Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

defne öldu bebesı kaldı annesız
Allah hayırlı ömur versınde olur tatlım
bunları düşün üzme kendını

Sağol böcük hepiniz haklısınız aslında.
Ama o duyguyu tadamama korkusu var ya dün akşamdan beri beynimi yedi.
Ama kendi duygularımı körltmek için getirmemelyim miniğimi dünyaya beklemeliyim.

Sağol böcük hepiniz haklısınız aslında.
Ama o duyguyu tadamama korkusu var ya dün akşamdan beri beynimi yedi.
Ama kendi duygularımı körltmek için getirmemelyim miniğimi dünyaya beklemeliyim.

hayırlısı ne ıse o olsun
olcak şeyın önune gecılmez
bak defne öldu bebesı annesız kaldı
off neyse konu kapansın yaa

akşama yemek yok yapasımda zaten koçiş izinli markete gtcez
artık ordan bişiler yerık
dün halamdaydık ordan otlandık

akşama yemek yok yapasımda zaten koçiş izinli markete gtcez
artık ordan bişiler yerık
dün halamdaydık ordan otlandık

Bende dün pazardan yufka aldım onun içine peynir koyup kızarttım kısa adı gözleme
Bugünde Allah kerim.
Zaten amcasına gidicez çünküm amca çocukları toplantısı var

Dün yarın olsaydı bugün Cuma olurdu yarın tatil olurdu ne kadar güzel olurdu dimi

patron yanımdaydı
okudu yazdığınıbu ne laa dıo
smılelerı gösterdım cok guzellermış

Günaydın kızlar.
Sabah sabah yok yere gerildik eşimle.Olmıycak laflar söyledik.Telefonum cebimdeydi.Elimde cebimdeydi o sinirle telefonu fırlattım attım.Eşim arkamdan toplayıp getirdi telefonu.Açılıyor ama şebeke bulamıyor.Yok yere gerildik bide üstüne üstlük telefonum gitti.

günaydın kızlar nasılınız

günaydın canım hayırdır niye tartıştınız

günaydın kızlar nasılınız

günaydın canım hayırdır niye tartıştınız

Ben sabahları gergin olurum.Çok konuşmak istemem.Eşimde tam tersi.Sabah uyandığı gibi konuşur durur. Makyaj yapıyorum oda yeni kalktı acelede ediyorum.Çorap çıkardı ambalajını koparamıyor.Kessene diyo bana.Dedim bak işim var kalk kes. Kesti ama çorabıda kesti.Üzerinede küfür patlattı.Dedim sen kime küfür ediyosun.Sana etmedimde çorabı kesince çoraba ettim falan filan.Ama ben çok gerildim tabi uzadı gitti

boşvercim olur arada boşver takma kafana ama telefona üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…