur. Makyaj yapıyorum oda yeni kalktı acelede ediyorum.Çorap çıkardı ambalajını koparamıyor.Kessene diyo bana.Dedim bak işim var kalk kes. Kesti ama çorabıda kesti.Üzerinede küfür patlattı.Dedim sen kime küfür ediyosun.Sana etmedimde çorabı kesince çoraba ettim falan filan.Ama ben çok gerildim tabi uzadı gitti
Canım çok sıkıldı ama ya.O benim eşim değilmiymiş çorabın ambalajını kessem ne olcakmış. Evden çıkmaya 5 dk varken kalkıyor.Ben 30 dakika önce.Onun peşindemi olacam hep.Sinirlerim çok bozuldu ya.En çokta o küfüre.
dün canın sıkkındı onunda etkisi var sanırım patlıycak yer arar insan bazı zaman en ufak şeylere çok tepki verir öyle birşey olabilirmi canım sıkma canını daha fazla akşama alırsın gönlünü
Onun gönlünü alacak bişey yapmadımki ben.Onun sürekli hizmetini görmek zorundada değilim.Parmağını şıklattığında bişeylerin olmasını istiyorsa çalışmayan biri ile evlenecekti.Görüyor benimde işim var.Bi tarafını yataktan kaldırıp çorabını hazırlayıp giyemiyor.Üstüne üstlük birde küfür.Bana veya çoraba ilgilenmiyorum bu konuyla sabah sabah yaşadığım eye bak ya.
boşver iş işini ne yaptın başka iş bakıyordun ya
sakinleş canım biraz hala sinirlisin
Boşvercim bak gördünmü pek bi romantikmiş be
Görüştüğüm iş yerindeki arkadaşım aradı.Birini aldılar dedi.Ama istedikleri eleman sendin öyle söylüyorlar.İstediğin ücret fazlaymış dedi.Demekki konusunda iyi birini değil az para isteyen biri gerekiyormuş onlara..
Başkada biryere başvurmadım.Vazgeçtim devam edicem burda
Az önce eşim telefonum bozulduğu için iç hattan aramış yerimde değildim.Sonra yanıma geldi telefonuma baktı falan.Odada başkalarıda olduğundan pek konuşamadık tabi.Bir not kağıdı aldı.Üzerine Özür dilerim yazmış kalp içine almış bide
Güldürdü eşek kafalı
bittii değdimi telefonunu kırmana yada sevgililer günü geliyorya yeni bir telefon hediyesi olur artık
aman istemem telfon falan.Babamın eski telefonu boşta onu kullanırım.Bunca borcun arasında telefon taksidi olmasın.
yine eşin sakinmiş ben aynı tepkiyi versem bir hafta konuşmazdı benimki benimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?