ben ortalığı kırarım dökerim eşimi iteklerim.Eşim 5 dakika geçmez gelir sarılır bana. Ben hayatta gitmem yanına haklıda olsam haksızda olsam
Günaydın kızlar.
Sabah sabah yok yere gerildik eşimle.Olmıycak laflar söyledik.Telefonum cebimdeydi.Elimde cebimdeydi o sinirle telefonu fırlattım attım.Eşim arkamdan toplayıp getirdi telefonu.Açılıyor ama şebeke bulamıyor.Yok yere gerildik bide üstüne üstlük telefonum gitti.
bence sen başka bıseye sınırlenmışsın yada başka bıseye kızdın ondan böle oldun sabah sabah
bıraz zaman gecsın düzelır hersey
akşam bende aynısnı yasadım ama kendımı hıc kasmadım
Duygu katılıyorum sana herkesin fkendine göre düşüncesi var.İsteyen içer istemeyen içmez.Buda laiklilke bağdaştırılamaz.Bunu geçtim.Ölmüş bir insanın arkasındanda onda suç yok ama "Onu kucakta zıplatılırken görmüştüm bir kez..." şeklinde yazılarda hoş değil açıkcası.Ölünün arkasından konuşulmaz.Giden gitti gerisi onu ilgilendirir.Bir arkadaşım face'de bu konu ile ilgili şunu yazmıştı.Defnenin amel defteri kapandı.Sizinkiler hala açık farkındamısınız diye.Herkesin günahı kendine bunu dillendirmek hiç hoş değil
şunuda unutmamak lazım ünlülerin çoğu hayatı tek eşlilikten yana değil gördüğümüz bunlar görmediğimiz daha neler var özel hayatı bizi ilgilendirmez kimse kimsenin özel hayatından da sorumlu değil içki içmesinede kimse bişey diyemez sonuçta kendi canıyla ödedi
Duygu katılıyorum sana herkesin fkendine göre düşüncesi var.İsteyen içer istemeyen içmez.Buda laiklilke bağdaştırılamaz.Bunu geçtim.Ölmüş bir insanın arkasındanda onda suç yok ama "Onu kucakta zıplatılırken görmüştüm bir kez..." şeklinde yazılarda hoş değil açıkcası.Ölünün arkasından konuşulmaz.Giden gitti gerisi onu ilgilendirir.Bir arkadaşım face'de bu konu ile ilgili şunu yazmıştı.Defnenin amel defteri kapandı.Sizinkiler hala açık farkındamısınız diye.Herkesin günahı kendine bunu dillendirmek hiç hoş değil
harıka yazmış
herkesın kendı hayatı içer içmez dost hayatı yaşar yaşamaz
kımseyı kımse ılgılendrmez
en cok onun bı anne olması ıcın üzüldüm zaten ölen bı ınsan barı ona saygı duysunlar
Sabahları gergin oluyorum.Seni seviyorum dese bile cevap bile vermem o derece yani.Bunun etkisi büyük
abooo seni yumuşatacak bir şey yokmu sabahları
Mandalina seninde yorumunu alalım canım
Sabahın köründe kalkınca böyle oluyorum.Pek bilmem iyi olduğumu ozamanlar.
Ama geç kalktığımda problem yok
böyle mailler çok geliyor bana gına geldi artık hepinizin yorumunu fikrini alıp bir metin yazıp bu mailleri gönderenlere yollamıyı planlamıştım aslında ama iki yorum iki cümle çok hoşuma gitti sayfalarca yazıya bedel gibi izin verirsen boşver kullanabilirmiyim rahmetli defnenin amel defteri kapandı ama farkındamısınız sizinki hala açık diğeri başka bir arkadaşımın yorumu gözünü üç kez ufaladınmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?